Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (19)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

fulguta: pai lui cand ii este foame isi baga degetelele in gurita si nu plange, are un "stil" anume cand si le suge cand ii este foame , e atunci cand a facut greva l-am lasat pana a inceput sa planga/urle si a acceptat ce i-am dat, la inceput cu figuri cu scanceli in timp ce papa dar dupa isi revenea...nu stiu daca ai inteles ceva din postarea mea sper ca am fost explicita cat de cat

Vanesa, mamica fericita de Dimitris 28.09.2010
Doamne Ajuta sa fim sanatosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

ARIANNA, sigur ca distanta e buna. si fata de socri si fata de parinti, mai bine sa ne vedem rar dar cu placere decat des si sa ne stresam reciproc.
FULGUTA, o intrebare: cand e aproape adormita suge ok? noaptea de cate ori papa? stiu ca in general bebeii fac greva cand sunt trezi, dar in somn sug fara probleme. Asa ca ma gandesc ca daca speculezi momentele cand e somnoroasa si o faci sa pape bine, la fel si noaptea, poti "intinde coarda" ziua si o poti hrani cu lingurita. Dar daca nu are macar jumate din mese ok... nu stiu ce sa zic, eu nu as insista. Succes!

Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Fistiq,Donna,Vanny multumim!
Alynta bine ai revenit acasa!
Luana dar tu stai cu soacra? nu poti s-o eviti?

Eu nu i-am dat nimic la Maia,nici macar calciu.Am observat ca are fontanela mica,s-a micsorat considerabil,fata de cat a fost.Si asta fara sa-i dau nimic.

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Noaptea papa bine la san, dimineata iarasi bine, apoi la 12 ziua refuza cu indarjeala sanul, apoi la orele 15 si 18 suge pange, suge plange, iar la ora 9 seara iarasi urla. daca papa un bibe cu laptic de 120 si apoi o pun la san suge pana adoarme. Nush ce sa mai zic, ce sa mai fac. E frustrant rau.

Citat:
citat din mesajul lui donna79

ARIANNA, sigur ca distanta e buna. si fata de socri si fata de parinti, mai bine sa ne vedem rar dar cu placere decat des si sa ne stresam reciproc.
FULGUTA, o intrebare: cand e aproape adormita suge ok? noaptea de cate ori papa? stiu ca in general bebeii fac greva cand sunt trezi, dar in somn sug fara probleme. Asa ca ma gandesc ca daca speculezi momentele cand e somnoroasa si o faci sa pape bine, la fel si noaptea, poti "intinde coarda" ziua si o poti hrani cu lingurita. Dar daca nu are macar jumate din mese ok... nu stiu ce sa zic, eu nu as insista. Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Da Donna ,asa e ,distanta e sfanta.Sotul are niste contre cu taicamiu de-mi vine sa-mi i-au lumea-n cap...lucreaza impreuna,stam in aceeasi casa,deci e inevitabil...si taicamiu e o fire tare dificila,eu ii dau dreptate numai sotului....of of of
Hai ca am trecut de la soacra la socru...sa ma mai descarc si eu
Cu statul pe burtica inca nu am incercat so pun ,doar la masaj si tare ii place....bebeii care inca nu stau...toate la timpul lor...vor sta si ei,incet incet.
Calciu,fier..pediatrii de aici nu mi-au dat nimic si nici nu am auzit la alte mamici...probabil numai daca bb are probleme cu cresterea.

DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

FULGUTA tu ii dai la 3 ore sa pape??
Asa plangea si Maia si scuipa laptele cand ii dadeam dupa ceas.Acum o las in pace,ii dau numai cand cere(isi strange pumnii la piept,isi face limbuta "u" si incepe sa pleoscaie si sa suga in gol). Papa la 4 ore chiar si 4 ore jumate si are 5 mese pe zi.

Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Salutare!
DONNA - . Nu cred ca am scapat inca...inca mai suge la 1h-2h ziua. Noroc ca noaptea doarme. Dintr-o data de la 7 kk pe zi am ajuns la 2:unul la ora 17 si unul la 5 (dimineata). Si cand nu suge e fricanit (a se citi nervosel).
Nici Darian nu vrea sa stea pe burta, rar ridica capul din pozitia aia, sta acolo si plange ca prosticelul cu nasu-n jos. Cu toate astea, cand sta la verticala isi tine bine capul.
Manutele inca nu si le-a descoperit, in sensul sa le observe. Insa le suge. Si ieri pentru prima data i-am intins o jucarie (de fapt telefonul mobil) si a intins, involuntar, mana spre el. Insa in marea majoritate a timpului tine manutele sub forma de pumn, nu le deschide.
Azi si maine sunt un pic aglomerata, sotul e la servici si eu sunt cu amandoi copii acasa. Si m-a apucat curatenia...asa mi-a venit mie. Si fac si curat, si mancare si cu cei doi pitici.
Ma duc sa vad si eu tabelul cu evolutia...

Aaaa...voi ati strans bradul si ornamentele de prin casa? Parca-mi vine sa fac chestia asta tot azi...nu-s ce am parca-s in priza. Sau asteptati Boboteaza?

mamica de Andreea Bianca si Victor Darian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

NU, nu-i dau dupa ceas, niciodata nu i-am dat cand am vrut eu. La cerere, dar manaca la un interval de 3 ore cu o marja de + sau - 30-40 de minute.
A mea cand vrea de mancare isi suge degetul mare, in restul timpului cand se plictiseste, isi baga pumnisorii in gura si ii roade.

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

FULGUTA tu ii dai la 3 ore sa pape??
Asa plangea si Maia si scuipa laptele cand ii dadeam dupa ceas.Acum o las in pace,ii dau numai cand cere(isi strange pumnii la piept,isi face limbuta "u" si incepe sa pleoscaie si sa suga in gol). Papa la 4 ore chiar si 4 ore jumate si are 5 mese pe zi.

Poze

Mergi la inceput

Wow, FULGUTA, mese la 3 ore? si intre timp ce face? nu plange niciodata? sau poate dimpotriva, nu-i e foame si de asta nu papa linistita ziua... Nu poti incerca totusi sa o lasi cateva zile sa pape "la cerere"? cu cresterea in greutate cum e?
M-am ciocnit si eu de refuzul sanului de cateva ori dar foarte scurt, cred ca avea o problema cu gustul laptelui. A revenit usor pt ca e dependent de tzi, fara nu adoarme...

Mergi la inceput

EVELINE . Si la noi e cam agitata situatia, astept sa treaca ce sa fac. Eu nu pot sa ma aventurez in restul casei la treaba ca urla de rasuna tot cartierul. Asa ca fac niste mici aranjamente in dormitor.
Nu am strans bradul inca, cred ca maine il desfac.

Mergi la inceput