Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***286***

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

1. Va bagati? Daca da, in ce? ( by Anaan)

da eu ma bag... dar cred ca raspunsul meu este total in plus, evidenta este mult mai graitoare :))

sunt foarte animata de dornita de a rezolva/a oferi solutii, idei la problemele altora inainte ca ei sa inceapa sa caute o solutie, ahh, doamne, cat ma fascineaza, e ca un test permanent pt mine.. stiuuu, unii imi mai zic, cand nu ma mai opresc, "poate ai treaba si te retinem", cat ma amuza faza asta, chiar daca suna ironic, dar ma amuza tare.

2.Care a fost proful vostru preferat in liceu si de ce? Faceti-i o scurta descriere.(by Ilinca)

Am iubit 2 profi [ca eu am inteles ca de iubit vreun prof era vorba in intrebare, nu de admirat profesional]. In liceu, pe proful de tehnologie, nu era frumos [nici urat] dar imi placea ceva din privirea lui catre mine, si, desi era oltean, si putea parea, la prima vedere, mai repezit, tzacanit si superficial, era destul de atent la nuante, si era clar o febletze intre noi 2, la nivel de priviri, de gesturi rebele din partea mea, ce sa mai... pana cand, intr-o zi de laborator, m-a chemat la catedra, laboratorul era mai mare si copiii erau mai in galagie, si mi-a zis, usor cald, usor cu parere de rau, usor zambind: "stiu ca ar putea sa fie o mare iubire intre noi 2, dar eu sunt casatorit si asta ar insemna ca din start am pleca cu un motor cu o rotita defecta. Dar iti doresc, cand ai sa te faci "mare", sa fi fericita!"

Al 2-lea prof a fost proful meu din facultate, cel cu care am facut vreo 5 materii, in anii 4-5. L-am gandit/dorit in tacere pana am terminat facultatea, apoi am predat proiectul de stat, apoi a venit vacanta de vara.. si, in toamna, m-am dus la scoala eu si inca vreo 2 colegi sa ne inscriem ca asistenti universitari, proful ne alesese pe noi 3 pt catedra lui. Cand am terminat cu secretara, eu m-am intors in biroul profului sa ii mai zic, "inca 1 data", la revedere, si proful mi-a surprins o privire de-a mea... mai pansiva. Si acum revad in fata ochilor cum s-a ridicat de pe partea lui de birou, s-a indreptata catre partea mea, eu parca mi-era frica, parca nu stiam ce are in gand, dar nu m-am clintit, si el s-a tot apropiat de mine pana cand, doar peretele era in spatele meu, m-a sarutat. Am fost impreuna ani de zile, am predat 7 ani la facultate. Desi era casatorit [cam tarziu s-a hotarat sa se insoare, la vreo 40 de ani], avea o gandire cam prea calculata privind sotia, spunea ca totusi, casatoria este ca o intreprindere, fiecare trebuie sa isi aduca un aport pt a merge profitul fabricii in sus, si sentimentele, frustrarile si alte ganduri aparte, trebuie sa le traiesti doar in tine... Acest om este ff complex, este o capacitate pe multe planuri, mi-am dorit sa fac un copil cu el, si, desi ma iubea, si spun asta si azi, dupa atatai ani de zile, totusi, din acelasi calcul, a zis ca nu ar fi corect fata de copilas sa-l proiectam din start fara sansa de tata permanent... Dupa ce l-am cunoscut pe zari, sotul meu, a urmat o perioada in care am trait cu regretul ca trebuie sa il parasesc, si sa ma focusez pe zari, pe care, desi nu-l admira atat de mult, il credeam mai indragostit de mmine. Au mai trecut niste ani, si dupa ce l-am parasit si pe sotul meu [pe el l-am parasit COMPLET, in sufletul meu, pe prof il parasisem DOAR faptic/social], dupa ce apoi l-am iubit pe daddy, l-am facut poe bb3, iata ca anul trecut m-am regasit cu acest prof. Si.. am constatat, in adancul sufeltului meu, ca nu ,i-l mai doresc pentru mine, eu ca om si femeie. Il admir in continuare, il consider o capcitate, daar, nu il mai doresc, nu ma refer doar la planul fizic, nuu, ci in primul rand la sufletul meu, nu mai traiesc cu gandul sa-l revad, ci doar ma bucur daca reusesc, printre treburi, sa ma intalnesc cu el sa vorbim despre chestii tehnice sau de viata. dar atat... :( Si.. acum, el si-ar dori acea fetita cu mine. Acum, abia acum... Imi pare rau ca nu mai pot sa-l iubesc. caci alte iubiri mi-au definit mai mult fiinta, si cum zicea si chatonel, fiecare varsta e cu un alt fel de iubire, rezonanta, implinire.

revin.

Poze cu noi

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 10 ani, Robert-Adrian 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

E buna?

Tulai, Doamne, vai de capul copiilor cand m-oi intoarce la serviciu, cred ca numai in chestionare si teme o sa-i tin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

By the way, tema:

1. Cum ati ajuns sa forumiti si de ce?
2. La ce virsta v-ati inceput viata sexuala; acest aspect are vreo relevanta?

Daca "regulamentul" permite, io mai am intrebari dar le pot tine pentru tema ce va sa vina.

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Raspund repede la tema : eu am intrat pe forumuri cand cautam info despre sindromul Down pt nepotica mea si am ajuns aici pe DC unde am revenit imediat ce am aflat ca sunt gravida si m-am inscris la cap 1 al acestui minunat club deci sunt membru fondator, s-a inteles ?!!
In afara de forumul asta si de Softpedia unde ma documentez pt calatorii nu mai simpatizez cu altele

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

aha, acum punem doar intrebarile pe lista, iar m-am grabit

THE LIST 2

3. Care e principala voastra calitate ? dar cel mai mare defect ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Anca, deci ne tii in suspans si cu THE LIST; sper sa fie completate raspunsurile pana dimineata, sa am cu ce sa ma delectez, ca acum ma culc, fiindca Andrei da semne ca-l enerveaza pacanitul meu pe tastatura!

Va pup! Sa visati frumos!

Si....buhuhu!

Mergi la inceput

Si eu ma retrag !!

Noapte buna !!!

Mergi la inceput

Asa te vreau!
Imi place ca te prinzi repede!
De abia astept ziua de miine sa vaz lista completa.

PS. Fetele care n-au raspuns la intrebarile din lista 1, musai....le rugam s-o faca, inainte sa "atace" lista 2

Citat:
citat din mesajul lui novus

aha, acum punem doar intrebarile pe lista, iar m-am grabit

THE LIST 2

3. Care e principala voastra calitate ? dar cel mai mare defect ?

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Aici sunt, dar imi lua ceva timp sa inchid calculatorul barbatului din dormitor si sa-mi instalez tabara in sufra.
Povesti amoroase..Io nu prea am "notabile" ca am fugit de complicatii si nu stiu cum faceam ca ori dadeam peste cuceritori de meserie ori peste din aia care vroiau musai sa se insoare, iar io nu eram grabita sa ma marit(evident). Asa ca imi vedeam de viata mea si eram libera, prin urmare n-am inselat pe nimeni niciodata ca nu exista un oficial. Si ii flituiam repede pe toti aia seriosi.Mai frangeam inimi, mai sufeream eu si trecea timpul....

Mergi la inceput

Nopate buna si de la Bistrita!

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput