Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***286***
Raspunsuri - Pagina 25
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anaan Charlize, la "plangea la diverse melodii" mi-am pierdut uzul ratiunii si, dupa aia, a trebuit sa citesc de trei ori povestea ta cu Robert, ca tot la intristatul imi era gandul.![]() |
Era"pierdut" saracul. A suferit mult. Dar nu am avut ce sa-i fac. A trebuit sa se trezeasca la realitate.
Era tipul de om care atunci cand vrobea cu mine parca vorbea cuun copil mic. Imi zicea mami, si vorbea stalcit.
Mi se ridica parul pe spate cand il auzeam. Eu nici cu Vladimir nu vorbesc cu diminutive si dulcegarii (adicamiere cu zahar), dar sa-mivorbeaca mie asa unu' la 1.80m si 90-100 de kile.
Anaan spune:
Eu in ale inimii afaceri
nu ma grabesc sa judec; depravare pentru mine inseamna cand cineva face sex totalmente la intamplare, cu cine se nimereste, fara niciun sentiment implicat in ecuatie ( nici macar atractie fizica) sau cand face sex din dorinta de a strica relatiile altora. Rautatea de a nu suporta fericirea cuiva si impulsul de a o distruge cu orice chip, asta e depravare curata, din punctul meu de vedere.
Anaan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bianca2503 Era"pierdut" saracul. A suferit mult. Dar nu am avut ce sa-i fac. A trebuit sa se trezeasca la realitate. Era tipul de om care atunci cand vrobea cu mine parca vorbea cuun copil mic. Imi zicea mami, si vorbea stalcit. Mi se ridica parul pe spate cand il auzeam. Eu nici cu Vladimir nu vorbesc cu diminutive si dulcegarii (adicamiere cu zahar), dar sa-mivorbeaca mie asa unu' la 1.80m si 90-100 de kile. |
Novus il insura si pe asta, sa nu ramana neconsolat.
ramona7575 spune:
A dezmat total pe forumul nostru, s-a lasat cu "beutura" scumpa, mancaruri si povestiri de oscar... bravo fetelor, stiti sa va distrati, citesc de cateva ore(cu ceva intreruperi) si imi place la nebunie, va iubesc cu defectele si calitatile voastre 

.
Pt. ca duc lipsa unei iubiri , mi-a iesit si un cosh imens, ca in vremurile adolescentei (ptiu, nici atunci nu am avut asa cosh)- uite motiv sa imi insel barbatul, o iau razna hormonii 

ramona7575 spune:
Anaan, ce nebuna esti cu replica ta, m-ai facut sa rad in hohote... Poate nu-i tarziu si Novus face vre-o lipeala pentru bietul doctoras.
Sa stiti ca si la mine a mers treaba cu lipeala, prietenii mei buni s-au saturat sa ma vada cum imi petrec revelioanele cu o alta prietena parca eram lesbiene, asa ca si-au pus in gand sa ma culpeze cu un coleg de servici... uite ca o tinem intr-o fericire de 10 ani 

Bianca2503 spune:
Responsabilacu lista nr 2. Sa faca sinteza intrebarilor...ca acu sunt ametita rau sa caut in paginile anterioare.
Sper sa se culce Vladimir ca sa pot sa raspund.
simonapro spune:
Buna!
Vai ce mi-au placut povestioarele voastre, ma-ti binedispus, ca ma enervase rau al meu frate 
Eu, sotul mi l-am cunoscut pe la 10 ani cand ne-am mutat intr-un bloc alaturat de blocul lui si practic am copilarit impreuna, chiar aveam si acelasi nume de familie si mai spuneau prietenii nostrii in gluma sa ne casatorim sa nu-mi schimb numele
Apoi au fost perioade, cam pe la 14 ani mi-a plcut mie de el, dar el nu avea nici o treaba, apoi au mai trecut vreo doi ani si ii placea lui de mine, dar nu mai eram eu interesata si tot asa, cand aveam eu vreo 18 ani, i se aprise-se mai tare calcaiele dupa mine, dar eu eram intr-o relatie, ne intalneam pe la scara la mine si mai stateam de vorba ca simplii prieteni, l-am invitat si la majorat, dar n-a venit ulterior am aflat ca nu putea sa ma vada cu respectivul
Intre timp m-am despartit de individ si m-am reintalnit cu prima mea dragoste, dar a fost ceva scurt de dragul amintirilor, eram un pic debusolata in perioada aia si daca Dan a vazut ca am ramas singura a inceput sa insiste si eu am zis de ce nu, sa incerc, sa am un baiat la picioarele mele, fara sa ma implic prea mult, ca pur si simplu nu vedeam posibila o relatie cu un baiat care am copilarit. Si uite asa am ajuns dupa 1 an jumate sa il iubesc tare mult si sa ma si casatoresc cu el. Parintilor lui nu le-a venit sa creada, le spunea ca se insoara si nu-l baga in seama
, ca nu este asa comunicativ si nu prea le povestea de relatiile lui.
Ma duc sa-l culc pe Luc, sa plecam in oras sa mancam si noi ceva,pe el nu-l iau ca inca mai tuseste putin si nu vreau sa-l dau peste cap, ca n-am avut chef sa gatesc decat o supica de legume pentru Luc. E asa marait de vreo cateva zile de-ti vine sa-ti iei campii, nu-i intrii in voie cu nimic, numai nu si nu zice si se smiorcaie in continuu, cred ca de la masea i se trage, are gingia umflata, daca o sa faca asa la toate patru, o sa fie super 

Mami de
Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)
anamariame spune:
Neata!
Eu am chinuit-o un pic pe Eva ieri, am sarit somnul de pranz, ca sa o aduc la un program cat de cat normal. Rezultatul: aseara a adormit la ora 8, insa tot la 11 s-a trezit azi
.Da' ce-ati facut fetelor aseara aici? Party, party si eu am dormit ca fraiera...Sunteti curajoase ca va spuneti povestile de amor aici, eu o sa ma abtin, citesc cu nesat de pe margine, dar promit ca la primul pahar de vin impreuna spun toooot
Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
Bianca2503 spune:
Pai daca s-a insistat....
Eu spun adevarul stiut si de inselati si de inselatori.
Nu am dat nume. Asemanarile cu personajele reale sunt pur intamplatoare.
Acum daca tot mi-am dat drumu' la gura...![]()
anamariame spune:
Stai sa vezi, ca la ce intrebari dark a pus Leeloo in noapte....
Oricum, ai fost super simpatica:"asemanarile sunt pur intamplatoare"
Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)