Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***286***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Buna dimineata!

Cafea?
Un 2011 minunat!

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Neatzaaaa!
Multam de cafea:). E mare nevoie, ca ne-am bazat amindoi pe faptul ca in ultima vreme Pisilinca se trezeste dupa 9.30 si pentru ca si aseara s-a culcat f tirziu, am zis ca putem vedea si noi un film dupa 12 noaptea. La 8 a sunat "goarna": cucu-bau mami, cucu-bau tati... Asa ca deocamdata privim printre dinti la lumea inconjuratoare :))

LA MUUUULTIII AAAAANI tuturor, buni, frumosi, veseli si care sa aduca numai bucurii si impliniri pe toate planurile !

Lista de intrebari mi se pare absolut bestiala :) abia astept sa raspund si eu.:)

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

La multi ani!

Eu il incep pe 2011 cu o dilema: m-o fi prins "trecerea" dormind sau vorbind cu soacra la telefon?.M-am trezit brusc si consortul mi-a pasat telefonul cum m-a vazut in usa sufrageriei (cred ca vroia sa scape el si nu stia cum).Era 0.05 cand am inchis telefonul.
Dilema e pentru doispele frantuzesc ca la ala romanesc sforaiam clar langa Anastasia...
Puteti trece si asta pe lista de intrebari...Care ce faceam la 12?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Pisicogri, daca tot "te-am prins", pune si tu o intrebare

Si noi ne-am trezit cu noaptea in cap; diferenta e ca la film noi am adormit, dupa primele 10 minute, cred

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Un an minunat va doresc,
va las

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Neata!Buna cafea, multumim!Eu sunt zombie, desi Eva a fost o finuta si a dormit pana la 11, azi imi propun sa nu o mai culc la pranz, sa intram si noi cat de cat intr-un program normal.Inca nu am energie sa raspund la intrebari, dar azi voi fi pe aici toata ziua, plus ca astept sa se mai adune cateva.Sa aveti o zi frumoasa!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

LA MULTI ANI!

Neata, tufete! Sper ca ati petrecut bine si ca nu sinteti foarte obosite. Io m-am bagat la somn fix dupa ce am trecut de miezu noptii.

Acu s-mi fac tema:

Citat:
citat din mesajul lui novus

THE LIST:
1. Daca tot m-a provocat Simplyana:)), intrebarea mea este: Va bagati? Daca da, in ce? ( by Anaan)
2.Care a fost proful vostru preferat in liceu si de ce? Faceti-i o scurta descriere.(by Ilinca)
3.Numiti cel mai sexy barbat in viata (vedete, ca e mai usor de documentat, dar nu musai).(by Simplyana)
4.V-ati indragostit vreodata la prima vedere? Daca da, de cine?
Si daca nu va place asta, raspundeti la(din aceeasi gama):
V-ati casatorit cu iubirea vietii voastre? (by Anamariame)
5.Respectati traditia de anul nou...si purtati ceva rosu pe"dedesupt"???( by Georgyiuly)
6.V-ati inselat vreodata partenerul?(by Bianca)
7. Cu cine ati observat de-a lungul timpului ca va asemanati mai mult din clubul nostru de mamici? Dezvoltati, desigur(by anamariame)
8. Cu cine va asemanati cel mai putin din club? (by inapreda)
9. Ce semnificatie are nick-ul vostru? (by inapreda)
10. Ce va place cel mai mult sa faceti ? (by novus)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

1. io nu prea ma bag. Imi vad de viata mea, ca si-asa e timpul scurt; mi s-a intimplat sa "pierd" pt ca nu m-am bagat, aia mi-a fost invatare de mine, acum ma bag silit daca e musai.
2. prof preferat in liceu n-am avut, ca io eram mai mult pe la chiulit am avut insa un prof preferat in licenta, era profu de comunicatie, foarte deschis, pasionat de materia lui si, ca majoritatea colegilor lui, ne transmitea pasiunea lui si invatam de drag; la master am avut o profa de filosofie care m-a facut sa "vad" viata cu alti ochi, sau din alt unghi... pe ea o venerez
3. nu-mi vine nici un nume ... poate revin la intrebarea asta, cu un raspuns tardiv
4. si io, ca si ilinca: lool
5. nu, niciodata nu m-a preocupat
6. partenerii pe care i-am inselat nu-mi mai erau parteneri :)
7. aici, in grup, am multe afinitati; e greu sa spun cu cine "mai mult", e vb de cite-un pic din fiecare :))
8. vezi raspuns la nr7
9. chatonel e nick-ul meu de ani multi, sa fie vreo 10. Vrea sa insemne chaton= pisoi ci e putin romanizat, cu "el" in coada, ca pisicel
10. imi place sa am proiecte in "vizor", sa construiesc vise in jurul lor, sa trec peste dificultati si sa le realizez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Ce matinale sunteti, tufete! An Nou Fericit!
Eu si Sophiphi ne-am trezit la 11.45!Dar nu ne-am dat jos din pat pana la 12 ca Phiphi a vut sa-si ia pranzul in pat, tzitzi:)))
Noi la 12 am ciocnit sampanie, biensur. Pe la 1.20 am zis s-o culcam pe Sophiphi sa ne uitam la un film; a adormit dar a inceput sa tuseasca groaznic in somn,i-a si venit laptele inapoi, parca latra cumva si m-am speriat, mi-am amintit de ce ati povestit voi cu tusea blabla. Dar a tusit vreo 4 minute pana a adormit si in rest noaptea deloc; mi-am dat seama ca tusea era de la mucii care-i alunecau in gat la orizontala (a avut si ea 2 zile de muci, fara alte baiuri).
Am vazut ca au mai pus tufetele intrebari, tre sa merg in urma sa dau copy-paste.
Biancaaaaa, io nu stiu nimic de arab!! Care-i faza? Vreau detalii picantissime!:)))
Am vazut ca am ratat o intrebare de-a anamariei, am crezut ca-i optionala, dar tre' sa raspund: claro ca m-am maritat cu iubirea vietii Sper ca si el!:))))
Anaan, Bianca, ma bucur ca v-am scaldat ochii cu frumusetea de Reynaldo Gianechini Chiar nu stiati de el inainte? Io cred ca m-am lovit de frumusetea aia ireala acum freo 10 ani

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Haha, a trecut huzband cu cafeaua-n mana pe langa mine si privind razant spre comp vede raspunsul lui Anaan si zice:"ai un brazilian?"

18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

8. Cu cine va asemanati cel mai putin din club? (by inapreda)
9. Ce semnificatie are nick-ul vostru? (by inapreda)
10. Ce va place cel mai mult sa faceti ? (by novus)

8) N-o sa ma refer la tufete care au trecut razant si nu prea le-am cunoscut; dintre tufetele cu vechime ma asemanam cel mai putin cu magdyi (desi avem aceeasi zi de nastere) si cu m_monique.
9) pai Ilinca e al doilea meu prenume si ca sa nu fie prea "sec" sau deja luat, am zis sa pun inca o litera...prima care mi-a venit in minte a fost M de la Manole Deci Manole e mereu pe DC cu mine
10) sigur ca acum imi place la nebunie sa-mi petrec vremea cu Sophiphi, dar asa, ca activitati generale, mereu am preferat: lectura si "socializatul" cu cainii

18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput