Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (64)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

In primul rand...buna dimineata delfinariu!

LA MULTI ANDRA MARIA!! sa fii sanatoasa mandra mica si sa dormi mai mult, sa se mai odihneasca si mami!!

LA MULTI ANI CLARA MARIA SI ANDRES! Sa fiti sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

OANA tu de unde ai descarcat twilight?

mami fericita de nazdravanul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

LA MULTI ANI! Si eu.. la spartul targului

mirela, ce bubu mici frumosi! Sa fie sanatosi.

mycya, ai verificat daca fata ta se satura cu papica? Te intreb ca Rebeca la fel facea pe vremea cand nu se satura de la mami. Tot agitatie, fara somn, treziri dese si plans.

crispro, mie pediatra mi-a spus ca branzica se consuma in 2 zile. Papa 1 zi si ce ramane se pune la frigider pentru a2a zi. Nimic de congelator. Ma gandesc: ce gust poate sa aiba branzica decongelata? Mie nu cred ca mi-ar place.

Noi am avut muci aposi de rev. S-a trezit la 12 noaptea si apoi dai cu urlete, atipea si se trezea urland. Asa ca la 2 ne-am bagat si noi la dormitor. Masa a fost un fiasco: supa nu am putut sa o mancam - aiurea rau cu gustul de portocale. Friptura a fost buna, dar a intrat cu greu pentru ca facea ture la bebe, praji mi s-a parut prea dulce. Cu toate astea nu am fost prea dezamagita. Macar am petrecut si noi 2 ore impreuna.

i-am facut si eu branzica ieri, pana acum nu au aparut reactii la ea. Sper sa nici nu apara. Ou am hotarat sa nu ii dau prea curand pentru ca nu vreau sa risc. CItrice, banane nici atat. Carnita trebuie sa caut la tara la cineva o gaina (soacra mea are, dar ea le creste ca animale de casa, nici gand sa taie vreuna).

Pentru Rebeca canita cu cioc e obiect de rontait, in nici un caz sa bea din ea.

A! Si Rebeca refuza mai nou piureul de legume. Am zis ca o las cateva zile si incerc din nou.

Azi merg sa vad padocul pentru Isha, sa iau dovleacul de la mama, si sa duc niste acte la o prietena. Asta dupa masa de pranz, fireste.

Multi pupici la delfinasi!

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata!

Merci Racusor!

La multi ani papusa Andra frumoasa foc!!! Sa cresti mare si sanatoasa, si cuminte, si cu pofta de papa si de somn!

La multi ani Clara si Andre, sa fiti cuminti si sanatosi!

Mamicilor, cum ar trebui sa arate meniul pe zi al bebicilor, din ce citesc in toate partile cam asa:

10- masa de fructe

13- masa de legume

16- lapte si eventual mai tarziu o gustarica, eventual un compot, iaurt

20- cereale...

Acum orele difera nitel... dar in principiu cam asa e???

La noi a fost o noapte buna pt pitic, ca io iar nu pot dormi.. l-am culcat pe la 8 si ceva, s-a trezit la 5 de papa, si la 9 de tot... dar la 5 a scancit o data... si atat... io am zis ca ii fac lapticul, ca e vremea, oricum... nu se mai auzea nimic. am aprins luminile incet prin casa, am facut LP, m-am dus la el... nu se auzea nimic... deschid usa - copilul statea si se uita, cred ca stia ca ii fac LP ca a vazut luminile, si cand m-a vazut dadea tare, tare din picioare, nerabdator... dar deja de cateva zile doar scoate un scancet si apoi tace pana ma duc cu papa... io cred ca stie ca ii pregatesc si asteapta cuminte...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

'neata fetelor!

M-am trezit cu idei de diversificare in cap. Incep sa ma documentez macar putin ( ca poate au aparut lucruri noi de la ale), pregatim logistica etc. Canuta cu cioc ..Ale nu a vrut-o deloc, tot de la Avent am avut.
Racusoru', andrei bea deja din canuta? suc sau ce anume?
mai spuneati de niste recipiente de la avent...un link please ( borcanase sau ceva)
Noi o sa incepem in intervaul 22 ian - 1 febr. Sa vedem cum ma organizez.
In alta de ordine de idei....sa il parasc pe Nectarie. Adoarme la 20 leganat sau la san. In jumatate de ora se trezeste urland. iar adormit, iar adoarme ..iar se trezeste. Uneori din ora in ora. Alteori doarme mai bine. Ieri m-am chinuit sa il adorm de la 20 la 22-30. Tot pun pe seama ca e agitat de la dinti....uffffff mai e careva cu asa program? La noi e asa cam de o saptamana. Peste zi doarme la fel de rau...maxim 40 de min de 2 ori.

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#

Mergi la inceput

is aiurita si obosita...scuzati acum realizez ca nu v-am scris de anul trecut!
asa ca...

La multi ani fete dragi, dragi!
Noi de rev am reusit sa adormim trupa abia la ora 23. Ale mi-a adormit foarte greu din cauza pocnitorilor si artificiilor. Inainte de somn am facut cu ea revelionul copiilor, am baut sampanie, jucat cu ea etc. Asa se face ca la ora 23 nauca de cap am pus si noi masa in bucatarie. Am bagat bine la ghiozdanel pana pe la 23:50. Cand se numara 20, 29, 18 s-a pus pe urlat Nectarie de la petarde asa ca am prins ultimile secunde ale anului toti 3. nectarie era treaz de ziceai ca se pregateste de rev. Am baut sampanie, ne-am strans in brate...din astea....
Apoi am incercat sa il adorm pe nectarie ....fara succes. Asa ca ne-am bagat la un film cu tot cu el ( tati il legana pe picioare). La sfarsitului filmului, la ora 2...bebe tot pe picioare era, dormea tun evident. Am trecut si noi la somn ca deja ne intrecusem cu rev-ul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

LA MUUUULTI ANI FERICITI DRAGELE MELE!!!!

Sunt mai intarziata cu urarile caci avem musafiri din Buc din 30 seara asa ca la noi e un circ continuuuu
noi am fost la restaurant iar picii au stat cu ai mei.ca niciodata au dormit de la 11 la 7,papa si apoi s-au trezit la 10.45
noi ne-am culcat pe la 5,deci am dormit un pic printre picatele

LARISSA scuze am uitat sa-ti scriu reteta de cioko,ai nevoie de:

100 gr cacao
500 gr zahar
1 pachet unt,
500 gr lapte praf(raraul e cel mai ok pt reteta asta)
zahar vanilat
100 gr migdale
100 ml apa
esenta migdale
15 minute

Intai prajesti putin migdalele si le tai in 2-4 cum vrei.
Apoi amesteci bine intr-un castron mare laptele praf cu cacao.
Astea fiind pregatite pui la foc potrivit 100 ml apa cu zaharul,fierbi 7 min(NU MAI MULT ca sa zahariseste cioko),apoi pui untul,lasi DOAR PANA SE TOPESTE,se pune si un picut de sare.Iei compozitia de pe foc si o amesteci repede cu laptele si cacaoa.Pui migdalele si esenta,amesteci bine si pui totul intr-o tava.Dupa 4-5 ore se intareste si se poate taia in bucatele.POFTA BUNA!!!
e extraordinara!!!poate o fac azi iar pt musafiri.

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Denisa mersic de reteta. O sa o incerc in curand ca sa fiu experta pe 19 ian cand e ziua sotului!
Ma gandeam de ziua lui sa fac un bufet, un tort, praji si sa ii chemam la noi pe cel mai bun prieten al lui cu familia si pe fratele lui. Acum sa vedem cum se mai prezinta nectarie si daca o sa am chef atunci in preajma. daca nu ramanem noi 4 anul asta si daca trece cineva pe la noi sa am o prajitura in casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Diversificare:eu sunt foarte incantata de demarajul nostru
am inceput cu piure de dovleac,dupa 4zile am introdus morcovul,dupa alte 4 pastarnacul si azi introduc patrunjelul.La picii mei asa le place,imi mananca deja un bol de 150 ml piure si apoi 100 LM.Destul de mult zic eu.vreau sa introduc apoi si zuchinii apropo de intrebarea lui Racusor.
si aopoi trecem la fructe.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Diversificare:eu sunt foarte incantata de demarajul nostru
am inceput cu piure de dovleac,dupa 4zile am introdus morcovul,dupa alte 4 pastarnacul si azi introduc patrunjelul.La picii mei asa le place,imi mananca deja un bol de 150 ml piure si apoi 100 LM.Destul de mult zic eu.vreau sa introduc apoi si zuchinii apropo de intrebarea lui Racusor.
si aopoi trecem la fructe.

e bun de ceva safe feaderul? ca ma gandeam sa ii i-au lui nectarie...daca tot comand scaunul de masa maine. tu cand ai inceput diversificarea?

Mergi la inceput