Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (64)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

oana, cerealele se pot da ca atare, doar cu lapte, fara sa le amesteci cu nimic. eu asa le si prefer. e o masa satioasa.
pt mine asta era masa de dupa amiaza, alternativ cu iaurtul sau branzica.
fructele de dimineata zic eu ca nu tb sa fie masa consistenta, sa tina de foame, ci sa fie pt vitaminizare. si numa bine sa le fie foame pt supica de legume si carnita.
si acum mare, stefan are tot acelasi regim de masa- dim mic dejun, pe la 10-11 fructe, la 13-14 supa, felu 2, la 17-18 ..aici cam greu ca nu mai vrea sa manance iaurt..si ori mananca ce vrea..ori nu mananca nimic..si seara cina.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

oana, cerealele se pot da ca atare, doar cu lapte, fara sa le amesteci cu nimic. eu asa le si prefer. e o masa satioasa.
pt mine asta era masa de dupa amiaza, alternativ cu iaurtul sau branzica.
fructele de dimineata zic eu ca nu tb sa fie masa consistenta, sa tina de foame, ci sa fie pt vitaminizare. si numa bine sa le fie foame pt supica de legume si carnita.
si acum mare, stefan are tot acelasi regim de masa- dim mic dejun, pe la 10-11 fructe, la 13-14 supa, felu 2, la 17-18 ..aici cam greu ca nu mai vrea sa manance iaurt..si ori mananca ce vrea..ori nu mananca nimic..si seara cina.

da sa stii ca imi place ce zici tu acolo, asa cred ca o sa ii fac si eu programul cand bag masa solida si la 17

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

cd mai cresc un picut, branzica s epoate da cu paste, sau cu mamaliguta. sau puteti face papanasi fierti. incet incet o sa vedeti ca nu se repeta aceeasi mancare in 5 zile ale saptamanaii sa zic. dar si dc e acelasi lucru, nu-i bai, ca lor le place rutina :)

uff..ilinca..asa am un feeling ca vor fi niste scarnavi la mancare astia 2 ai nostri. azi am pus-o pe soacra sa ii dea lapte din bibe..vezi de treaba..n-a vrut deloc..deci..spala bibe, fierbe bibe..cumpara lapte, arunca lapte..cam asa la noi. :(
cu 21 d elei am luat nan2. din carrefour. e bun pretul?
am zis ca nu ma mai complic cu nan1, ca are 5 luni juma deja..si la 6 luni se trece la nan 2.

Mergi la inceput

pai ochidut, dupa cum vezi programul nostru, nu vor fi niciodata 4 mese :)
de fapt, stii cum se zice, ca sunt 3 mese ( mic dej, pranz cina)si 2 gustari (fructele si ora 17). eu din asta inteleg asa..ca nu-i mare bai dc copilu nu ia una dintre gustari, spre ex. ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

multumim,fetelor,pt urari !!!!

Eladea of,ati tras cu febra de Revelion.multa sanatate!

noi am scapat de febra de Revelion,pt ca au luat antibiotice toti trei.abia asa Miguel incepe sa fie o idee mai bine.dar macar am iesit cu ei din starea critica.

Mergi la inceput

La multi ani Sofia!
AELITA, MAMI deci asa..toti 3 cu antibiotic.:( voiam sa iti zic ca sigur de aia te cheama in fiec zi, sa vada dc e viral sau nu, dc se imbunatateste starea lor. oricum, totusi e bine ca nu le-a dat antibiotic din prima, ca putea sa nu fie nevoie. dar se pare ca n-a fost chiar asa...las,ca la 2 ani Miguel va fi vitez printre gradinari si nu va lipsi deloc ca va fi imun :)

uff..mai andreea...si cum naiba otita aia nu a reactioonat la cele 2 antibiotice..ca sigur tot antib. ii va da, poate sub forma d epicaturi, de pus direct in ureche.

Mergi la inceput

hai ca ma duc si eu sa ii aerosolesc o tzara
Stefan "citeste" cu tati..are carticele micute cu povesti cu thomas. si vreo 2 saptmani am citit doar una si la amiaza si seara. si a invatat-o pe de rost si acum cica citeste :):)
mihai se jopaca sg in patut, vorbeste..cu peretii :)
he he Larisa..vezi cam ce patimiram noi atatea luni de zile...da acu ne-am obisnuit si cd suntem la limita ne mai plangem pe aci.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Eladea, da stiu ca ai tras cu Eric de numa... Sper sa ii treaca odata, sa dea roade tratamentul.

Am schimbat pe prima pagina cu sarbatoritii din ianuarie... dar nu am si datele copiilor mai maricei ale mamicilor, daca le aveti careva din ce a trimis Paula, trimiteti-mi pe PM.

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex
facuse cineva lista pe luni,cu sarbatoritii,inclusiv copiii,era PAULA cumva????????? sau OANA,MICHELE...

Sofia e pe 2.
Ioana-Miruna de angharad pe 28

Mergi la inceput

multumim,VICTO!
da,aici iti dau antibiotic cand esti de targa nu e risc sa iti dea degeaba
in RO mi-ar fi dat de mult pt Miguel,de frica sa nu faca mai rau
pe fisele lor,scria din prima zi "INFECTIE APARAT RESPIRATOR",dar tot nu dadeau antibiotic.
cred ca daca nu era revelionul,nu dadea nici ultimul medic
eu zic merci ca nu l-a internat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Buna ziua, mamici dragi

LML Andra! Sa fi mai cuminte incepand cu luna aceasta
LML Clara!
LML Andre!

Larisa, eu am luat recipiente VIA din sensi blu cu 100 lei si un pic (pe net ma ajungea cam tot atat cu taxa de transport). Si mie mi se par multe 20. Era si set de 10, dar trebuia luate capacele separat si cum eu vroiam si lingurite, ma ajungea in total 80 lei, si am luat pana la urma setul cu 20 ca ieseau mult mai ieftin per bucata, si am zis ca le gasesc eu rost...
In concluzie, daca vrei pot sa-ti trimit jumate (sunt inca sigilate), doar ca eu am folosit ambele lingurite.

Denisa, am salvat si eu reteta ta de cioco. Eu sunt o mare mancatoare de ciocolata, si cica vreau sa slabesc.

Cris, mamicuta lui Solnushka Natali - 13.07.2010

Foto 4+

Mergi la inceput