Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (19)
Raspunsuri - Pagina 20
fulguta28 spune:
Chichi, numai asa am pacalit-o de cand mi-a zis Botosel cum face ea. Nici prin cap nu-mi trecea ca este solutia la indemana mea.
eveline spune:
Salutare!
L-am cantarit aseara pe Darian, are 5560 g, asta insemnand ca a luat 140 g in 4 zile. Eu ma gandesc ca asta-i bine, avand in vedere ca e numai pe san si e la puseu de crestere.
LA MULTI ANI SEBASTIAN, TUDOR, TIBERIU, GEORGE SI ANCA IOANA!
mamica de Andreea Bianca si Victor Darian
danny1 spune:
buna dimineta dupa o noapte agitata.somn la 12.trezire la 1.somn la 2,maraiala toata noaptea.or fi dintii,sau cine stie......
se vad 2 dintisori jos,desi nu au spart gingia.se vad de aproape o luna,dar de o sapt ne si chinuie,de 3 curige saliva ca Somesul.
noroc cu cafeluta.
mami de 18.11.03 si Robert 27.09.10
mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah
danny1 spune:
LA MULTI ANI-LUNITE SARBATORITILOR!
mami de 18.11.03 si Robert 27.09.10
mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah
donna79 spune:
FULGUTA, e minunat ca functioneaza metoda!
EVELINE, multumim pentru urare. Cam in ritmul asta creste si Tudor acum, aprox 30/zi. Voi mergeti la controlul de 3 luni?
DANNY, multumim! si la noi au fost multe treziri azi noapte, balit ma greu, ros pumnii etc. La un moment dat l-am banuit ca nu papa ci isi scarpina gingiile pe tzitzi
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)
eveline spune:
Am scris succint mai sus ca vroia Bia la calculatort si ma batea la cap...
Nici acu nu stiu cate sanse am sa stau mai mult.
La controlul de 3 luni nu mergem, dr si-a cerut mii de scuze da e in concediu. Si la 4 luni oricum mergem ca tre sa-l vaccinam. Sa dea D-zeu sa nu fie nevoie de dr si vom merge la 4 luni.
sa va zic faza mai acu o ora. Ma uit eu pe geam si-l vad pe vecinul meu, in curtea lui, cu spatele la mine, uitandu-se, nemiscat, spre masina lui. Si sta, si sta si nu se misca, si eu ma gandeam "ma, asta a innebunit, ce se uita asa ca prostu la masina fara sa schiteze nimic".
Si atunci imi suna telefonul, era mama care-mi zice:"stii ca e eclipsa acum, daaa??" Ca sa realizez ca vecinul se uita de fapt la soare, avea omul niste ochelari pe ochi pe care evident ca eu nu-i vedeam ca era cu spatele....... si uite asa sa mai judeci fara sa cunosti
Fistiq spune:
buna tuturor!
la multi ani celor care implinesc inca o luna! sa cresteti frumos in continuare, si sa fiti cuminti si sanatosi
si la noi a fost cam agitata noaptea. a tot dat din picioruse saracul, cred ca l-a durut burtica. a papat de vreo 4-5 ori, de fapt cred ca cerea pt calmare, nu de foame. la 6 cind s-a sculat sotul pt a pleca la serviciu, l-am intors pe burtica si asa s-a eliberat de toate gazele. pe toate partile
apoi l-am skimbat, a papat iar si am facut nani pina la 9. acum doarme iar leganat pe picioare, probabil e obosit dupa noaptea agitata.
m-am gindit la ce am mincat eu, dar nu am schimbat nimic in meniu. nu stiu ce-o fi fost.
donna, care e scorul la dormitul in patut? ai baiat mare de azi
Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)
donna79 spune:
FISTIQ, multumim ! Te pomenesti ca eclipsa ne-o fi agitat bebeii! scorul nu-i prea stralucit... ieri dupa-amiaza, adormit in brate si pus in patut ... 30-40min. Dar perseveram... Problema e ca nu stiu ce-l supara. Doar dimineata se trezeste bine-dispus, in rest dupa fiecare atipit sau somnic de peste zi se trezeste urland
Ieri a stat putin si pe burtica, dar pus pe picioarele mele. Au iesit rapid si ceva gaze asa.
Am vazut si noi eclipsa (printr-o masca de sudura )
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)
ana_25 spune:
Buna dimineata!
CRINA ai o papusa de fetita,frumisica foc!
DONNA multumim de cafeluta si sa-ti traiasca bebita si sa creasca mare!
La multi ani si celorlalti bebelusi care au mai implinit azi o luna!
Va pupa si va saluta Mari Mariuk! Bb Vlad e bolnavior,are o forma usoara de pneumonie si e la spital. Sa dea DD sa se faca bine,repede.
A intrat in contact cu cineva racit si a mai facut si reactie la vaccin,mititelu'! Off! multi sa treaca repede!
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
eveline spune:
Insanatosire grabnica bebe Vladutz! Multa putere mamica Mari!