Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (19)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Cami, dar daca stai tu intinsa pe pat/canapea/fotoliu si bebe pe burtica ta, nu suge? Lapticul vine un pic mai greu si are timp sa inghita. E lenos din fire sau de ce nu suge la san?

Citat:
citat din mesajul lui camisv

La noi nu merge nici cu suzeta, ca nu ii place! Mai ramane sa il las sa i se faca foame bine si poate asa mananca. Peste o saptamana mergem la control si vaccin si o sa vorbesc cu pediatra. Desi nu vreau, daca pediatra zice o sa incep diversificarea, pentru ca eu nici LP nu pot sa ii dau, il mananca dar cu lingurita. Ma gandesc ca este de la dintisori, ca isi suge degetele in dusmanie.

Lui Tudor ii place pe burtica, caci numai asa doarme. Acum l-am pus in patut pe burta si dupa cateva invarteli, vad ca a adormit. De obicei adoarme la tzitzi, dar se pare ca mai bine doarme singur, decat sa puna tzitzi in gura

Camelia mamica fericita de Tudor (10.09.10)
http://picasaweb.google.com/adinicola72/BebeTudor#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Am si eu o intrebare de un milion de puncte: cum putem sti ca sanii s-au golit, dupa alaptare? Am tot cautat aceasta informatie pe net, dar nu am gasit raspunsul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Citat:
citat din mesajul lui fulguta28

Cami, dar daca stai tu intinsa pe pat/canapea/fotoliu si bebe pe burtica ta, nu suge? Lapticul vine un pic mai greu si are timp sa inghita. E lenos din fire sau de ce nu suge la san?

Niciodata nu a fost mancacios (mai putin in ziua in care s-a nascut cand au trebuit sa-i dea portie dubla), dar acum efectiv nu vrea sa suga. Suge !/2 minute si apoi incepe foiala/hlizeala/plansete. Apoi accepta 30-50ml lapte cu lingurita, dar mai mult nu vrea. Nici eu nu vreau sa-l invat cu lingurita, asa ca maine il las sa i se faca foame ca lumea

Camelia mamica fericita de Tudor (10.09.10)
http://picasaweb.google.com/adinicola72/BebeTudor#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui botosel452

Am si eu o intrebare de un milion de puncte: cum putem sti ca sanii s-au golit, dupa alaptare? Am tot cautat aceasta informatie pe net, dar nu am gasit raspunsul

Valentina, mami de Alexandra

Botosel eu nu cred ca sanii se golesc vreodata cat timp alaptezi...oricum eu ii simt mai moi,mai flescaiti dupa ce Alesia papa mai mult...mai goliti dar daca o pun iara la san,laptic tot mai iese.

DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Arianna11

Citat:
citat din mesajul lui botosel452

Botosel eu nu cred ca sanii se golesc vreodata cat timp alaptezi...oricum eu ii simt mai moi,mai flescaiti dupa ce Alesia papa mai mult...mai goliti dar daca o pun iara la san,laptic tot mai iese.

DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010

Acelasi lucru simt si eu, dar in toate cartile si pe net, toti spun ca trebuie ca bebe sa goleasca sanii ca sa stimuleze lactatia. Si de aici vine dilema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Buna seara si de la noi. La multi ani si numai fericire sa va aduca noul an. pentru toti bebei si toate mamicile.

Acum o intrebare legata de botez. A mai facut cineva masa acasa/restaurant dupa ce s-a mers la biserica ? Sau a doua zi dupa baita?

mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

LA MULTI ANI FETELE!!! ssa fiti sanatoase, si bebelusii vostrii si toti ai casei, sa aveti bucurii si un an minunat
Petru ma bucura in fiecare zi cu hohote de ras, se impinge in picioare si tine jucarele in manute
Ema e la extrema cealalta e geloasa, tipa si plange si nu mai stiu uneori cum sa fac sa o linistesc
tre sa-i dau de mancare Emei ca ...nu ma inteleg cu ea altfel...mai vb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Oramona,noi am facut o masa in fam. acasa,dupa botez.A fost ok,numai fam si cativa prieteni apropiati.
Iar baita i-am facut eu cu sotul dupa ce a plecat toata lumea.

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Oramona, noi am facut la restaurant dupa biserica. Am fost 21 de pers in total, mai mult familia si 2 perechi de prieteni apropiati.
A 2-a zi am facut masa acasa, cu parintii si cu nasii si am facut cu baita pentru luatul mirului.

Ana, ti-am citit si eu povestioara cu nasterea Maiei, foarte emotionant, mi-au dat lacrimile citind si aducandu-mi aminte despre cum am nascut si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Botosel, i-am pus suzi in gura cand a inceput sa planga si normal ca nu curgea nimic din ea. In momentul in care i-am scos suzi din gura, stii cum cauta sanul, parca era cel mai bun prieten al ei.
Fac cinste pt. pontul asta.

Mergi la inceput