Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (19)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Chichi, numai asa am pacalit-o de cand mi-a zis Botosel cum face ea. Nici prin cap nu-mi trecea ca este solutia la indemana mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Salutare!

L-am cantarit aseara pe Darian, are 5560 g, asta insemnand ca a luat 140 g in 4 zile. Eu ma gandesc ca asta-i bine, avand in vedere ca e numai pe san si e la puseu de crestere.

LA MULTI ANI SEBASTIAN, TUDOR, TIBERIU, GEORGE SI ANCA IOANA!

mamica de Andreea Bianca si Victor Darian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

buna dimineta dupa o noapte agitata.somn la 12.trezire la 1.somn la 2,maraiala toata noaptea.or fi dintii,sau cine stie......
se vad 2 dintisori jos,desi nu au spart gingia.se vad de aproape o luna,dar de o sapt ne si chinuie,de 3 curige saliva ca Somesul.
noroc cu cafeluta.

mami de 18.11.03 si Robert 27.09.10

mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

LA MULTI ANI-LUNITE SARBATORITILOR!

mami de 18.11.03 si Robert 27.09.10

mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

FULGUTA, e minunat ca functioneaza metoda!

EVELINE, multumim pentru urare. Cam in ritmul asta creste si Tudor acum, aprox 30/zi. Voi mergeti la controlul de 3 luni?

DANNY, multumim! si la noi au fost multe treziri azi noapte, balit ma greu, ros pumnii etc. La un moment dat l-am banuit ca nu papa ci isi scarpina gingiile pe tzitzi

Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Mergi la inceput

Am scris succint mai sus ca vroia Bia la calculatort si ma batea la cap...
Nici acu nu stiu cate sanse am sa stau mai mult.
La controlul de 3 luni nu mergem, dr si-a cerut mii de scuze da e in concediu. Si la 4 luni oricum mergem ca tre sa-l vaccinam. Sa dea D-zeu sa nu fie nevoie de dr si vom merge la 4 luni.

sa va zic faza mai acu o ora. Ma uit eu pe geam si-l vad pe vecinul meu, in curtea lui, cu spatele la mine, uitandu-se, nemiscat, spre masina lui. Si sta, si sta si nu se misca, si eu ma gandeam "ma, asta a innebunit, ce se uita asa ca prostu la masina fara sa schiteze nimic".
Si atunci imi suna telefonul, era mama care-mi zice:"stii ca e eclipsa acum, daaa??" Ca sa realizez ca vecinul se uita de fapt la soare, avea omul niste ochelari pe ochi pe care evident ca eu nu-i vedeam ca era cu spatele....... si uite asa sa mai judeci fara sa cunosti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

buna tuturor!

la multi ani celor care implinesc inca o luna! sa cresteti frumos in continuare, si sa fiti cuminti si sanatosi

si la noi a fost cam agitata noaptea. a tot dat din picioruse saracul, cred ca l-a durut burtica. a papat de vreo 4-5 ori, de fapt cred ca cerea pt calmare, nu de foame. la 6 cind s-a sculat sotul pt a pleca la serviciu, l-am intors pe burtica si asa s-a eliberat de toate gazele. pe toate partile
apoi l-am skimbat, a papat iar si am facut nani pina la 9. acum doarme iar leganat pe picioare, probabil e obosit dupa noaptea agitata.
m-am gindit la ce am mincat eu, dar nu am schimbat nimic in meniu. nu stiu ce-o fi fost.

donna, care e scorul la dormitul in patut? ai baiat mare de azi

Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

FISTIQ, multumim ! Te pomenesti ca eclipsa ne-o fi agitat bebeii! scorul nu-i prea stralucit... ieri dupa-amiaza, adormit in brate si pus in patut ... 30-40min. Dar perseveram... Problema e ca nu stiu ce-l supara. Doar dimineata se trezeste bine-dispus, in rest dupa fiecare atipit sau somnic de peste zi se trezeste urland
Ieri a stat putin si pe burtica, dar pus pe picioarele mele. Au iesit rapid si ceva gaze asa.

Am vazut si noi eclipsa (printr-o masca de sudura )

Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buna dimineata!
CRINA ai o papusa de fetita,frumisica foc!
DONNA multumim de cafeluta si sa-ti traiasca bebita si sa creasca mare!
La multi ani si celorlalti bebelusi care au mai implinit azi o luna!

Va pupa si va saluta Mari Mariuk! Bb Vlad e bolnavior,are o forma usoara de pneumonie si e la spital. Sa dea DD sa se faca bine,repede.
A intrat in contact cu cineva racit si a mai facut si reactie la vaccin,mititelu'! Off! multi sa treaca repede!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Insanatosire grabnica bebe Vladutz! Multa putere mamica Mari!

Mergi la inceput