Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (64)
Raspunsuri - Pagina 15
racusor2010 spune:
larisa, andrei bea suculetul din canita. apa nu prea i-am dat , nu stiu cata dar inca il alaptez, asa ca ma gandesc ca e hidratat.
recipiente via de la avent gasesti aici
www.babycomfort.ro/produse/283-articole-bebelusi/245-philips-avent/2613-set-baby-gourmet---avent-via.html" target="_blank">VIA
eu am facut jumi-juma cu o prietena, mi s-au parut cam multe 20 de borcanase
mami fericita de nazdravanul Andrei
carla_2008 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui larissa_79
e bun de ceva safe feaderul? ca ma gandeam sa ii i-au lui nectarie...daca tot comand scaunul de masa maine. tu cand ai inceput diversificarea? |
safe feederul l-am dat inainte sa incepem div propriu zisa,cu mar,mandarina,morcov in el,le place ca rontaie la el,mai beau putin suculet,mai pierdem vremea(deci inca o jucarie inseamna asta pt ei)
poti sa-l iei ,e foarte ok.
noi diversificarea am inceput-o in data de 21 dec.
voi cum stati??
LA MULTI ANI SOTULUI PE 19,dar oricum iti uram si atunci.
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racusor2010 Cris, sa iti traiasca sotiorul!!!! ***************************************** mami fericita de nazdravanul Andrei |
nu stiu cum mi-a scapat
LMA si sa fiti fericiti in formatie de 3...si cine stie, poate peste 1 an, 2...in 4
Primul Craciun cu Matei - luna a 6-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
larissa_79 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui carla_2008
safe feederul l-am dat inainte sa incepem div propriu zisa,cu mar,mandarina,morcov in el,le place ca rontaie la el,mai beau putin suculet,mai pierdem vremea(deci inca o jucarie inseamna asta pt ei) poti sa-l iei ,e foarte ok. noi diversificarea am inceput-o in data de 21 dec. voi cum stati?? LA MULTI ANI SOTULUI PE 19,dar oricum iti uram si atunci. Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori: Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010 http://community.webshots.com/user/denyssa_catana |
noi suntem pe LM exclusiv...alaptat la cerere de cate ori vrea muschiuletul lui Nectarica. Am lapte ca tasneste chiar si dupa ce termina el de papa...plus ca ia in greutate. Nici apa, nici ceai nu i-am dat. Cum am zis incepem si noi diversificarea in jur de 22 ian, la 6 luni dar i-as lua safe feaderul sa il pregatesc/distrez putin
Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)
http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#
larissa_79 spune:
citat din mesajul lui racusor2010 larisa, andrei bea suculetul din canita. apa nu prea i-am dat , nu stiu cata dar inca il alaptez, asa ca ma gandesc ca e hidratat. recipiente via de la avent gasesti aici www.babycomfort.ro/produse/283-articole-bebelusi/245-philips-avent/2613-set-baby-gourmet---avent-via.html" target="_blank">VIA eu am facut jumi-juma cu o prietena, mi s-au parut cam multe 20 de borcanase ***************************************** mami fericita de nazdravanul Andrei |
si mie mi se pare cam mult. daca mai vrea cineva sa imi zica. fac eu comanda si apoi ii trimit jumatate.
Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)
http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#
bumblebee spune:
citat din mesajul lui racusor2010 In primul rand...buna dimineata delfinariu! LA MULTI ANDRA MARIA!! sa fii sanatoasa mandra mica si sa dormi mai mult, sa se mai odihneasca si mami!! LA MULTI ANI CLARA MARIA SI ANDRES! Sa fiti sanatosi |
si de la noi!
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 5
Primul meu Craciun!
ramonavlas spune:
citat din mesajul lui larissa_79 'neata fetelor! M-am trezit cu idei de diversificare in cap. Incep sa ma documentez macar putin ( ca poate au aparut lucruri noi de la ale), pregatim logistica etc. Canuta cu cioc ..Ale nu a vrut-o deloc, tot de la Avent am avut. Racusoru', andrei bea deja din canuta? suc sau ce anume? mai spuneati de niste recipiente de la avent...un link please ( borcanase sau ceva) Noi o sa incepem in intervaul 22 ian - 1 febr. Sa vedem cum ma organizez. In alta de ordine de idei....sa il parasc pe Nectarie. Adoarme la 20 leganat sau la san. In jumatate de ora se trezeste urland. iar adormit, iar adoarme ..iar se trezeste. Uneori din ora in ora. Alteori doarme mai bine. Ieri m-am chinuit sa il adorm de la 20 la 22-30. Tot pun pe seama ca e agitat de la dinti....uffffff mai e careva cu asa program? La noi e asa cam de o saptamana. Peste zi doarme la fel de rau...maxim 40 de min de 2 ori. Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006) http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5# |
Seara, noaptea si noi suntem cu acelasi program ca si voi. Iar peste zi, are un somn, acum la 11 a adormit, afara bineinteles ca in casa nici vorba, pana pe la 15....acum sa vad ca nu o mai trezesc eu sa pape. O las sa doarma cat vrea ea. Si noi intram la divesificare tot pe atunci. Sau mai repede? Sa vad ce zice doctorita.
A! Ieri i-am dat putin suc de mar...i-a placut zic eu.
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
ramonavlas spune:
Am uitat sa zic ca am cantarit-o si masurat-o azi.
Are 65cm si 6,070gr. A crescut 2cm intr-o luna si 470grame.
Apropo de diversificare....as avea nevoie de o "lista" cu ce ar trebui sa avem: Pt Raisa si pt mine sa pregatesc mancarea ei.
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
ooana spune:
citat din mesajul lui racusor2010 OANA tu de unde ai descarcat twilight? ***************************************** mami fericita de nazdravanul Andrei |
de pe DC++ ...e super
acu' ma uit la The Vampire Diaries pe vplay - Georgia pentru pont!
Primul Craciun cu Matei - luna a 6-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip