Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***286***

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Anamariame, pai si io spun...cat e de spus doar. Adica par eu extrovertita dar sunt un scorpion adevarat, de-ala cu dark side si mister, intunecime, buhuhu si alte cele
Mi-a placut sa va citesc povestile. Am constatat ca eu sunt mai simpla in privintza asta, voi toate mi-ati aparut mai complicate, mai sofisticate...eu nu m-am despartit niciodata de nimeni temporar. La mine orice despartire a fost forever, adio si n-am cuvinte (adica as avea cuvinte dar ma abtin:)))
Povestile mele cele mai dragi (in afara de cea actuala, pe care mi-as dori-o "neverending story", dar na, nu stii niciodata ce-ti rezerva viitoru'...poate fi mic, negru si batand la usa) sunt de dinainte de terminarea liceului, cand eram un fel de paradox, verjina si nebunatica in acelasi timp:))(sa nu va ganditi ca faceam sex anal sa-mi pastrez virginitatea, cum se practica in ziua de azi:))) Atunci totul era simplu si fermecator, nicio complicatie, te-am vazut/ mi-ai placut, hai sa dansam "bluz" si sa ne "mozolim", sa ne inghesuim prin cate-o camera intunecata...hehe, ce vremuri, amintirile astea chiar imi starnesc duiosie. Si cam pe toti pe care i-am iubit in adolescentza (ma rog, cam mult spus "iubit", mai degraba "aprins calcaile/ pierdut uzu' ratiunii:))) ii revad oricand cu drag si oarecare emotie si pot sta oricand la o poveste cu ei.
Eu am mai avut o perioada de "nebunie" dupa ce m-am despartit de ex-boul, va dati seama, dupa 6 ani de stat in cushca m-am cam dezlantzuit, deci eu de la 25 de ani am inceput sa ies in cluburi, sa dansez pe bar, sa ma "destrabalez", sa vanez tipi mishto (ca aspect fizic, altceva nu ma interesa:))) si cand zic "vanat" nu ma refer ca faceam eu primii pasi (mi se pare cam umilitor pentru o gagica) ci ca faceam in asa fel incat sa ma remarce fara sa le treaca prin cap ca asta era dorintza mea. M-am distrat bine, nu pot sa zic, dar apoi m-am saturat; am vrut sa fiu si eu o vreme ca unii barbati care vaneaza papushele frumoase si am avut o perioada in care, in ciuda aspectului meu banal, am atras numai Feti-Frumosi dupa care balosheau tipe superbe. Cum spuneam, apoi m-au plictisit genul asta de "trofee", dar a fost funny o perioada
Apropo de "barbati sentimentali":))) am avut si io o relatie cu un nemtzalau de 1.93 si freo 95 de kile, de nu mai mult...care cand ne-am luat ramas bun o data a inceput sa planga...cumplita senzatie, imi venea sa rad in hohote si ma simteam penibil, jenata de jena pe care ar fi trebuit s-o simta el, cumva:)))

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

THE LIST 2

1. Cum ati ajuns sa forumiti si de ce? (by anaan)

2. La ce virsta v-ati inceput viata sexuala; acest aspect -virsta inocentei pierdute- vi se pare relevant au ba? (by inapreda)

3. Care e principala voastra calitate ? dar cel mai mare defect?
(by novus)

4. Cati parteneri de asternut ati avut pana acum si daca ati invatat cate ceva de la fiecare..si ce daca vreti sa dezvaluiti? (by leeloo)

5. Ati fost sau sunteti atrase si de persoane de acelasi se* cu voi? Ati vrea sa incercati ceva? (by leeloo)

6. Si ca sa nu fie prea putine intrebari, mai adaug una : fiinca e inceput de an, hai sa facem -ce-am mai facut o data - nominalizarile pentru anul trecut; categorii:
-cea mai "prietenoasa" DC-ista de la club
-cea mai buna naratoare
-cea mai plina de umor
-etc

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Da, da...nominalizari!

Mergi la inceput

Bianca, cu riscul sa te dezamagesc, pe mine nu m-ai oripilat deloc Din contra, cred ca "story"-ul vostru este unul foarte fain.

In ceea ce priveste "Aventurile Biancai in tara lui Columb", le trec la capitolul "experiente de viata". Nu sint comune -in sensul ca nu tuturor ni se intimpla- dar nu consider ca au legatura cu depravarea ci, mai degraba, cu "scoala vietii".

La Amsterdam de multa vreme imi doresc sa merg MACAR un week-end si in companie exclusiv feminina dar n-am avut veci cu cine Poate o punem de-o intilneala si pe alte meleaguri

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

Vad ca mi-a luat-o Anaan inainte cu lista; sa vedem cine are curaj si raspunde prima?

Eu merg sa fac un dus

Revin in 10 minute sa citesc raspunsuri...picante!

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

Tufete, am un ideu( asta-i de la dimineul Ilincai!), hai sa propunem categoriile azi( pentru nominalizari) si numai de maine sa nominalizam propriu-zis, ca pentru azi e suficienta lista 2. Deci: propuneri pentru categoriile de nominalizari!( voi le scrieti si eu le centralizez pana maine la 12 a.m; da-l incolo de doctorat, am eu altele mai importante de facut!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Inapreda, tu vorbesti serios, am avut anul trecut un fel de Oscar?! God, oare de ce nu-mi amintesc? M-am senilizat rau

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Salut!
Citii pe fuga si in digonala, n-am timp sa raspund sau sa comentez, dar pana face mimi un shushu arunc si eu o intrebare pt lista no2 :

Ce zodie are partenerul? Are vreo relevanta?

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

THE LIST 2

1. Cum ati ajuns sa forumiti si de ce?( by Anaan)
2. La ce virsta v-ati inceput viata sexuala; acest aspect -virsta inocentei pierdute - vi se pare relevant au ba? (by inapreda)
3. Care e principala voastra calitate? dar cel mai mare defect?(by Novus)
4. Cati parteneri de asternut ati avut pana acum si daca ati invatat cate ceva de la fiecare...si ce, daca vreti sa dezvaluiti?(by Leeloo)
5. Ati fost sau sunteti atrase si de persoane de acelasi sex cu voi? Ati vrea sa incercati ceva?(by Leeloo)
6. V-ati inselat vreodata amantul?(by Bianca)
7. Ce zodie are partenerul? Are vreo relevanta?(by Simplyana)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

THE LIST 2

1. Cum ati ajuns sa forumiti si de ce? (by anaan)

2. La ce virsta v-ati inceput viata sexuala; acest aspect -virsta inocentei pierdute- vi se pare relevant au ba? (by inapreda)

3. Care e principala voastra calitate ? dar cel mai mare defect?
(by novus)

4. Cati parteneri de asternut ati avut pana acum si daca ati invatat cate ceva de la fiecare..si ce daca vreti sa dezvaluiti? (by leeloo)

5. Ati fost sau sunteti atrase si de persoane de acelasi se* cu voi? Ati vrea sa incercati ceva? (by leeloo)

6. Si ca sa nu fie prea putine intrebari, mai adaug una : fiinca e inceput de an, hai sa facem -ce-am mai facut o data - nominalizarile pentru anul trecut; categorii:
-cea mai "prietenoasa" DC-ista de la club
-cea mai buna naratoare
-cea mai plina de umor
-etc

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

1. CAutam informatii despre copilu' din burta mea si am dat peste DC. Apoi am dat peste forum. Dupa ce a facut copilu' 7luni m-am gandit sa ma inscriu si eu in club. De ce? NU stiu. E singurul forum pe care scriu. Ma enerveaza forumurle in general. Dar voi imi sunteti simpatice.

2. Pe la 16 ani jumate. Cu iubirea din liceu. Normal...doar nu ma duceam la balul de absolvire virgina.

3. Calitati am multe. Defectul este ca atunci primaimpresiepe care olas este ca s unt cu nasul pe sus.

4. Pai am avut vreo (ii numar pe degete). 7 in total.Multi? Iubirea din liceu, medicul libanez, un prieten, americanul, un alt prieten cu care ma vanam de cand eram mica, tristetea deprimata, Robert. NU stiu ce am invatat de la ei. Nu mi-am pus niciodata problema.

5. Sunt unele fetebune rau de le-as ...si eu. Amavut o tentativa acum vreo 6 ani...as mai incerca (deja va pica ochii-n taste, nu?)

6. cea mai prietenoasa: nu cunosc.MUlte fete. nu pot sa nominalizez una in mod special
cea mai buna naratoare: Simply, Pisigri, Ilinca, MOnnvas si mai sunt...iar nu pot sa zic "and the oscar goes to..."
cea mai plina de umor: as zice Ilinca

Mergi la inceput