Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (64)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

LA MULTI ANDRA MARIA!! sa fii sanatoasa mandra mica si sa dormi mai mult, sa se mai odihneasca si mami!!

LA MULTI ANI CLARA MARIA SI ANDRES! Sa fiti sanatosi

si din partea noastra

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Sofia, multa sanatate si cadouri frumoase!
Alinab2!

Ramona, iti spune baba ca necesarul e in functie de buget
Eu la Ana am luat strictul necesar ca vroiam sa achitam apartamentul si strangeam curelele la maxim.
Asa ca o sa scriu varianta cea mai economica.
Pentru un bb de 6 luni cand se poate sari peste etapa cu sucuri eu as zice ca ai musai nevoie de:

- 2 boluri de plastic. Asta ca sa nu ai cioburi prin casa fix in perioada cand merg de-a busilea, sunt bune si ca masura. Bineinteles ca se pot folosi si farfuriile pe care le ai deja si oricum vei ajunge la ele cand mai creste.
- 2 lingurite de silicon. Sa fie cat mai adanci si mai inguste ca sa-ti fie usor la lichide. Pentru piureuri merg si lingurite mai late, furculitele din seturi nu le-am folosit niciodata.
- 2 www.ikea.ro/product/show/code/70179754" target="_blank">bavetele cu maneca. Sa fie plastifiate si sa se usuce usor.
- razatoare de sticla pentru fructe in prima luna pana pot fi date ca atare sau la abur si facute cu furculita. Iar pentru legume e suficient sa ai o sita prin care sa treaca pulpa lor fiarta cand tu apesi cu lingura. Urmatoarea varianta ca pret e ceva precumwww.shopmania.ro/magazin~online-kitchen-dining~produs-dispozitiv-pentru-pasat-westmark~p-5297659.html" target="_blank"> sita aceasta pentru pasat. Eu am luat-o acum 6 ani din Cora si stiu sigur ca asa ceva se folosea pe vremea noastra pentru mucilagiul de orez asa ca unele bunici o au.
- pentru pus la aburi www.ikea.ro/product/show/code/90112531" target="_blank">asa ceva merita banii garantat ca se poate folosi la oale cu diametrul diferit. Poate fi folosita pentru toata familia, mese sanatoase fara sosuri/prajeli.
- www.farmaciastejara.ro/avent-cana-magic-cu-manere-200-ml-p-2491.html" target="_blank">canuta cu cioc si www.ikea.ro/product/show/code/10096907" target="_blank">pahare de plastic pentru lichide. Daca bb nu e obisnuit cu biberonul cred ca-i de preferat sa se treaca direct la canuta/pahar.

Ce am dat eu exemplu nu sar toate impreuna de 150-200 de RON de aceea zic ca e varianta ultra ieftina.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

La multi Ani, Sofia!! O sa faceti petrecere in familie

Eladea, sper sa se faca bine Eric.

Si noi azi am fost la spital cu Natali, la Medlife. Avem bronsiolita. Trebuie sa facem aerosoli cu adrenalina, dexametazona si ser fiziologic. Am trecut pe eurespal sirop si pivalone, spray nazal.

Victo, stiu ca ati facut si voi aerosoli cu adrenalina. Ati avut si dexametazona? Eu am citit prospectul si are un pomelnic cat casa cu reactii adverse. Destul ca i-au facut la spital o injectie cu dexa... si cred ca ii pun doar adrenalina cu ser.

In alte ordine de idei, ne schimbam pediatra. Saptamana aceasta ne vine o pediatra acasa. Sa vedem cum e. Daca ne place, colaboram cu ea.

Cris, mamicuta lui Solnushka Natali - 13.07.2010

Foto 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

haha.,..Otilia, noroc cu tine.. ca am si io acasa o chestie din aia de pus la abur, mama mi-a trimis-o, dar nu stiam ce e... credeam ca e ceva strecuratoare... Noroc ca nu mi-am luat steamer... o sa le fac asa la abur... da ca o sa fac...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

oana, cerealele se pot da ca atare, doar cu lapte, fara sa le amesteci cu nimic. eu asa le si prefer. e o masa satioasa.
pt mine asta era masa de dupa amiaza, alternativ cu iaurtul sau branzica.
fructele de dimineata zic eu ca nu tb sa fie masa consistenta, sa tina de foame, ci sa fie pt vitaminizare. si numa bine sa le fie foame pt supica de legume si carnita.
si acum mare, stefan are tot acelasi regim de masa- dim mic dejun, pe la 10-11 fructe, la 13-14 supa, felu 2, la 17-18 ..aici cam greu ca nu mai vrea sa manance iaurt..si ori mananca ce vrea..ori nu mananca nimic..si seara cina.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

bun, da de care lapte? LP nu il pot face sa manance...iar LM no way ca nu mai incep pompatul nici daca se prabuseste cerul
ce-a fost, a fost de ajuns...gata facem 6 luni intr-o saptamana si mi-am facut datoria...de acum cat o mai vrea Dumnezeu e bine!
si cu lingurita presupn...ca biberon iar nu vrea...sau canita ar fi o varianta!

RAMONA l-ai vazut pe al meu? mixerul vertical...ti-l recomand e foarte bun!
si farfuria, cana si linguritele sunt BPA free

Primul Craciun cu Matei - luna a 6-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

cris, bronsiolita a fost si la noi.
am facut asa: aerosoli cu 2 ml ser si 1 ml adrenalina, de 3 ori pe zi, 3 zile. fara dexa.
acum suntem la aerosoli cu bicarbonat, cate 5 minute, 4-5 zile.,
efectele le-am vazut dupa ce am terminat toate cele 9 fiole de adrenalina. pe la a 7a am sunat pediatra si i-am zis ca suntem la fel ;)

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

SOFIA la multi ani!!!

CRIS multa sanatate pentru Natali, sa se faca bine

Primul Craciun cu Matei - luna a 6-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

LA MULTI ANI!!!!!
Am ajuns si noi acasa de la revelion!!! A fost f bine, in prima zi am sunat din 2 in 2 ore sa vad ce face Raul, apoi m-am relaxat si am vb de 3 ori pe zi. A fost super, m-am simtit f bine. Doar ca ai mei l-au invatat pe Raul doar in brate si acum nu mai e chip sa stea linistit si singurel. Dar cum orice invat, are si dezvatat, nu-mi fac pb f mari. Daca aveti cu cine sa va lasati copii, chiar merita sa-ti iei o pauza si numai de o zi, conteaza f mult...
Lista cu zilele de nastere a copilasilor mai marisori.
Imi strang din casa si apoi daca ma lasa Raul, termin de citit.
Mi-a fost tare dor de voi

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Sarbatori fericite
poze luna 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabisav

La multi ani si an nou cu sanatate pentru toti si mai ales pentru minunile noastre! Dorim si noi sa facem parte din grupul vostru (Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (64) ) si nu prea stim cum.
Multumim

Bine ai venit in delfinariu!!!.
Nu e mare lucru, tb doar sa ne dai datele delfinasului(delfinasei tale) si sa ne povestesti mai multe despre voi!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Sarbatori fericite
poze luna 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilinca79

Citat:
citat din mesajul lui ooana
intebare: cei alaptati exclusiv si care nu vor biberon cum le dam cereale? pediatra a zis in combinatie cu pireu de fructe...alte pareri? idei? experiente?

Ooana, eu i-am dat de cateva ori cereale seara amestecate cu LM, lasate vreo 10 min sa se inmoaie si apoi cu lingurita. Nici Victor nu vrea deloc bibe, si nici nu insist, ma gandesc ca la diversificare sa-i dau toate alimentele cu lingurita si lichidele cu canita cu cioc.

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

eu ii dau la masa de seara, inainte de culcare...cu lingurita...Filip nu stie sa bea din bibe...si dupa cereale ii dau putina apa cu seringa...ii dau la inceput sticluta cu putina apa, o molfaie dar apa curge pe langa gurita...asa ca nu stiu cata ii intra in stomacel...se jaoca doar pt gingii...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput