Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (19)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

OK, ma gandeam ca numai al meu are probleme cu statul pe burtica.

ANA, Maia e chiar sportiva... la ea e super ca poate "rezolva" singura ce nu-i convine, se intoarce singura. Tudor e pur si simplu neajutorat pe burta, sta cu fata in jos si plange.

FISTIQ, super tabelul cu abilitati, l-am salvat la Favorite. incerc totusi sa las copilul in ritmul lui, o sa-l mai pun pe burtica treptat, ca Luana. Deocamdata nu face altceva decat sa se intoarca de pe o parte pe spate si sa "alunece" spre tzitzi cand stam in pat.

Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Tot eu...

Cu soacrele... a mea e blanda de felul ei, nu ma streseaza ff tare. Dar tocmai de asta, daca se iveste ceva ce nu-mi convine, nu-i pot spune direct, prefer sa ii zic sotului sa ii spuna el. Ca exemplu... pupatul manutelor. N-am avut inima sa-i zic.. "nu mai face asta ca nici macar eu nu o fac". i-am zis sotului sa gaseasca o maniera mai ok de a-i spune, ceea ce el n-a facut... logic ca ma cert cu el acum...

Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Buna neata!

Noi suntem in greva! NU vrea sa suga la san nicicum la anumite ore. Ma chinuie gandul ca treptat, treptat nu o sa mai vrea deloc sanul. Daca mai continua asa o sa se intarce singura. Nu vreau.
Mi-am propus sa nu-i cedez si sa nu-i mai dau lapte din biberon. Am sa-i ofer sanul periodic si daca se incapataneaza sa-l refuze, o sa primeasca laptele din lingurita. Prea ma supara situatia asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUANASHANA spune:

Soacra-mea este pediatra.Dar are competenta in TBC. Ea se considera cea mai desteapta, la toate tratamentele pe care i le-am administrat lui Tudor, dupa parerea ei trebuia sa dublez dozele si zilele, de parca copilul meu ar fi fost cobai. "Eu nu sunt sanatoasa ca il scot afara pana la primavara, ca il tin doar in salopeta la 25 grade in casa, ca il tin pe jos cand se joaca, ca il botez in ianuarie si nu in mai cane e mai cald". Se contrazice cu noi din absolut orice este legat de copil.E atat de desteapta incat atunci cand am vorbit despre tetine si biberoane, a fost foarte socata cand a aflat ca tetinele nu le mai gauresti tu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Donna, eu il mai port pe Tudorul meu pe brate, in pozitia pe burta. Un fel de "avionul". Sper ca ma exprim cum trebuie si se intelege ce vreau sa spun. In felul asta cred ca e mai usor sa se obisnuiasca sa tina capul ridicat in aceasta pozitie. Il port asa prin casa si ii arat diverse. Oricum lui ii place mult pe burtica, dar nu mult ca oboseste. Cu intorsul de pe burta pe fata, a facut si el o data, injvers inca nu. Doar se ridica pe picioruse cu fundul in sus si se rasuceste pe o parte. Cred ca in curind va reusi

Ana, felicitari pt Maia cea harnicuta. Fetitele sunt mai precoce intotdeauna

Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui LUANASHANA

Soacra-mea este pediatra.Dar are competenta in TBC. Ea se considera cea mai desteapta, la toate tratamentele pe care i le-am administrat lui Tudor, dupa parerea ei trebuia sa dublez dozele si zilele, de parca copilul meu ar fi fost cobai. "Eu nu sunt sanatoasa ca il scot afara pana la primavara, ca il tin doar in salopeta la 25 grade in casa, ca il tin pe jos cand se joaca, ca il botez in ianuarie si nu in mai cane e mai cald". Se contrazice cu noi din absolut orice este legat de copil.E atat de desteapta incat atunci cand am vorbit despre tetine si biberoane, a fost foarte socata cand a aflat ca tetinele nu le mai gauresti tu.

Mami de Tudor-Alexandru (14.09.2010)

Vanesa, mamica fericita de Dimitris 28.09.2010
Doamne Ajuta sa fim sanatosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui fulguta28

Buna neata!

Noi suntem in greva! NU vrea sa suga la san nicicum la anumite ore. Ma chinuie gandul ca treptat, treptat nu o sa mai vrea deloc sanul. Daca mai continua asa o sa se intarce singura. Nu vreau.
Mi-am propus sa nu-i cedez si sa nu-i mai dau lapte din biberon. Am sa-i ofer sanul periodic si daca se incapataneaza sa-l refuze, o sa primeasca laptele din lingurita. Prea ma supara situatia asta.

uta28 este mamica de Mara Elena alias Monstru din Adancuri zis Nasturel (10.10.2010)
------------------------------------------------
www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy!

si noi am avut perioade de greva si de san si de biberon dar si-a revenit..inca mai face figuri..daca ii e foame va manca stai linistita..cel putin asa a fost la noi...si pediatrul nostru a zis la fel .nu o forta las-o usor ca va cere singurica
si eu am incercat si cu lingurita dar ce crezi ca a mers?nuuu zici ca cine stie ce ii dadeam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Multumesc fetelor!
chichi ma amuza expresia "batraneste"!
Adevarul e ca avand copii atat de mici e cam greu sa te desprinzi si sa petreci pe saturate sa zic asa.
Soacra mea nu e din categoria celor "bune" dar am invatat sa o accept asa cum e ea si sa nu ma mai astept la nimic bun din partea ei.
Fug ca ma cheama fata!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Cat timp ai lasat-o nemancata? a mea urla ca din gura de sarpe. Mi-am propus sa nu o las mai mult de o ora sa urle dupa mancare si sa-i dau cu lingurita. Stiu ca nu-i placut cu lingurita, dar asa o sa-si aduca aminte ce bine era cu tzitzi in gura.

Citat:
citat din mesajul lui vanyy2009

Citat:
citat din mesajul lui fulguta28

Buna neata!

si noi am avut perioade de greva si de san si de biberon dar si-a revenit..inca mai face figuri..daca ii e foame va manca stai linistita..cel putin asa a fost la noi...si pediatrul nostru a zis la fel .nu o forta las-o usor ca va cere singurica
si eu am incercat si cu lingurita dar ce crezi ca a mers?nuuu zici ca cine stie ce ii dadeam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Buna mamicilor,
dar ce de subiecte interesante azi...soacra..o mare dilema....a mea cat a fost in vizita la mine,cam 2 sapt,a fost moderata in comportament....desi uneori o lua pe Alesia din bratele mele fara sa i-o dau eu....cand plangea o tinea ea intr-o pozitie si fata tacea,iar ea mandra imi zicea...uite..asa so tii ca tace,dupa care fata plangea iara si ma luau nervii ca doar nu oi fi asa proasta sa nu stiu sa tin copilul in brate..in fine, mici chestii care pe mine ma cicaleau si enervau,dar bine ca a plecat ,e in tara si nu-mi mai poate zice nik...acum cand i-o arat pe webcam zice ..bravo...o cresti bine,uite ce frumusica si bolfosica e...deci distanta e fff benefica,de altfel nu prea ma contrez cu ea,e acceptabila.
Luana...naspa situatie,dar tine-te tare si pe pozitie,nu poate sa faca chiar ce vrea ea

DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010

Mergi la inceput