Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (50)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav
Stai sa vezi mai incolo cand vrea sa mearga la gradi in rochia de vara preferata si trebuie sa fii plina de tact si argumente care mai de care ca sa o convingi Dar e tare frumos sa fii mamica, fiecare zi este o provocare
[Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

iertare iertare ca am uitat de Elisa
La Multi Ani!!!! Sa creasca mare, cuminte si sa iti bucure in continuare voata impreuna cu celelalte 2 minunatii!

Imi si imaginez faza cu rochia de vara

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

eu tocmai ce am bagat la cuptor drobul de legume de la crissy, miroase asa de bine si arata bestial! cred ca nu apuca ziua de maine, ca e de post. dar nu-i bai, maine fac altul

hainele doar pe jumatate le-am strans, am mai lasat pe maine greul ca nu aveam chef de ele, in schimb m-am invartit prin bucatarie cu de toate. tocmai am testat cat suc iese dintr-un morcov: 50 ml! mie crud sau fiert imi place, dar sucul nu, sper ea sa fie mai deschisa la gusturi... as proba o lingurita cu ea, ma mananca undeva, dar seara nu e indicat sa se introduca alimente noi ca nu se poate observa reactia... dar daca mai sunt 5 ore pana la culcare, oare e bine?! dar daca vrea mai mult de 2 lingurite si mi-o ridic in cap?!

_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

La multe lunite, Andrei!
LA MULTI ANI, ERIC!!!!

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

ELISA ANDREEA de OTILIA

stiam ca mai era cineva, dar am uitat cine . deci faceti dubla petrecere in curand

_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

N-am vrut, mi-a scapat
Elisa Sa fii sanatoasa, voioasa si sa asculti de mami!

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Buna seara!

am fost si noi la plimbare de la 12 la 3.30, timp in care Raducu a dormit aprox 2 ore jumate, cand am ajuns acasa am mai stat 2 ore si am adormit impreuna o ora si jumatate....in sfarsit am dormit si eu la pranz...ce bine a fost!!!

Racusor, spui ca ati iesit afara si Andrei tot agitat este...poate sunt dintisorii.......dar cred eu ca ar fi bine sa intrebi pediatra de ce le ia atata timp sa iasa....stiu ca si la 5 luni ai intrebat si ti-a raspuns ca-s dintisorii....dar asa mult sa dureze?ma gandesc sa nu fie agitat de la altceva.

Raducu nu a facut nici un fel de analize in maternitate cand s-a nascut, iar eu am intrebat dr de familie si pediatru si ne-a spus ca inca nu-i cazul (se intampla pe la 1-2 luni)

Ilinca

Victo, cat platesti fata care iti face curat?

Mie mi-a plecat femeia care imi facea curat, dar imi facea bine si imi cerea si 40 lei
acum am gasit o alta care e mai tinerica (40 ani) si imi cere 50 lei pe zi(8 ore, apartament cu 2 camere) dar se misca mai lent

Femeia dupa care tanjesc in fiecare saptamana imi stergea geamurile, imi calca, imi spira peretii (sus pe la colturi), imi aseza lucrurile calcate in sifonier si tot ce trebuia...aveam casa bec...acu cu asta e un pic mai greu ca are in fiecare zi cate o casa si se vede ca nu tine minte tot si tb sa strang eu de prin casa, sa pun hainele in sifonier, s.a.m.d

Nina mami fericita de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

La multi ani Elisa!!Sa cresti mare, sa fii sanatoasa si sa ai tot ce iti doresti!!
Eu am ajuns la concluzia ca as avea nevoie de un scaun de bucatarie, care sa aiba centuri care sa ii tina si capul nemiscat si mainile intr-un loc. Se misca incontinuu la masa, plus ca isi baga manutele in gura plina si apoi le pune peste tot, asa murdare. Eu ii dau cerealele in scoica, si toata e plina de cereale si de mar!!! Si eu si in par am cereale. Dar nu sta linistit deloc, nici macar cand mananca!!!!!!!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010

poze luna 5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

La multi ani Elisa! Sa cresti mare si sanatoasa!

Carmen, la fel am patit si eu cu Raducu...cand ma vedea ca vin cu lingurita si cescuta de suc se punea pe un plans ...

Am ajuns la urmatoarele concluzii:
-trebuie sa incepem sa le dam atunci cand nu le este foame, ca altfel devin f agitati, ei vor laptic si noi venim cu sucuri sau piureuri
- sa nu le fie somn
- suculetul sa fie caldut (eu il pun 3 min pe calorifer)
- sa nu insistam...pediatrul mi-a spus ca daca vrea 2 lingurite de suc e f f f bine, maine ii dam la fel si dupa 3 zile incercam sa=i dam 3, 4 lingurite

E f complicat, dar tb sa avem rabdare ca altfel riscam sa nu-i placa nimic

Nina mami fericita de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Elisa

Paula ce m/ai amuzat ....asa face si Antonia...sta linistita putin si apoi incepe sa se foiasca,sa/si bage degetele in gura si se face ca porcul

A fost soacra pe la mine si mi/a adus fondante...doamne de cand nu mai mancasem le si uitasem gustul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

La multi ani,scumpa Elisa!!!!!!!!!

La multe lunite,Andrei !!

La multi ani,Eric!!!!

La multe lunite ,Victor!!!

La multe lunite,Matei Gabriel !!!

Sa cresteti mari!!!

ELADEA sa-ti traiasca puiul!aproape de ziua ta ! esti nascuta cu barbatu-meu! nu stiam de ce imi place de tine hihi.
Eu iti zic La multi ani de acum,ca cine stie cand mai intru,ca se apropie sarbatoare mare si la noi
Sofie bine ai venit!fructe deja are suficiente,incepi sicu legume.aiprobat deja morcovul,incearca si cartoful in piure,fiecare se introduce treptat,seprobeaza 3 zile fiecare,deci nu bagi doua odata neprobate(poti baga acum morcov+cartof pt ca morcovul e deja probat ).

cu diversificarea,mie la 6 luni imi da lista de permise sima ghidez de acolo.lista pana la 9 luni.
asa ca acum am uitat multe,astept lista.
mai departe de cartof nu-mi amintesc
la 9 luni imi da alta lista ,cu permisele la acea varsta.

eu nu prea dau in afara listei chiar daca la alti copii a functionat.

sunt cat de cat diferite listele,dar in mare asemanatoare,in diferite tari.dar cei mai multi coincid cu diversificarea spre 5-6 luni .
cei mai multi recomanda intai legumele,pt ca fructele sunt mai dulci si multi copiii apoi le refuza,dar bineinteles ca sunt copii care nu au avut probleme.
eu,ca sa elimin din start riscul asta am dat intai legume.nutritional e acelasi lucru pana la urma,si daca exista undeva un risc cat de mic de ce sa nu tin cont de el.daca asta nu a insemnat sa renunt la ceva important.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

of mai fete cand va aud cu esecul diersificarii ma iau emotiile,dar gandesc pozitiv,stiti: "THE SECRET"

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput