Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (19)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

FULGUTA tu ii dai la 3 ore sa pape??
Asa plangea si Maia si scuipa laptele cand ii dadeam dupa ceas.Acum o las in pace,ii dau numai cand cere(isi strange pumnii la piept,isi face limbuta "u" si incepe sa pleoscaie si sa suga in gol). Papa la 4 ore chiar si 4 ore jumate si are 5 mese pe zi.

Bebeii alaptati exclusiv cam mananca la 3 ore, asa am observat eu din relatari. Si a mea tot asa mananca, si nu ca o oblig eu, ci ca vrea ea.
Cu LP se satura pt mai mult timp, de aici diferenta de ore de masa.
Bafta Fulguta cu Mara!

Ref la statul pe burta - urlaaaaa!!!!! aoleu ce urla... numai la masaj si inainte de baita sta cuminte.
La manute s-a uitat asa mai curioasa de vreo doua ori, dar atat. Inca nu s-a prin ca-s ale ei :)))

Iar de soacre ce sa zic. Trebuie sa le intelegeti ca isi iubesc nepoteii. Dar sa te critizeze non stop ref la modul in care iti cresti propriul copil:
]
DAca nu stie sa zica un sfat incat sa nu devina enervanta, mai bine sa taca. (eu nu pot sa ma plang, deoarece am o soacra normala la cap :)) )

Tünde, mami de Julia (13.10.10)

http://picasaweb.google.com/lantostunde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Am zis ca nu o hranesc dupa ceas, niciodata nu am facut asta. O hranesc la cerere. Cand ii este foame, ori sta bine mersi in patut si isi suge degetul, ori incepe sa suspine sau sa planga.
Greutatea... tocmai aici este problema. Cat timp am hranit-o exclusiv la san, adica prima luna, mi-a luat 800 g pe luna, apoi au inceput colicii din timpul mesei si n-am mai reusit sa o tin la san si scoteam lapticul la pompita. Asa cum se stie, laptele scos la pompita nu-i la fel de gras ca si cel de la san, tocmai ca pompa nu scoate tot laptele. Mi-a luat in a doua luna doar 600 g cu tot cu completare. Luna asta mi-a luat doar 540 g. Asa am ajuns la concluzia ca cel mai bine ia in greutate daca este hranita cu laptele meu, la san fara alte interventii.

Citat:
citat din mesajul lui donna79

Wow, FULGUTA, mese la 3 ore? si intre timp ce face? nu plange niciodata? sau poate dimpotriva, nu-i e foame si de asta nu papa linistita ziua... Nu poti incerca totusi sa o lasi cateva zile sa pape "la cerere"? cu cresterea in greutate cum e?
M-am ciocnit si eu de refuzul sanului de cateva ori dar foarte scurt, cred ca avea o problema cu gustul laptelui. A revenit usor pt ca e dependent de tzi, fara nu adoarme...

Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Fulguta atunci nu stiu ce sa spun.
Si Maia a avut o perioada cand manca ff putin si numai cu urlete si plansete. Si pe deasupra mai si vomita tot ce papa. Eram disperata. Dar acu si-a revenit si papa mai bine. Am observat ca nu vroia sa manance atunci cand nu facea kk si era constipata. Dar de cand i-am schimbat laptele si ceaiul,papa mai bine si face kk si de doua ori pe zi.
la Mara cea mofturoasa.

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Tutz, mercic!
Gasesc eu o solutie sa o fac sa suga din nou la tzitzi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

FULGUTA, scuze, pana m-am moscait eu sa trimit mesajul tu deja raspunsesei. E complicat intr-adevar. ultima intrebare, dupa asta nu te mai stresez... e posibil sa aiba vreo neplacere la burtica, ai mai incercat cu ceva anticolici? te intreb pt ca de cand ii dau Debridat lui Tudor, e mai senin si mai calm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Fetele, tineti-mi pumnii... Tudor e in patutul lui de 15 min. N-a mai "trecut" pe acolo de cateva saptamani, ca avea ace... Caruselul se invarte si canta, jucariile il privesc prietenoase de pe margine... oare cat va sta?

Vad ca toata lumea pomeneste de masaj... noi nici la asta nu excelam, de obicei se lasa cu strigaturi asa ca trecem rapid la baita (ii faceam inainte de baie). Facem gimnastica zilnic dar atat.

Mergi la inceput

Nu mai avem probleme cu colicii. Cand si cand ii mai dau Debridat si Gripe water baby. Sa fie cam de 2 ori pe saptamana...
Nu ma strezezi, asa poate gasesc o cauza (in afara celei ca s-a obisnuit cu bibeul).

Citat:

FULGUTA, scuze, pana m-am moscait eu sa trimit mesajul tu deja raspunsesei. E complicat intr-adevar. ultima intrebare, dupa asta nu te mai stresez... e posibil sa aiba vreo neplacere la burtica, ai mai incercat cu ceva anticolici? te intreb pt ca de cand ii dau Debridat lui Tudor, e mai senin si mai calm.

Mergi la inceput

Dar cu seringa a hranit cineva copilul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Citat:

Fetele, tineti-mi pumnii... Tudor e in patutul lui de 15 min. N-a mai "trecut" pe acolo de cateva saptamani, ca avea ace... Caruselul se invarte si canta, jucariile il privesc prietenoase de pe margine... oare cat va sta?

Vad ca toata lumea pomeneste de masaj... noi nici la asta nu excelam, de obicei se lasa cu strigaturi asa ca trecem rapid la baita (ii faceam inainte de baie). Facem gimnastica zilnic dar atat.

tinem pumnii, ca in curind o sa avem si noi nevoie. m-am hotarit sa il mai pasuiesc pina la 3 luni fix, apoi incerc sa-l pun la dormit in patutul lui. cind era tinar facea criza de plins daca il puneam. acum sper ca a uitat si o sa stea.

masajul. m-am inspirat de la voi si ii fac inainte de baie, cu ulei de masline caldut. incep cu picioarele ca acolo nu protesteaza. apoi trec la burta unde cam ciriie si trebuie sa ma maimutaresc bine de tot; apoi la miini deja incepe scinceala, dar cind il intorc pe burta tace si doar scinceste obosit

Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Citat:
citat din mesajul lui fulguta28

Dar cu siringa a hranit cineva copilul?

uta28 este mamica de Mara Elena alias Monstru din Adancuri zis Nasturel (10.10.2010)
------------------------------------------------
www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy!

da, io i-am mai dat asa, dar dupa 20-30 ml aveam ceva neuroni arsi e destul de dificil. de cele mai multe ori trebuia sa-l conving sa si inghita, ca statea cu laptele in gura si se hlizea orice incercam se hlizea si mai tare si ii cam curgea laptele prin coltul gurii. poate Mara ta e mai serioasa si merge

Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)

Mergi la inceput