Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***286***
Raspunsuri - Pagina 24
inapreda spune:
8. Cu cine va asemanati cel mai putin din club? (by inapreda)
in mod paradoxal, chiar cu inapreda :)))) [tocmai ea a pus intrebarea, dar deh, ce isi face omul cu mana lui, lucru manual se cheama :))]
Anca, mie nu mi se pare "paradoxal" deloc ci...evident! 
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010
andiaroro spune:
Asta cu asemanarile si deosebirile functioneaza pe....
tronsoane. Eu cu Anca, de ex, suntem la milioane de km departare ca v-am zis ca eu am fugit cat am putut de complicatii, iar ea se baga cat mai adanc. Si totusi, ca si ea, nu ma pot abtine sa sar in ajutor nechemata, iar cand ne-am vazut live zic eu ca am simpatizat si eram pe ac lungime de unda la bancuri. + ca informatia asta scrisa e trunchiata.
De la intalnirea live, iubirea mea a ramas Simply...
Azi-noapte v-am tradat cu Tom Cruise.
nu-i in topurile mele(cred ca totusi a ost cand eram in liceu), dar mereu am incercat sa pricep cum l-au imbrobodit aia cu scientologia. Cica de la divortul parintilor i se trage...
Ina-simpatica mi-ai fost mereu, dar in perioada asta, chiar mi-ar placea sa fim aproape si sa te scot la un cafa (citat Alex)
Ilinca_M. spune:
Bon dimineu!
Vad ca ati scris o gramada (bravo!) asa ca postez pe masura ce citesc, ca daca stau sa "asimilez" 7 pagini uit ce vroiam sa spun!
Asa..."Lorelei" am citit-o cred ca prin clasa a VII a, maximum a VIII a...nu-mi amintesc mare branza, tre sa dau o rasfoire rapida sa-mi refreshuiesc memoria!
Cu taticii de ghiocei...parca pe toti ii cunosc, din povesti si poze, si cred ca la toti imi place cate ceva.
- pe sotz de Pisik l-am remarcat de la primele pozishoare, cand era ea gravida, si m-a fermecat privirea plina de dragoste pe care o atintea asupra fapturii adorate; ulterior aceeasi privire se adresa si fiicei. Deci asta mi-a placut foarte mult!
- sotzul Olishkai iar imi place ca e mereu bine-dispus, sociabil, si mai are si mecla aia de pus pe shotii care ma face sa rad la poze;
- pe "Oatziu" l-am remarcat in drumul spre Sovata si mi-a placut atitudinea lui relaxata, pare un om super degajat si vesel;
- bine-nteles ca admir dedicatia lui Pisi de Novus care razbate si "live" si din poze...n-ai fi zis ca a fost asa un vanator de ratze!
Deci pana la urma Novus e si imblanzitoare de tigri!!! Tot la categoria "dedicat/ iubitor/ relaxat" imi pare ca intra si sotzul Denisamadei.
Din povesti imi place artistu' si boemul de Mimi! Si ma bag si la fizic, na, ca am curaj: asa, mai "genul meu", care imi place mult cum arata e sotzul lui Petra.Tudor, alias Cerbu'! Si face un cuplu asa de frumos cu nevasta: el, un rocker protector, ea- o fetitza dragalasa si neajutorata (in aparentza, hehehe)
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever
Ilinca_M. spune:
Anca, pai si mie imi place Connect-R, chiar daca ascult in general alta muzica
. E mishto tipul, a cucerit-o si pe Sophiphi, daca ati vedea-o cum ii soarbe toate miscarile si le baga la cap si incearca sa le reproduca...si unele chiar ii reusesc![]()
Uite, vezi, aici chiar ca nu ma aseman cu anca_nicolae: chiar zilele trecute povesteam cu o prietena, m-a intrebat (la mishto) daca nu ma duc la Rev in piatza (si la noi s-a facut scena cu hartisti blabla) si am inceput sa delirez pe tema asta, radeam amandoua cu lacrimi:"daaa, asta-mi lipseste, sa ma duc sa-mi inghetze kuru, sa-mi borasca betivii euforici pe cizme, sa ma buzunareasca borfasii, sa-mi sparga entuziastii sticle de sampanie-n cap, sa-mi explodeze petarde-n uochi etc, pai nici in tineretze n-aveam inclinatii de-astea, d' apoi acum!":)))
Poate daca ar fi o petrecere de Rev pe o plaja insorita, m-as duce sa ma contopesc cu multimea...
Dar desi eu nu agreez genul asta de sarbatorire, mi se pare super cool ca Ancai ii place si s-a distrat si s-a simtit in elementul ei...chiar mi se pare mishto. De Ramona ce sa mai spun, ca ea s-a dus cu copilul, asta mi se pare si mai indraznetz si aventuros...de-astea chiar ca n-as fi facut:))))
18 luni
19 luni
Manole forever
Ilinca_M. spune:
Uof, am uitat sa spun de Jambo; bine, am mai spus si inainte ca-mi place. Imi place de Jambo ca are un aer jumatate smecher jumatate aiurit, ca e de gashca si ca impreuna cu nevestica lui si Titi Ian sunt o incantare pentru ochi, parca-s desprinsi din ceva revista!
18 luni
19 luni
Manole forever
Ilinca_M. spune:
Aoleu, ati dat tenta sexuala intrebarii mele nevinovate cu profu' preferat!!!
Tufete, da' a fost orgie bahica p' aici in lipsa mea, si eu ma chinuiam sa dorm, cu Sophiphi conectata, azi noapte parca a fost un...lichen sau care-i singularul, nu s-a desprins de mine!!
18 luni
19 luni
Manole forever
Ilinca_M. spune:
Simplyana, inca o poveste super faina
Ce-mi place cum povestesti!! Si am gasit si asemanari: si eu am stat 6 ani cu unu' numa asa, ca vezi Doamne, era prima iubire "adevarata", desi mi-am dat seama de la inceputu' inceputului ca nu suntem compatibili in gandire/ gusturi/ atitudini/ valori etc...dar ma auto-amageam ca deh, dragostea repara totul (retrospectiv nici nu pot zice daca a fost chiar dragoste din partea mea, zic uneori ca "da", ca sa-mi justific pierderea de vreme:))))...vorba Simplyanei, ce-a fost frumos s-a dus in primul an (hai sa zicem cu indulgentza primii 2) iar ceilalti ani m-am tarat din inertie/ obisnuintza/ teama de necunoscut etc, in loc sa-mi traiesc ca lumea anii de facultate
Relatia aia a fost eroarea vietii mele
Si vezi Doamne lumea credea ca suntem compatibili, aceeasi varsta, cam aceeasi pregatire tralalala...pe cand la mine si la huzband cred ca majoritatea se uita, din exterior, cu mila/suspiciune/amuzament/revolta gen "ce-or putea avea astia de impartit?" Dar in viatza mea nu am fost mai compatibila cu vreo persoana (de orice sex:))) de aia zic cu mana pe inima ca e iubirea vietii mele, caci asa, "fluturasi", probabil ca poti avea multi intr-o viata, dar sa te intelegi perfect cu cineva, sa radeti la aceleasi lucruri, sa nu te plictisesti niciodata in compania cuiva, sa poti discuta pe orice tema (chiar si in contradictoriu:))) mi-am dat seama ca nu ceva tocmai frecvent...
18 luni
19 luni
Manole forever
Bianca2503 spune:
Si eu cu primul meu (prieten) am stat 6 ani. Ne-amm cunoscut in liceu. El era a 11a si eu a 9a. Invatam in aceeasi sala de clasa, el dimineata eu dupa-amiaza. Stateam in aceeasi banca si am inceput sa ne lasam mesaje pe banca. Intrebari si raspunsuri. Dupa vreo cateva luni de mesaje, ne-am combinat pe 1 martie (nu mai tin minte ce an era.
Dupa vreo 4 ani de relatie, am plecat la Paris cu prietena si s-a intamlat noaptea cu pricina. Dupa inca un an jumate am plecat in State unde am avut acea "summer love". Ne-am despartit oficial in toamna, cand eu m-am intors.
Ciudat este ca de vreo cateva luni (2 sau 3) il tot visez
. Acum, daca m-as intalni cu el nu stiu cum as reactiona. NU ne mai vorbim de cand ne-am desartit (dar mamele noastre se converseaza aproape zilnic).
El este pilot acum (mie mi se pare o meserie kul), neinsurat, iar eu...ma stiti.
Bianca2503 spune:
Pe Robert l-am cunoscu acum vreo 4 ani. Amandoi eram intr-o relatie. El casatorit, eu cu un medic rezident care era prea cuminte pentru mine. Ce ii spuneam sa faca aia facea. Si ma enerva. NU vroiam sa fiu eu aia tare in relatie. E foarte de[primat, plangea la diverse melodii. Am crezut ca e ceea ce imi trebuie, ca ma mai potoleste si pe mine dar a ajuns sa ma enerveze.
Eu lucram la o companie de vreo 3 luni. In ianuarie 2007 a venit si Robert...imi era sef
. Am lucrat super ok impreuna. Prin aprilie am avut un team building unde am si "cladit" departamentul de marketing. Am baut, eram suficient de alcoolizati incat sa ne dam seama ce facem dar sa nu punem frane si uite asa am inversat niste camere si tac-pac.
Am lasat-o asa cum a picat o perioada. Eu eram mega in limba, da r mai tineam tare. Intr-o zi am avut o discutie despre ce s-a intampplat: a fost accident deci nu se mai repeta sau ne place si continuam. Am ajuns la concluzia ca ne cam placea sa ne accidentam.
Apoi s-a gandit el ca ar cam fi cazul sa facem putina ordine. Pe mine ma ceruse de nevasta doctorul. L-am refuzat (pentru ca nu mi-a placut inelul si pentru ca a indraznit sa imi dea jos de pe deget inelul pe care eu il purtam de 4 ani si sa il inlocuiasca cu al lui).
Ordine a insemnat insa...sa ne despartim. Am stat asa vreo 2 luni timp in care vorbeam la telefon sau ieseam la bere. Eu ma tineam tare si incercam sa par indiferenta, insa dupa fiecare intalnire udam pernele.
Intr-o seara, pe la 23. Primesc un sms de la el prin care ma ruga sa intru pe YM. Am intrat si am stat de vorba vreo 2-3 ore. Imi spunea ca e simpla treaba (desi mie mi se parea super complicata), ca ma iubeste si vrea sa fie cu mine. Mie imi sfaraiau calcaiele, va dati seama.
Nu mai stiu exact ce s-a intamplat dupa. Stiu doar ca eram mega fericita. Am plecat iarna respectiva in MAroc, anul urmator am ramas insarcinata si uite asa....
Sper ca sunteti multumite, adica v-am alimentat curiozitatea si mai sper sa nu ma introduceti la depravate. Si daca o faceti, asta e! O merit. Si stiu si eu...acum judec, as judeca si condamna...dar asta e- ale tineretii valuri!
Anaan spune:
Charlize, la "plangea la diverse melodii" mi-am pierdut uzul ratiunii![]()
si, dupa aia, a trebuit sa citesc de trei ori povestea ta cu Robert, ca tot la intristatul imi era gandul.