Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (64)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita

BEBE de CD27
Teodora Cristina
Raisa
Raluk31

Sa aveti un An Nou MINUNAT !!!!!!!!!!

Sofia(2ian2007) ,Andres(22mai2008),Miguel(16aug2010)

si din partea noastra La Multi Ani

Primul Craciun cu Matei - luna a 6-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Fetelor ce parere aveti despre www.articole-pentru-copii.ro/scaune-masa-bambino-world-scaun-lemn-multifunctional-p-1030.html?action_cifnet=preview&pag=catalog_cifnet" target="_blank">scaunul acesta de masa??
Am vazut unul identic in Bd si mi-a placut enorm cum arata,cat de functionabil este.

Crispo eu am luat de la Primii Pasi canita,deoarece are supapa anti-scurgere.

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Btz, merci . E fain scaunul, imi place ca se poate face si masuta si in mai multe feluri. in schimb, nu cred ca se poate lasa mai tare pe spate... adica nu stiu daca de la 6 luni pot manca puiutii nostri stand drept... asta poate mamicile cu experienta stiu.

Acum clar ma duc la somn.. ne vedem dimi.

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Btz, merci . E fain scaunul, imi place ca se poate face si masuta si in mai multe feluri. in schimb, nu cred ca se poate lasa mai tare pe spate... adica nu stiu daca de la 6 luni pot manca puiutii nostri stand drept... asta poate mamicile cu experienta stiu.

Acum clar ma duc la somn.. ne vedem dimi.

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Ha ha,asta din poza chiar nu se lasa pe spate,am obs dupa ce mi-ai spus tu.Ala ce am pus eu ochii pe el da.
Nb gagici
P.S.Otilia cofirm spusele Oanei,ai niste fetite de ma topesc eu :X:X

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

fetelor va multumesc ca m ati sustinut, mai ales dupa ce am ratat odiseea voastra
si va multumesc pt aprecierile la adresa motanilor mei

sunt intradevar mititei
stau hainele pe ei ca pe niste mutulici ca mami, nebuna n a calculat ca ei nu pot avea 4 kile ca fratele cel mare

dar crestem noi

pupici

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

LA MULTI ANI SURORILE MELE DRAGI ! VA IUBESC PE TOATE NECONDITIONAT, SA DEA BUNUL DUMNEZEU SA FIM LA FEL DE UNITE SI IN NOUL AN IAR DELFINASII NOSTRI SA CREASCA SANATOSI, FRUMOSI SI CUMINTI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:

Am musafiri si io stau pe net... ma retrag...

offf, asa am facut si io azi, am intrat sa mai scriu un mesaj, cu musafirii sunand la usa, si m-a dojenit sotul , ca o sa am vreme mai tarziu... de data asta avea dreptate, acum e liniste in sfarsit, a fost cheful de a doua zi, ca dupa nunta , ne-am imbuibat cu de toate de care n-avusesem chef azi-noapte... am uitat sa va spun ca dezbatand ce sa mancam, adica peste/pui/porc/vita, eu am fost vegetariana , ca nu am gustat carne, dar mi-am dat seama doar acuma dupa-amiaza...

_
o minune, Craciunita cea mica...
luna cadourilor

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

acuma m-a ajuns oboseala si pe mine, Isa a fost o minunatie azi, a respectat programul tare frumos. la 11 a papat pireu de mere si pere cu o masura de cereale cu banane si la 17 i-am facut mar copt umplut cu branza si scortisoara. a mancat un mar intreg, au iesit cam 80-90 g!! iar intre ele, laptic si somn, am sarit peste legume ca dormea si, cum vroiam sa probez azi si branzica... din 250 ml de lapte mi-a iesit branzica de am umplut bine bine 2 mere.

acuma e obosita cred ca si ea, ca e cam maraita, ne punem in patic sa vedem ce iese, tati doarme deja

noapte buna, delfinariu

_
o minune, Craciunita cea mica...
luna cadourilor

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:

Mai am o intrebare:Racusor, zi-mi te rog ce canita cu cioc ai? e de la o firma anume? ca si io am una, primita, nu mai stiu de ce firma e, ca am aruncat ambalajul, stiu doar ca scria de la 6 luni ... dar mi se pare ca prea curge tare apa/sucul... sa stiu, asa e normal, sau ii cumpar alta? Multu...

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

eu am de la avent, si nu curge repede deloc. trage cu putere sa ii vina sucul

mami fericita de nazdravanul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

BTZ-ule scaun de genul asta am avut imprumut la Sighisoara. e foarte ok, dar cand mai creste bebe. acum trebuia sa il tina tati la spate, ca se tot lasa pe spate nu prea te descurci pentru inceput numai tu cu el, ca se foieste de mama focului

mami fericita de nazdravanul Andrei

Mergi la inceput