Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (19)
Raspunsuri - Pagina 16
LUANASHANA spune:
Ana, nu sta cu mine, dar sta aproape si ne mai viziteaza.
Referiot la masaj, noua ne-a zis sa insistam asupra masajului la picioare, ca le are strambe si spre exterior. Stiti vre-un filmulet explicativ, ceva tehnici, ca in cabinet mi-a aratat in graba si de emotii nu am fost atenta?
Fistiq spune:
Luana, incearca sa cauti ceva pe youtube. Sunt destul de multe filmulete pe tema masajului la bebei si poate gasesti si ce vrei tu. Eu am gasit multe mai ales in limba spaniola.
Uite de ex., pt picioruse de Tudor m-am inspirat din asta
ca tot strimbe le are si el.
Pediatra mi-a aratat sa-i masez muschiuletul de pe interiorul gambei. Cam atit...
Sper sa va foloseasca
Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)
camisv spune:
Ziua buna si de la noi!
Fulguta si Tudor este in greva foamei ... eu ii mai dau cu lingurita, dar dureaza o vesnicie. Astazi n-a mancat nici macar o masa ca lumea si el nici nu vrea biberon.
Lui Tudor ii place pe burtica, mai ales daca ii pun ceva sub piept, de ex piciorul de la ursul de plus.
Camelia mamica fericita de Tudor (10.09.10)
http://picasaweb.google.com/adinicola72/BebeTudor#
tutz spune:
Fulguta, vroiam sa te intreb - unde ai gasit agrafa de par pt Mara din pozele de la revelion? Eu tot caut ceva dragut si nu gasesc nimik nimik.
Si apropo de fetite sic, mai stiti cand a zis Buburuza ca se intoarce din excursie?
Tünde, mami de Julia (13.10.10)
http://picasaweb.google.com/lantostunde
fulguta28 spune:
Cami, eu vreau sa o dezvat de bibe ca nu mai suge la san.
Tutz, am un set cu 5 agrafe. Mi le-a adus maica-mea cand a fo plecata. Nici eu nu am gasit nimic dragut pt fetite.
Citat: |
citat din mesajul lui camisv Ziua buna si de la noi! Fulguta si Tudor este in greva foamei ... eu ii mai dau cu lingurita, dar dureaza o vesnicie. Astazi n-a mancat nici macar o masa ca lumea si el nici nu vrea biberon. Lui Tudor ii place pe burtica, mai ales daca ii pun ceva sub piept, de ex piciorul de la ursul de plus. Camelia mamica fericita de Tudor (10.09.10) http://picasaweb.google.com/adinicola72/BebeTudor# |
botosel452 spune:
Buna ziua si de la noi!
Si pe mine m-a apucat cheful de diverse azi, dar m-a lasat si Alexandra: am facut o ciorbita de vacuta, am facut curat in camera Alexandrei si in sufragerie, am spalat toate vasele
Alexandra,am observat ca atunci cand o pun pe burta, scoate aerul care a mai ramas nescos dupa masa, dar trage si partzuri care o agita in timpul mesei si nu mananca bine.
Si ea cred ca face greva, dar nu mereu. Dar ma dispera si de asta tot incerc sa ma mulg si sa ii dau cu biberonul, atunci cand protesteaza. Am gasit o modalitate de a o "convinge" sa se apuce de tzatza, atunci cand urla ca nu vrea: ii dau suzeta sa se linisteasca si, la un moment dat,i-o scot si-o pun sa manance. De cele mai multe ori functioneaza.
Tot la 3 ore mananca, dar incerc la 2,5 ore s-o fac sa manance pt ca nu a luat in greutate cum trebuie
simona24 spune:
pupam mamicile si piticii!
am sa le iau pe rand...
soacra... pfff.. pai l-a vazut pe matei doar de 2 ori! la o saptamana dupa ce l-am nascut si la botez. cum noi n-am mai fost pe la buzau din iulie( si nici nu ne vom duce in curand), ramane varianta sa vina sa il vada. varianta foarte putin probabila. nu este la primul nepot si nu stiu cat de mult o incanta bebeii... a crescut cei 5 copii si pe cei 2 nepotei. dar nu ma plang! din contra! mai bine asa! o am pe mama care este indragostita de matei si cu care ma mai ciondanesc uneori(pune-i macar o caciulica subtire pe cap,e racoare in casa! -la 25 grade pt ea e racoare... dar incerc uneori sa fac si ca ea, sa se simta bine!
klarisse, si noua ne-a dat dr fier. a zis sa ii dam 2 micaturi de vitamina c si dupa 30 min, 4-5 de fe. calciu mi-a dat mie, nu si lui.
pe burtica nici noua nu ne place deloc. stam asa cam 30 secunde, dupa care, urlaaaaaaam!
fetelor, vroiam sa va cer un sfat. ce ziceti, sa il scot pe matei la plimbare cu caruciorul prin parc? stiu ca ninge, dar ma gandeam ca acopar carutul cu aparatoarea de ploaie... voi ce ziceti?
a, si ar mai fi ceva! Slava Domnului, am scapat de mucisori!!!! dupa 23 dec ne chinuiau uratii!
m-am intiiiiiiiins,...
fulguta28 spune:
Bun pontul asta cu suzi. o sa incerc. vad ca la ultima masa a mancat bine. probabil ca era adormita. Mercic, Botosel!
Citat: |
citat din mesajul lui botosel452 Buna ziua si de la noi! Si pe mine m-a apucat cheful de diverse azi, dar m-a lasat si Alexandra: am facut o ciorbita de vacuta, am facut curat in camera Alexandrei si in sufragerie, am spalat toate vasele Alexandra,am observat ca atunci cand o pun pe burta, scoate aerul care a mai ramas nescos dupa masa, dar trage si partzuri care o agita in timpul mesei si nu mananca bine. Si ea cred ca face greva, dar nu mereu. Dar ma dispera si de asta tot incerc sa ma mulg si sa ii dau cu biberonul, atunci cand protesteaza. Am gasit o modalitate de a o "convinge" sa se apuce de tzatza, atunci cand urla ca nu vrea: ii dau suzeta sa se linisteasca si, la un moment dat,i-o scot si-o pun sa manance. De cele mai multe ori functioneaza. Tot la 3 ore mananca, dar incerc la 2,5 ore s-o fac sa manance pt ca nu a luat in greutate cum trebuie Valentina, mami de Alexandra |
camisv spune:
La noi nu merge nici cu suzeta, ca nu ii place! Mai ramane sa il las sa i se faca foame bine si poate asa mananca. Peste o saptamana mergem la control si vaccin si o sa vorbesc cu pediatra. Desi nu vreau, daca pediatra zice o sa incep diversificarea, pentru ca eu nici LP nu pot sa ii dau, il mananca dar cu lingurita. Ma gandesc ca este de la dintisori, ca isi suge degetele in dusmanie.
Lui Tudor ii place pe burtica, caci numai asa doarme. Acum l-am pus in patut pe burta si dupa cateva invarteli, vad ca a adormit. De obicei adoarme la tzitzi, dar se pare ca mai bine doarme singur, decat sa puna tzitzi in gura
Camelia mamica fericita de Tudor (10.09.10)
http://picasaweb.google.com/adinicola72/BebeTudor#