Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***286***
Raspunsuri - Pagina 8
inapreda spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. [quote]citat din mesajul lui anamariame THE LIST: 1. Daca tot m-a provocat Simplyana:)), intrebarea mea este: Va bagati? Daca da, in ce? ( by Anaan) 2.Care a fost proful vostru preferat in liceu si de ce? Faceti-i o scurta descriere.(by Ilinca) 3.Numiti cel mai sexy barbat in viata (vedete, ca e mai usor de documentat, dar nu musai).(by Simplyana) 4.V-ati indragostit vreodata la prima vedere? Daca da, de cine? Si daca nu va place asta, raspundeti la(din aceeasi gama): V-ati casatorit cu iubirea vietii voastre? (by Anamariame) 5.Respectati traditia de anul nou...si purtati ceva rosu pe"dedesupt"???( by Georgyiuly) 6.V-ati inselat vreodata partenerul?(by Bianca) 7. Cu cine ati observat de-a lungul timpului ca va asemanati mai mult din clubul nostru de mamici? Dezvoltati, desigur(by anamariame) 8. Cu cine va asemanati cel mai putin din club? 9. Ce semnificatie are nick-ul vostru? (by inapreda) |
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010
Adee spune:
La multi ani !!!!!!!!!!!!! Sa va aduca noul an multa, multa sanatate si impliniri pe toate planurile, sa vi se indeplineasca dorintele si sa aveti parte de tot ce este mai bun! Va imbratisez cu mult drag 
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009
poze
Dodo-pui spune:
La multi ani 2011
!
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
novus spune:
La muuuulti ani !!!!!!!!!!!
Sa avem parte de un an nou excelent
!!!!
Va pup si ma bucur ca fac pate din acest club si sper sa ramanem asa pana cand 'om fi babe !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
THE LIST:
1. Daca tot m-a provocat Simplyana:)), intrebarea mea este: Va bagati? Daca da, in ce? ( by Anaan)
2.Care a fost proful vostru preferat in liceu si de ce? Faceti-i o scurta descriere.(by Ilinca)
3.Numiti cel mai sexy barbat in viata (vedete, ca e mai usor de documentat, dar nu musai).(by Simplyana)
4.V-ati indragostit vreodata la prima vedere? Daca da, de cine?
Si daca nu va place asta, raspundeti la(din aceeasi gama):
V-ati casatorit cu iubirea vietii voastre? (by Anamariame)
5.Respectati traditia de anul nou...si purtati ceva rosu pe"dedesupt"???( by Georgyiuly)
6.V-ati inselat vreodata partenerul?(by Bianca)
7. Cu cine ati observat de-a lungul timpului ca va asemanati mai mult din clubul nostru de mamici? Dezvoltati, desigur(by anamariame)
8. Cu cine va asemanati cel mai putin din club?
(by inapreda)
9. Ce semnificatie are nick-ul vostru? (by inapreda)
10. Ce va place cel mai mult sa faceti
? (by novus)
Anaan spune:
THE LIST:
1. Daca tot m-a provocat Simplyana:)), intrebarea mea este: Va bagati? Daca da, in ce? ( by Anaan)
Eu ma bag, ca nu pot altfel, doar sunt Scorpion si eu, greu stau deoparte. Ma bag in hora, sa joc!
2.Care a fost proful vostru preferat in liceu si de ce? Faceti-i o scurta descriere.(by Ilinca)
Profa de engleza din liceu. Inteligenta, cultivata, plina de farmec, corecta in decizii...o doamna in toata puterea cuvantului. Ne-a cantat "Imagine" de ziua lui John Lennon si, desi nu avea deloc voce, nu a fost catusi de putin ridicola si nu a pierdut niciodata respectul nostru.
3.Numiti cel mai sexy barbat in viata (vedete, ca e mai usor de documentat, dar nu musai).(by Simplyana)
Brazilianul Ilincai. Nici eu nu mai stiu cum il cheama, dar stiiiiu cum arata.
4.V-ati indragostit vreodata la prima vedere? Daca da, de cine?
Si daca nu va place asta, raspundeti la(din aceeasi gama):
V-ati casatorit cu iubirea vietii voastre? (by Anamariame)
Nu m-am indragostit niciodata la prima vedere, dar la a doua da!De un tip din orasul unde imi petreceam cateva saptamani din vacanta de vara, pe cand eram in liceu. Am fost impreuna doi ani. Da, m-am casatorit cu iubirea vietii mele, desi la inceputul povestii noastre il vedeam pe H. doar ca pe un tip fara mare impact asupra mea si nu dadeam mari sanse de reusita relatiei. In 28 decembrie s-au implinit 17 ani de cand suntem impreuna.:)
5.Respectati traditia de anul nou...si purtati ceva rosu pe"dedesupt"???( by Georgyiuly)
Nu...azi port alb, sa par mai virjinala:)))
6.V-ati inselat vreodata partenerul?(by Bianca)
Nu, cand a aparut altcineva am incheiat relatia precedenta.
Va urma...ca ma cheama Gulia.
dyana27 spune:

LA MULTI ANI FETELE MELE DRAGI!!!

sa aveti cel mai bun an posibil si sa vi se implineasca toate visele si dorintele (scrise pe listute sau nu)

pe mutzu meu l-a prins anul nou in putica goala (dupa ce l-am alergat juma' de ora cu pantalonii am abandonat)![]()
![]()
si stergand geamul de condens cu tricoul meu![]()
... deci tot vrednicut o s afie si anul asta![]()
.
tema mi-o fac maine, acum cred ca iau o perna maaaaaare in brate si fac nanica.... asa ca pensionarii, ca doar a trecut 12 noaptea nu???![]()
![]()
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
GANDACEL DE TOAMNA
novus spune:
Si acum : raspunsurile ![]()
THE LIST:
1. Eu ma bag de obicei in orice, oricand, chiar daca nu-i treaba mea, asta-s io !!
2.Proful meu preferat a fost cel de mate din liceu, celebru in oras si care Dumnezeu sa-l ierte a murit anul acesta , parca tot nu-mi vine sa cred ...
Tipul era super destept dar mai ales haios si pontos pe de o parte iar pe de alta parte era destul de dur, strict si ironic ; noi ne-am inteles de minune, eu eram cea mai buna din clasa la mate asa ca puteam veni imbracata oricum la ora lui chiar si cu unghiile ciclam, la sfarsitul trimestrului imi dadea catalogul sa fac mediile, ce-mi placea era ca aveam tot felul de dicutii despre viata in general, chiar si multi ani dupa ce am aterminat liceul
3.Harrison Ford
pt mine
4.M-am indragostit de mai multe ori la prma vedere chiar si de Pisi mi-a placut din prima, lui i-a luat mai mult pana sa-si dea seama de sentimentele lui ![]()
Si da, m-am casatorit din dragoste
!!
5.A respectat traditia vreo 2 ani cred ca , asta dupa ce am aflat de ea, anul asta am uitat
6.Eu zic ca nu se considera inselat ce am facut eu deoarece eram despartiti in momentul producerii inselatoriei si parea definitiva despartirea,nu stiam ce va urma ![]()
7. No la intrebarea cu asemanarile din club e greu sa raspund pt ca eu simt ca ma aseman cu destul de multe fete, o sa le punctez pe cele mai evidente : cu Olishka din cele mai multe puncte de vedere (conceptii de viata, placerea de a face shopping si cea de a darui) mai putin la frumusete
, cu Annan descopar pe zi ce trece ca avem tot mai multe lucruri in comun, imi place ca judecam la fel anumite situatii, intamplari si tare drag mi-e , apoi cu Ilinca sunt pe aceasi lungime de unda de cele mai multe ori, cu Aris si Chatonel cand e vorba de zis lucrurilor pe nume chiar daca eu uneori nu gasesc cuvintele potrivite dar ideile le simt aceleasi, cu Monnvas si Denisamada la glume si nu numai, ma opresc aici ca acusica gasesc cate o chestie comuna cu toate fetele
8. Cel mai putin cred ca ma aseman cu Ayla asta din cate imi dau eu seama de pe forum, poate in viata reala o fi altfel, nu stiu ![]()
9. Cu nick-ul la mine e simplu: eram la birou pe vremea cand puteam intra pe forum si tocmai descoperisem DC-ul , vroiam sa pun o intrebare rapid si cautam la fel de rapid un nick cand am vazut pe birou capsatorul meu marca novus si asa m-am nascut eu![]()
10. Daca nu v-ati dat seama inca cel mai mult imi place sa vorbesc, live sau la telefon, doar AncaNicolae ce ma mai intrece ![]()
novus spune:
Anaan un mare 
pt ideea temei !!
Eu ma retrag la
ca Ada sforaie demult si dimineata sigur ma colinda la prima ora !
Hai ca a fost fain si revelionul asta
!!