Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (19)
Raspunsuri - Pagina 19
cameluska spune:
Buna fetele,
Bebelina mea papa doar san dar din biberon, se implinesc deja 2 luni de cand dau la pompa. De cand cu pompa, si productia de laptic e mai mare, bb nu face fata. De cateva zile (am schimbat tetinele cu unele pt varsta ei) a inceput sa pape mai bine (90-120 ziua, 120-160 noaptea).Eu ii dau si noaptea, oricum ma trezesc sa ma mulg, si daca vad ca isi roade manutele in timp ce doarme, ii bag bibe in gurita si ea trage (desi doarme). Eu dau la pompa cam 20-30 min pana vad ca nu mai iasa deloc (ma gandesc ca si cele care alapteaza direct la san pot verifica daca e gol strangand de san). Eu deja m-am obisnuit asa si simt ca am situatia "sub control", daca o las pe ea la san mai mult se joaca, foieste, suceste si tot la pompa ajung(pierd lapticul). kk face la 2 sau 3 zile, cred ca asta e ritmul ei.
Si la noi e problema cu statul pe burtica, noi am inceput s-o punem doar de la 3 luni (am crezut ca ii face rau coloanei daca o pun mai devreme) dar nu ii place, incepe sa planga, doar la masj sta fara probleme.
Masajul il facem inainte de baita (dupa, urla de se invinetea) si oricum prefer sa aiba pielea curata nu cu creme pe ea (eu nu suport creme pe mine si ma gandesc ca poate nu-i place nici ei).
Referitor la crestea dintisorilor, nu se simte inca nimic, dar pumnisorii ei stau mereu in gurita, bluzita si manecutele le uda, am incercat sa-i pun suzeta dar nu o accepta deloc, mai nou ii pun bavetica la gat sa o bage in gurita (se uda prea tare pe bluzita, nu ca i-ar curge saliva ci pt ca baga in gurita).
Pt fontanela ii dau 4 pic/zi de Vigantol si a luat 10 zile Ca gluconic, era problema ca nu se inchidea fontanela, acum sa vedem sapt viit la controlul de 4 luni ce ne spune pediatra. Nu e bine nici sa se inchida prea repede dar nici prea tarziu. Offf
In rest gangureste, zambetse, chitaie (e ceva nou de cateva zile, si e de bucurie) ceea ce ne face fff fericiti.
Mamica fericita de Ioana Adelina[10.09.2010]
andr33aaa spune:
La multi ani fericiti!
desi un pic mai tarziu, facem si noi prezenta pe anul asta. am petrecut un revelion la curte, alaturi de un alt bebel mai mare decat andrei cu 2 saptamani.
am citit din urma, ma bufneste plansu'/rasu' cand vad discutiile despre soacre. sa va spun cum e la noi... dupa ce am venit din maternitate i-am chemat pe socrii pe la noi (ei nu vin decat invitati), apoi l-au vazut la botez si l-au mai vazut vreo 30 minute dupa craciun. asta in conditiile in care stau la 2 km distanta si au masina nici nu stiu cum e mai bine, sa stea pe capul meu sau se ne ignore de tot. ideea e ca mi-as fi dorit o bunica mai prezenta, mai ales dupa operatia la san, cand o luna jumate m-am dus in fiecare zi sa schimb pansamente. dragul de andrei statea cu cine se nimerea prin preajma.
masaj prestam inainte de baita, pediatra mi-a spus ca are o piele "predispusa la dermatita atopica" si e bine sa nu ramana cu crema pe el. eu folosesc o crema de la klorane, nu e grasa si intra repede in piele.
degetul in gurita il avem de vreo saptamana si suge cu mare pofta din el. ieri dimineata, in somn, avea degetul mare in gurita, cu celelalte degete se tragea de nas si cu cealalta mana se scarpina in cap
andrei sta minute bune pe burtica, ba chiar mai trage si cate un somn, ii place destul de mult. cred ca ii place chiar prea mult, ca pana acum nu si-a dorit sa se intoarca de pe burtica pe spate
si astept cuminte o cafeluta buna
donna79 spune:
Neataa!
Azi dam noi o cafeluta si o prajiturica... bebe Tudor implineste 3 luni!
Pupam ceilalti sarbatoriti ai zilei de azi: Anca, Sebi, George si Tiberiu. Sa cresteti mari, pui frumosi!
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)
donna79 spune:
Crina, domnisoara Vero e tot mai frumoasa si mai dulce! Are niste ochisori
Fetele interesate de diversificare, daca nu ma insel Mai3 a trimis o schema de diversificare pe mailul comun.
Andr33aaa, o bunica vine la pachet si cu opinii, pe langa ajutor... ce sa zic, greu cu ele, greu fara ele...
donna79 spune:
Cameluska, la fel sunt si eu cu cremele, daca ma dau cu crema simt nevoia imperioasa de a ma spala din nou
Ti-am admirat fetita in pozele de la semnatura... e o frumusete!
LoraG76 spune:
'Neata!
Eu sunt treaza de la 7, dar si bolfosenia odata cu mine, asa ca abia acum beau cafeaua, data de donna, care, apro-pos, mare dreptate are in privinta bunicilor: greu cu ele, greu fara ele...nici nu mai stii ce sa faci.
Crina, am admirat-o si eu pe Vero, e tare finuta si draguta, are cu cine semana!
revin
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
donna79 spune:
Tot eu...
LORA, inteleg ca si bolfosenia zambareata e matinala rau... Tudor se trezeste la 5-6 pt kk. Dupa care rade, se joaca... mie imi pica ochii de somn... Eu am inceput sa il pun in sezlong in pat langa mine si asa mai fur 30 min de somn... el ma pazeste
Fetele, am citit si eu inceputul odiseei de sept-oct 2011 si m-am emotionat tare, n-am fost in stare sa le scriu un mesaj dar poate ma incumet zilele astea. Sunt cu atat mai emotionata cu cat ieri fina mea mi-a trimis pe mail doua poze intrebandu-ma ce parere am: erau doua teste de sarcina cu a doua liniuta palida dar prezenta ! Ei inca nu-i vine a crede ca e posibil (era prima luna cand incercau!). Acum astept sa mai treaca putin sa aiba si confirmarea ecografica sa ne putem bucura cu totii!
crina-s spune:
Buna dimineata dragelor
Chichiutza, Donna, Lorag multumim pentru aprecieri. SI mami e tare mandra de minunea ei.
Camisv multumim ptr complimente. Si noi suntem la fel ca tine: nu papam decat titza lu mami, spunem nu la orice biberon si la orice suzeta. Cand a facut mami mastita si-i scazuse si laptele Vero plangea de foame, dar nu manca alceva, astepta sa se mai produca cateva picaturi la san.Sa dea DD sa avem laptic cat mai mult.
Scumpele mele va pup si va doresc o zi perfecta!
chichiutza spune:
Buna dimineata si de la noi! La multi ani si multe lunite sarbatoritilor zilei si cate un pt fiecare!
Donna super cafeluta! Merge fix la sufletel!
Incerc sa gasesc parolele si sa deschid mailul comun si albumul bebelusilor, poate reusesc sa pun cateva poze noi cu domnul Ziggy! Da, asa i-a ramas porecla!
Fulguta, si mie mi-a mers faza cu suzi, bagi suzi, se calmeaza si repede sanul. Nu in 100 din cazuri dar l-am pacalit de cateva ori!Succes!