Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (19)
Raspunsuri - Pagina 18
donna79 spune:
ORAMONA, noi dupa biserica imediat am mers la restaurant. Am fost cam 70, nu mergea facut acasa (e mare neamul). A doua zi, la baita, am facut o masa acasa, noroc ca a fost vremea super si s-a stat si in terasa, ca iar n-aveam unde sa-i bag pe toti. Dar ce anume te intereseaza?
BOTOSEL, nici eu nu cred ca am reusit sa golesc de tot sanii vreodata. La inceput ca sa fiu eu impacata mai puneam si pompa dupa ce papa T. Acum am mai renuntat, vad ca e destul laptic chiar dc nu pocnesc sanii, iar bebele ia bine in greutate. Pt orice eventualitate am achizitionat ceaiul pt lactatie de la Hipp, am primit o mostra acum ceva timp si mi s-a parut ca am "produs" mai bine
MARI
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)
botosel452 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui fulguta28 Botosel, i-am pus suzi in gura cand a inceput sa planga si normal ca nu curgea nimic din ea. In momentul in care i-am scos suzi din gura, stii cum cauta sanul, parca era cel mai bun prieten al ei. Fac cinste pt. pontul asta. uta28 este mamica de Mara Elena alias Monstru din Adancuri zis Nasturel (10.10.2010) ------------------------------------------------ www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy! |
Fulguta,ma bucur ca a functionat si sper sa functioneze si in continuare.
La mine este putin invers: plange langa san, se chirceste,aproape ca facea podul pe perna de alaptat. Cand ii pun suzeta se linisteste, o apropii de san, ii scot suzeta si o mufez, dupa cum zice Kiti.
camisv spune:
citat din mesajul lui crina-s Am mai pus si noi cateva pozici |
Veronica este o scumpete,are niste ochi minunati
Camelia mamica fericita de Tudor (10.09.10)
http://picasaweb.google.com/adinicola72/BebeTudor#
chichiutza spune:
Donna
Fisticule punem si ceva pozici noi da' tre' sa gasesc parola aia!
Offiiiiiiiiiiiiiiiice? Hai inapoi, ma tot uit dupa tine, vrei sa-mi iasa ochii?
Azi a marait cand i-am luat lingurita cu mar!
camisv spune:
citat din mesajul lui chichiutza Azi a marait cand i-am luat lingurita cu mar! |
chichiutza, care-i "schema" ta de diversificare? - scuze daca sunt indiscreta,dar acum tot citesc despre diversificare. Ii introduci si alte alimente sau deocamdata ii dai numai mar?
Camelia mamica fericita de Tudor (10.09.10)
http://picasaweb.google.com/adinicola72/BebeTudor#
chichiutza spune:
Alynta bine ai venit! Eu am zis "babesc" dar totm aia e! Oricum ma simt baboi cand ma gandesc la revelioanele de pana la 6-7 dimineata! Acum nu stiam cum sa ma culc mai repede! Dar avem alte avantaje...cu okisori frumosi si veseli!
chichiutza spune:
citat din mesajul lui fulguta28 Dar cu seringa a hranit cineva copilul? uta28 este mamica de Mara Elena alias Monstru din Adancuri zis Nasturel (10.10.2010) ------------------------------------------------ www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy! |
Eu am incercat cu seringa, e o porcarie, cum zice si dna Fistiq! Ori nu inghite, ori se hlizeste, oricum, nu e o solutie buna!
Fetelor de ce e mai bine sa faci masajul inainte de baie? Piticul meu e mare amator, si i-l fac dupa baie, cu lapte de corp! Ce-i drept il cam activraza bag eu seama, nu pica lat oricum!
chichiutza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui camisv
chichiutza, care-i "schema" ta de diversificare? - scuze daca sunt indiscreta,dar acum tot citesc despre diversificare. Ii introduci si alte alimente sau deocamdata ii dai numai mar? Camelia mamica fericita de Tudor (10.09.10) http://picasaweb.google.com/adinicola72/BebeTudor# |
Cami noi cica nu suntem la diversificare. Avem numai 3 luni, si din cauza ca suntem cu reflux, hiperaciditate si constipatie, avem nevoie de inca ceva solid si muuulta celuloza care sa ne ajute. Cum greutatea piciului o permite, dr a hotarat sa introducem asa numitul "aliment terapeutic" Adica foarte foarte lent introducem cate un fruct sau leguma (ne-a dat o lista cu ce avem voie) in plus fata de mesele de lapte. Nu inlocuim inca nici o masa, si nu dam sucuri, ci doar piureuri. Slava Domnului marul golden ii place, e haios tare cand il limbaceste! O schema n-am nici eu, mai ales ca mi-a zis ca am mana libera si ca sigur ca descurc eu... Daca are cineva vreo schema