Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***286***
Raspunsuri - Pagina 23
Leeloo21 spune:
THE LIST 2
1. Cum ati ajuns sa forumiti si de ce?
in cautarea de informatii despre cum arata bebe in burtica..imediat de cum am aflat ca sunt graviduta..nici eu nu mai cochetez cu alte forumuri..
2. La ce virsta v-ati inceput viata sexuala; acest aspect are vreo relevanta?
la 15 ani cu Alin..important cred ca este sa fii pregatita..eu am fost si am vrut..alin mi-a zis de multe ori ca ar fi fost rabdator cu mine daca nu as fi vrut atunci..pt el am fost a doua fata..lucru care mie mi-a aprins calcaiele..n-am avut neplaceri din punctul asta niciodata pana acum
3. Care e principala voastra calitate ? dar cel mai mare defect ?
calitate:sunt rabdatoare si calma si imi place sa ascult si sa-mi dau cu parerea, nu fumez:P
defect:partea cu datul cu parerea poate fi trecuta si aici..sunt cam bagacioasa cred, nu sunt punctuala si cate-odata uit sa intorc telefoanele..ar trebuii sa invat oadata ca nu totul mi se cuvine..pate ca am fost cam rasfatata cand am fost mica..asta imi reproseaza tata si acum..k am impresia ca eu sunt buricul pamantului:P
as propune si eu alte 2 intrebari cu tenta de patratel rosu:
4. Cati parteneri de asternut ati avut pana acum si daca ati invatat cate ceva de la fiecare..si ce daca vreti sa dezvaluiti?
5. Ati fost sau sunteti atrase si de persoane de acelasi se* cu voi? Ati vrea sa incercati ceva?
ups..intru si eu rar pe forum si atunci nimeresc in discutii ce imi par interesante:P
o zi frumoasa!
Cristina si Alin, parinti super fericiti de
Tudor,pestisor de 12 martie '09 si de fluturas de 26+ 

nasterea in apa
pozici dragute
anca_nicolae spune:
3.Numiti cel mai sexy barbat in viata (vedete, ca e mai usor de documentat, dar nu musai).(by Simplyana)
Eu am o problema cu notiunea de barbat sexy... nu prea ma atrage fizicul barbatilor, in general. Aaaa, pot sa ajung la dorinta fizica ff mare, daaar, in context deloc admirativ dpdv fizic, ci, de exemplu, sa ma priveasca cumva, sa ma tina de mana si sa ma opreasca brusc din mersul meu grabit pe strada, sa imi dea impresia ca acum s-ar juca mingea cu mine, acum m-ar saruta cald pe gat si m-ar tzintui langa perete.. Dar asa, doar sa privesc un tip si sa simt cum imi creste "nivelul politic" doar pt ca ar fi acel barbat frumos, nu mi s-a intamplat... Insa, am zis mai devreme, cu connect-r as fi :)
4.V-ati indragostit vreodata la prima vedere? Daca da, de cine?
Si daca nu va place asta, raspundeti la(din aceeasi gama):
V-ati casatorit cu iubirea vietii voastre? (by Anamariame)
La prima vedere nu m-am indragostit, dar mi s-a intamplat sa mi se atzate interesul... Insa la a 2-a vedere, hmm, cam da, m-am indragostit :)))
De casatorit m-am casatorit din dragoste, DESI am stiut din start ca NU suntem suflete pereche, mai rau, stiam ca nu suntem compatibili, doar ca pe atunci am gandit ca poate faza cu sufletele pereche este o utopie. Asa ca am zis ca atat cat simtem/gandeam va fi sa fie suficient. Dar nu, nu a fost.
Apoi, pe daddy, am crezut ca el este iubirea vietii mele. Cumva, si in prezent, as zice ca da, dpdv al meu, pe el l-am iubit cel mai mult, DESI, netraind impreuna zi de zi, nu l-am cunoscut cu totul, si atunci, nu stiu daca, si dupa ce l-as fi cunoscut mai mult, tot l-as mai fi iubit. Ca abia atunci cand te cunosti mai mult, si cu chestii bune, dar si cu chestii mai delicate, mai grele, poti sa speri ca vei putea evalua corect daca partenerul este cel sortit tie sau nu.. cred ca abia atunci poti denumi daca a fost iubirea vietii sau nu.
Acum, cu arabul..., am impresia ca, de fapt, am ajuns la un moment de timp cand ar trebui sa INVAT, in fiinta mea, ca NU sufletul pereche trebuie cautat, acel suflet unic destinat tie, ca poate nici nu exista aceasta NOTIUNE, ci dragostea, aia care nu e unica, care se poate reintalni in diverse forme, dar care poate reliefa mult mai multa IMPLICARE decat in cazul unui "cuplu pereche predestinat"..Nu suntem comaptibili in multe, v-am mai scris, mai ales in exterior, atitudine, diverse, insa, in orice discutie "usor contradictorie" s-a evidentiat FFFF mult deschiderea amandorura spre acceptarea unei armonizari/schimbari/evolutii catre o linie de mijloc intre noi 2. Si aceasta dorinta de evolutie cred, PENTRU PRIMA OARA in viata mea, ca e mai valoroasa decat un cuplu de 2 oameni nascuti deja compatibili, dar fara dorinta de armonizare/schimbare etc.. probbail ca asta este, abia acum, dragoste.
5.Respectati traditia de anul nou...si purtati ceva rosu pe"dedesupt"???( by Georgyiuly)
cand imi amintesc da, respect, dar nu in ideea de respect, ci in ideea de "ce poate sa imi strice?". Anul trecut am purtat o rochie rosie, :), anul asta am purat rochie neagra cu margele, bratara si lenjerie rosii :).
6.V-ati inselat vreodata partenerul?(by Bianca)
Aici zic asa: aparent, faptic, ar parea ca da, insa, la momentul inselaciunii, DEJA nu mai iubeam. Altfel, de ex pe daddy, nu cred ca as fi simtit dorinta/nevoia sa-l insel, nuuu, nici chiar pe arab, desi, pe arab INCA nu-l iubesc cu toata fiinta mea, si de aceea, nu sunt total addicted, si de aceea, daca ar indrepta connect-r uj deget spre mine... ahh. Insa, in mare, tocmai pt ca nu cunosc definitia barbatului sexy, atunci cand iubesc pot fi fidela [FARA a imi propune, deloc-deloc!!!!]
Poze cu noi
Veronica-Elena 12 ani,
Tudor-Iulian 10 ani,
Robert-Adrian 1 anisor 
anca_nicolae spune:
7. Cu cine ati observat de-a lungul timpului ca va asemanati mai mult din clubul nostru de mamici? Dezvoltati, desigur(by anamariame)
Eeee, pai:
- la liste cu plati si bani, cu novus [:D[
- la frumusete, cu Olga, :))), e ca intr-un banc adaptat: "Vi se pare oliska frumoasa?/ Da, mi se pare./ Dar dvs ei?/ Si ea mie."
Banucl original este: "Mai Ioane, iti plac fetili?/ Da, imi plac./ Dar tu lor?/ Si ele mie."
- acum, pt a raspunde totusi CORECT la intrebare, cu cine ma aseman cel mai mult, eu cred ca ma aseman 40% cu ilinca_m [desi o intrig :)))))], 30% cu chatonel [in realism] si 15% cu pisigri [in amestec de capacitate de dorinta mare si autoanaliza obiectiva]. Stiu, raman 15%.. la ei ma aseman dan, sotul lui ela. Si nu, nu glumesc :)
8. Cu cine va asemanati cel mai putin din club? (by inapreda)
in mod paradoxal, chiar cu inapreda :)))) [tocmai ea a pus intrebarea, dar deh, ce isi face omul cu mana lui, lucru manual se cheama :))] 
9. Ce semnificatie are nick-ul vostru? (by inapreda)
anca e prenumele, nicolae este numele lui femeie maritata si serioasa
, si 2002 este anul cand am descoperit yahoo mesenger si am devenit neserioasa :))) [in mintea sotului meu
]
10. Ce va place cel mai mult sa faceti ? (by novus)
cel mai mult imi place sa ma plimb cu iubirea de mana.
11. Care ce faceam la 12? ( by andiaroro)
o tineam pe nasica de mana [spunandu-i ca ASA incep marile iubiri, cu o tzinere timida de mana :)))], numaram cu voce tare tare 5, 4, 3.., filmam artificiile de deasupra mea si ma gandeam daca voi reusi sa prind apel catre omul meu arab, si da, am reusit sa-l sun si sa ii zic LMA, desi eu nu auzeam nimic. Dar peste 2 ore ne-am lamurit ce vorbiseram la telefon si... amandoi am avut sentimentul ca, uite, TOTUSI, el la servici, eu libera, amandoi cu familii diferite, etc, am pasit IMPREUNA in acest nou an.
revin
Poze cu noi
Veronica-Elena 12 ani,
Tudor-Iulian 10 ani,
Robert-Adrian 1 anisor 
anca_nicolae spune:
13. Intrebarea cu tatii
Atentie, eu raspund de cine imi place in rolul de tata [nu de iubit pt mine!!!].
Mie imi place, nu ma bateti, nu ma schingiuiti, de domnul Pisik, pe locul 1, pe locul 2 tot de el [are peste 100 lbs :))], pe locul 3, la egalitate, gazul mare si adi, sotul lui saby. Pe locul 4, dan, sotul lui ela, pe locul 5, cristi sotul lui olga, pe locul 6 pisi [desi la devotament e pe locul 1, recunosc] si pe ceilalti tati ii cunsoc mai putin, si acum sunt si obo... 
Dar indiferent de locul in clasament, ma bucur sa ii revad pe toti!!! 
Mai ramane intrebarea cu rusinea si restul cu patratul rosu, insa.. "e multe de zis" si chiar sunt obo.. mai vine ea alta noapte si pac, iar va mai scriu.
Poze cu noi
Veronica-Elena 12 ani,
Tudor-Iulian 10 ani,
Robert-Adrian 1 anisor 
simplyana_m spune:
Culcai baietii, asa ca ma apuc sa ma scap de datorii:
Da, mi-am inselat partenerul. Odata. Pe ex. Si nu regret. Si nu cu Mimi, desi el e cel care m-a rapit din serai.
M-am mai "scurs" si eu pe-aici de info despre ex, cu care am avut o relatie stabila timp de 10 ani. Dar asta n-a fost iubire mare, a fost inertie mare. Fiind primul meu prieten (de la 15 ani), atasamentul a fost foarte mare, prietenia la fel, si chiar daca am avut un fel de pauza de aproape 1 an (atunci am facut eu nefacuta cu proful la Mraconia, ca si multe alte "prostii"), am fost ca doua boabe-ntr-o pastaie, initial colegi de liceu (el cu 1 an mai mare, acelasi profil), apoi colegi de grupa la facultate, practic am si locuit impreuna (mai oficial, mai ne) din anul 2, adica vreo 6 ani 

. Oricat ne cunosteam de bine, nu ne completam deloc si nu mai reuseam sa ne satisfacem nevoile sufletesti, se intampla un soi de degenerescenta, prea ne infratisem si parca era peste mana sa ne mai si imperechem. Eu una am devenit brusc constienta de asta dupa moartea tatei, cand m-am vazut nevoita sa stau dreapta in fata lumii, pe propriile picioare, si am constatat ca pe iubitul meu nu ma pot baza. Asa a murit iubirea noastra, floare albastra, insa numai o tufata ce a trebuit sa scape de un peste (zodia, nu meseria) poate sti ce inseamna asta. Dupa nspe mii de drame, melodrame, scheme si figuri diverse, am renuntat sa ma inteleg cu el omeneste, si am lasat-o moarta, asa cum era de fapt. Si imi traiam eu viata visand si dorind in sinea mea, consumandu-ma acolo, intr-un fel de abandon, pana la primul pradator vorace. Mai si mi l-am gasit pe cel mai frumos, destept, intens, misterios, magnetic, practic irezistibil, Casanova! Si ghici ce! Era medic!
Chirurg. 30 de ani.
M-am indragostit lulea, inca mai sunt intr-un fel, gandul la el imi da un sentiment unic si un zambet ascuns. Timp de vreo 3-4 luni am fost intr-un vortex, am trait mai intens lunile alea, decat tot ce imi inchipuisem eu pana atunci ca se poate trai intr-o viata (evident, langa ex, inchipuirea mea nu prea avea aripi). Imi excita la maxim mintea, sufletul, trupul, era ceva de nedescris...Vorbeam zile si nopti, neintrerupt, taceam alaturi ore in sir, conexiunea mentala era continua, chiar daca nu eram alaturi fizic, el se cunostea de telepat, iar eu m-am descoperit de medium (pt el, cel putin), am trait pe tema asta lucruri despre care nici nu stiu daca sa cred ca exista, o nebuloasa totala, ne-am batut (ne-am declarat incantati de ideea de fight club, si am zis: ce ne opreste? ti-e frica?) dupa care m-am tratat 2 sapt cu diclofenac pe furis de 3 coaste luxate (printre altele), ne-am imbatat groaznic, ne-am oferit flori reciproc, a fost o NEBUNIE! Am facut si dragoste, o singura data - punctul terminus pentru aventura noastra. Dupa pasul asta am dat inapoi, intensitatea aia era imposibil de reprodus, fusese cautarea amandurora, focul de paie in care am ars. Asa ca am ras, eu pe ascuns am plans, ne-am urat o viata frumoasa pe mai departe si ne-am retras, fiecare in cuibul lui, si ne privim adanc si ne zambim cu caldura - invariabil - de fiecare data cand ne intalnim. Nici in ziua de azi nu imi explic cum a acceptat ex situatia in care eu lipseam cu zilele, cand eram in grup mai mare eram in eye contact permanent cu, sa-i zicem DR, ieseam in 3, iar ex tacea pur si simplu, cu orele, etc. Cei din jur au inteles imediat, radiam de la o posta, insa atitudinea nestiutoare si inexplicabila a lui ex m-a convins ca puterea mintii lui DR nu e doar inchipuirea mea, ci un instrument de mare precizie.
Si da, am inselat clar la faza asta, am mintit cu nerusinare, din simplul motiv ca nu vroiam nici sa am parte de lamentari si inima ranita, pe care tot eu sa o oblojesc, si nici nu vroiam sa-mi cer eventual iertare pentru ceva ce n-am regretat si nu voi regreta niciodata. A fost o cometa, o intamplare rara si nesperata, care a batut orice imi imaginam eu de prin carti si filme, si o voi pastra pitita in suflet, forever.
http://www.lucamic.blogspot.com/
simplyana_m spune:
Acuma, cum mi l-am gasit pe Mimi: m-a gasit el pe mine, m-a vrut si m-a luat! Chiar asa de simplu.
Ne stiam si noi demuuult, eram din acelasi oras, facusem aceeasi facultate(alt profil) dar nu schimbasem multe vorbe, ca frecventam alte cercuri, si mi se parea si urat
. Asta pana cand a vrut el sa-l observ, si m-a privit intr-un fel anume. Si odata observat, nu mi-am mai luat ochii de la el.
Am constatat ca am o slabiciune pentru ochii negri (sau aproape, ma rog, privirea aia intunecoasa, stiti voi), pentru ca toti tipii care m-au tulburat, aveau ochii taciune 

Mai putin ex., care fizic, nici nu-mi spunea mare lucru. Zau ca mi-e ciuda pe mine ca mi-am mancat anii tineretii langa el, de bleaga si fricoasa, ca ce a fost frumos s-a cam terminat odata cu liceul...

Sa revenim. Deci Mimi s-a uitat la mine, eu la el, si calcaiele au inceput sa mi se aprinda. S-a jucat cu mine ca soarecele cu pisica, facea pe nestiutorul si neajutoratul, strategii de tot rasul, care au functionat fara gres, in vreo 2 luni eram varza (cu rata
). O faza haioasa e ca eu abia incepusem sa folosesc messengerul, iar cand ne mai conversam, tot foloseam emoticonul ala care da pupic, insa mie mi se parea ca ala nu pupa, ci stramba din nas (treaba asta se intampla la servici, chiar n-aveam timp si chef sa studiez ce fac emoturile
) Si va puteti imagina ce ma mai strambam eu cu nonsalanta, crezand ca rezist demna la farmecele mimiloiului, iar in el crestea pipota, ca-l umpleam de pupici, fara niciun efort, zile in sir!
Buuuun...si cum Mimi era coleg de servici cu ex (ii era subaltern), ne vedeam toata ziua-bunaziua, ca ex statea nonstop la firma, dormea pe-acolo pe canapea, era artist, ce mai. Treburile cu ex stateau prost (cu Mimi tot mai bine), iar cand Ex, in dimineata cand trebuia sa mergem acasa de Paste, s-a intors pe partea cealalta ca raspuns la incercarile mele de a-l trezi si mobiliza ca pierdeam autocarul, si a zis "du-te singura", eu m-am dus. Si cand am ajuns acasa, i-am spus mamei ca sunt la un punct de cotitura si, chiar daca "e mai bun raul cunoscut decat binele necunoscut", eu aleg sa-mi mai dau o sansa si sa o iau de la inceput. M-ai pe scurt, am aburit-o, dar am pus-o in garda. Si am "disparut". L-am sunat pe Mimi, ne-am intalnit si i-am zis ca mie imi place de el si ca vreau sa ma indragostesc de el (pana aci o tot dadeam cotita), ca in viata mea se incheie capitotul precedent, si ca are verde la vrajeli. (De Pastele urmator ma cerea de nevasta, iar eu ziceam da si peste inca 1 luna, adoptam Muroaca.) Ce a urmat cand a sosit si ex acasa (am uitat sa va zic ca eram si vecini, statea vis-a-vis), nu pot sa va mai descriu, decat ca a apelat la tot ce i-a trecut prin cap, mi-a sunat tot neamul, toti prietenii, si comuni, si necomuni, toti colegii, i-a ridicat pe toti impotriva mea si a lui Mimi, care a avut tupeul sa-i sufle lui femeia (ca eram a lui, vezi), scursura fara onoare, si chestii de-astea. Apoi plangea ca un copil pe la colturi, apoi a inceput sa reguleze tot ce prindea, fara discernamant, apoi iar dadea telefoane, urmariri, plansete, invitatii la cafele, ca sa ramanem prieteni...urat de tot! Si destul cu exul ca am gura punga!
Mimi este exact ce-mi lipseste, suntem diametral opusi ca fire, el e zgarcit, eu mana sparta, el e focusat, eu imprastiata mai degraba, dar sa-i zic multitasking, el e constant, eu schimbatoare, el increzator, eu ezitanta, etc, etc, insa avem aceleasi gusturi (nu zic de flori-filme-fete-sau-baieti, ci chiar si de gusturi la mancare, am 1000 de exemple, e chiar ciudat!) Suntem sacul si petecul, ce mai! Il iubesc nespus, nu cu patima(ca patima mai inseamna si boala
), insa suficient de intens incat sa fiu convinsa pana in maduva oaselor ca mi-am gasit jumatatea, ca voi avea in egala masura parte de surprize, dar si de confort si siguranta, ca-l voi vedea rapitor de frumos si la 90 de ani si ca nu sunt eu cu adevarat, decat langa el.
simplyana_m spune:
ANCA, ce ma bucur sa te vad (citesc)! Da' vezi ce concurenta iti fac la romane? Mai pove ceva si de V+T+R/A, ca mie mi-e dor si de ei! Speram sa va vad in pozele de grup de la intalneli, dar daca ai fost bolnavioara...

Bine ca ti-ai revenit la timp pt Connect-r-ul ala!

simplyana_m spune:
Si un tatic fascinant pt mine e Husband al Ilincai! Ce minunat trebuie sa fie omul ala, de o tine pe Ilinca mereu cu shushu pe izmene!

Bianca2503 spune:
Mai fetelor dar cat ati mai scris......
O sa fac si lista 2. Daca e musai, facem.
Mai bag si eu o intrebare: V-ati inselat vreodata amantul?
Glumeam. Nu e obligatoriu sa rasppundeti la ea. dar daca s-a intamplat va rog sa o faceti (adica sa raspundeti).
Stiu, sunt glumeata in dimineata asta.
inapreda spune:
Hola!
As dormi pina pe la 12
dar cum nu se poate...merg sa-mi fac o cafea.
Simply
m-am delectat cu povestioarele tale care mi te-au dezvaluit...(si mai) frumoasa!
PS. Si eu am cunoscut echivalentul chirurgului; lucrul asta ma face sa
uneori.
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010
Editez ca, din greseala, -sau...poate nu?- am pus emoticonul asta
in loc de