Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (50)
Raspunsuri - Pagina 19
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dragaica/Dragaica.jpg)
Dragaica spune:
Fetelorrrrr......sunt o mama nestiutoare nu mai pot de nervi.
De doua saptamani Seby e scancit si a facut febra 38-38,2 am zis ca poate a racit usor sau de la constipatie, etc.....plus e foarte balos.
Am intrebat pediatra daca e posibil sa-i iasa dintii, s-a uitat la dantura, a pus mana si a zis ca nu simte nimic, ok, toate bune si frumoase.
Noapte adormea foarte greu, foarte agitat, nu stiam ce are, azi dimineata am vazut ca roade la o jucarie, cand m-am uitat in gurita la el ......2 dintisori albi si frumosi abia iesiti , of doamne si eu credeam ca baiatul meu face nazuri/
Saracu roade de jumatate de ora la jucaria ai.....ce tre sa fac acum, ce inseamna asta????? Maine ajung la pediatru.....cred ca azi i-a pleznit gingia si are abia 4 luni maine
Ce parere aveti e normal?
Offff......m-a bufnit plansu.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica fericita de leuti minunati
Tudor Sébastian si
Félix Alexandru 10.08.2010
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mirela2/mirela2.jpg)
mirela2 spune:
dragaica are mama un iepurica, sa fie sanatos
nu te speria ca n are nik copilul +33 cu motaneii
Razvan si
Robert si mami de Vlad (12.12.1999)
AMR 18z, cu voia lui DD poate rezistam mai mult
![](images/user_woman.png)
Victo spune:
tina, 7 lei pe ora ii dau fetei, plus biletul de autobuz. ea imi face in mare in 5 ore apartamentul. cealalta il facea mai bine, dar in 10 ore. tot 7 lei ii dadeam, dar imi pierdeam toata ziua, ca na, sg in casa n-o lasam.
apropo, peretii se pot aspira? ca am si eu bazdaci din astia cu peretii. in iunie am pus-=o pe tanti sa ii stearga cu o carpa umeda..cred ca i s-a acrit si de aia nu mai vine..
dar stiu multe care cer peste 10 lei ca nimica, sau nu vin, ca e cartierul departe.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
Victo spune:
dragaico, sterge mami lacrimile, ia pixu si scrie in agenda copilului ca a iesit dintisorul..si vezi ca de-acu vreo luna ai liniste apoi incepe urmatoarea tura.sa retii comportamentul, ca data viit sa stii. al meu facea si kk moale cd ieseau dintii. :)
ha ha ha..deci ajungeti la vorba noastra ca nu-i nika impresionant cu diversificarea asta. numa bataie de cap.
nici al meu nu vrea linmgurita, deci mai stam mult si bine.
anca, dar lapte nu vrea? dc mancare nu vrea, ca totusi e cam micuta.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/paula_m/paula_m.jpg)
paula_m spune:
Am facut listuta cu copiii pe care ii sarbatorim, ca sa nu mai uitam de ei cum s-a intamplat azi cu Elisa. Eu nu stiu sa-i trec pe prima pagina, va rog pe cele care stiti, sa-i treceti acolo langa mamici
1. ianuarie
- Sofia - 02.01 Aelita
- Ioana Miruna - 28.01 Angharad
2. februarie
- Maria Alexandra - 01.02 Andreea 84
- Andrei - 11.02 Tanti
- Thomas - 21.02 Miha13gina
3. Martie
- Catalin - 04.03 Katalina
- Ilinca - 17.03 Deveghe
- Maya - 18.03 Arissa
- Anays Iasmina - 23.03 Raluk31
4. aprilie
- Robert - 13.04 Katalina
- Sarah - 19.04 Julia SM
5.mai
- Cristina - 18.05 Vladia1
- Andres - 22.05 Aelita
6. iunie
- Beatrice - 02.06 Beluistef
- Anca Maria - 26.06 Rodyka
7, iulie
- Alexia - 13.07 Larissa
- Luisa - 23.07 Beluistef
- Alesia - 30.07 Sheritra
8. august
- Mihnea Cristian - 17.08 Corrina
- Catarina - 25.08 Stefania 97
9. septembrie
- Maria Miruna - 18.09 Emushi
- Robert - 19.09. CD27
- Mark - 26.09 Julia SM
10. octombrie
- Stefan - 30.10 Victo
11. noiembrie
- Antonia - 01.11 Bamboletta
- Vlad Mihail - 05.11 Anca Vlad
- Razvan - 23.11 Cristina Serban
- Petru - 27.11. Deveghe
- Anca Patricia - 30.11. Luana
12. decembrie
- Elise - 03.12 Crissy
- Eric - 09.12 Eladea
- Elisa - 09.12 Otiliav
- Ana Maria - 18.12 Otiliav
Mi-a stat Raul cumintel, dar acum s-a plictisit si nu mai am timp sa verific. Daca am uitat pe cineva sau am gresit ceva scuze si ma corectati.
Dragaica, felicitari pt iepuras
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 5
crispro spune:
Dragaica, relax mami, si Vlad are 2 dintisori de la 3 luni... Felicitari! Si Rebeca are de la 2 luni... nu are nimic... si mie mi-au iesit primii la 4 luni... si nu am probleme cu ei.
Hai tu fetele, ca ma faceti sa imi iau si io femeie la curatenie... mai ales acum cu asta generala, ca nu reusesc sa fac... cum sa scot eu covoarele , sa le bat, solo? Cand spal geamurile??? greu...
Rodi, asa e, io ziceam de dimi ca e nasol fara curent, si mi-au tras-o astia... dar mereu asa se intampla cand e vijelie...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
CarmenAlbu spune:
Elisa Multi Ani sa traiesti sanatoasa]
Multumesc fetelor, o las cateva zile si o iau de la capat ca alta solutie nu am. intre timp poate o pacalesc cu o masura doua de cereale in lapticul ei.
Ideea e ca si plecam in vacanta pe 23 decembrie pt 15 zile , cred ca acolo o tin cu cereale doar si iau ceva borcanele cu mine ca nu vad cum altfel...
Numai cand ma gandesc la bagaje ma apuca toate cele, ce sa fac am valiza de la carucior , o umplu pe aia pt ea si pt noi alta valiza.
Stie cineva daca se poate trece cu lapticul gata preparat sa nu ma apuc sa il fac in avion, avem putin mai mult de 5 ore de zbor si ar fi masa la decolare, masa la aterizare, fiecare dureaza 30 minute ca si procedeu, plus ca la aterizare mai am inca 5 minute pana avem voie sa ne ridicam la aterizare.
si noi suntem in plin proces de dintisori de peste o luna dar inca nu au spart gingia..
de pe 15 dec incep iar de la zero diversificarea. intram in luna a sasea si suntem pe LP.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bumblebee/bumblebee.jpg)
bumblebee spune:
Carmen, parca fetele spuneau ca e ok sa treci cu laptic in avion. Letitiei, sa-i vina pofta de mancare!
Paula, ce m-ai amuzat iubita, va si vedeam manjiti de toate cele.
Dragaica, felicitari pt iepurila!
Asa m-ati demontat cu diversificarea, eu care abia asteptam sa ajung aici (asta ca sa lungesc exclusivitatea de LM). Oare panA pe la 18 ani nu meerge numai LM?
Alina Mamica fericita de
Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sofie-iubi/sofie-iubi.jpg)
sofie-iubi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Am facut listuta cu copiii pe care ii sarbatorim, ca sa nu mai uitam de ei cum s-a intamplat azi cu Elisa. Eu nu stiu sa-i trec pe prima pagina, va rog pe cele care stiti, sa-i treceti acolo langa mamici 1. ianuarie - Sofia - 02.01 Aelita - Ioana Miruna - 28.01 Angharad 2. februarie - Maria Alexandra - 01.02 Andreea 84 - Andrei - 11.02 Tanti - Thomas - 21.02 Miha13gina 3. Martie - Catalin - 04.03 Katalina - Ilinca - 17.03 Deveghe - Maya - 18.03 Arissa - Anays Iasmina - 23.03 Raluk31 4. aprilie - Robert - 13.04 Katalina - Sarah - 19.04 Julia SM 5.mai - Cristina - 18.05 Vladia1 - Andres - 22.05 Aelita 6. iunie - Beatrice - 02.06 Beluistef - Anca Maria - 26.06 Rodyka 7, iulie - Alexia - 13.07 Larissa - Luisa - 23.07 Beluistef - Alesia - 30.07 Sheritra 8. august - Mihnea Cristian - 17.08 Corrina - Catarina - 25.08 Stefania 97 9. septembrie - Maria Miruna - 18.09 Emushi - Robert - 19.09. CD27 - Mark - 26.09 Julia SM 10. octombrie - Stefan - 30.10 Victo 11. noiembrie - Antonia - 01.11 Bamboletta - Vlad Mihail - 05.11 Anca Vlad - Razvan - 23.11 Cristina Serban - Petru - 27.11. Deveghe - Anca Patricia - 30.11. Luana 12. decembrie - Elise - 03.12 Crissy - Eric - 09.12 Eladea - Elisa - 09.12 Otiliav - Ana Maria - 18.12 Otiliav Mi-a stat Raul cumintel, dar acum s-a plictisit si nu mai am timp sa verific. Daca am uitat pe cineva sau am gresit ceva scuze si ma corectati. Dragaica, felicitari pt iepuras ![]() Paula, mamica ![]() ![]() poze luna 5 |
Draga Paula_M te rog o treci in listuta si pe printesa mea Sofie 30.06.2010, multumim