Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***286***
Raspunsuri - Pagina 13
Anaan spune:
Salutare,
Imi fac tema, desi ma doare rau de tot capul. Eu am, de obicei, tensiunea mica si acum mi-a crescut din cauza unei guri de whiskey bauta in cinstea lui socru-meu care se numeste Vasile. Daca aveti sfaturi despre cum as putea scapa de durerea asta, va rog sa mi le impartasiti.
THE LIST:
7. Cu cine ati observat de-a lungul timpului ca va asemanati mai mult din clubul nostru de mamici? Dezvoltati, desigur(by anamariame)
Asemanari sunt multe si cu multe dintre voi, asa ca o sa le marchez pe cele evidente, sa nu ma intind ca pelteaua. Asadar, asemanari:
- cu Monnvas la preocupari si opinii intra si extramamiceala
- cu Novus la accentul ardelenesc si nevoia de prietenie
- cu Pisigri la iubitul animalelor
- cu Olga la placerea de a face surprize celor dragi si la un soi de timiditate la intanirile noastre face to face ( insa, chiar daca nu vorbim mare lucru cateodata, e un om in compania caruia ma simt mereu bine)
- cu Ina si Mada la unele tristeti generate de disparitia unor oameni dragi noua
- cu Ina la faptele/intamplarile/oamenii care ma emotioneaza
- cu Mada la genul de umor gustat; idem cu andiaroro
- cu Pisik la temperament si intrebari existentiale
- cu Mihaelacg la modul optimist de a vedea viata, chiar si atunci cand nu e prea optimista
- cu Ilinca la dragostea pentru meserie si la spiritul combativ
- cu Simplyana la placerea conversatiei
8. Cu cine va asemanati cel mai putin din club? (by inapreda)
Cred ca cu Dyana - eu n-am niciun sfert din rabdarea ei cu copilul; cu Bianca la nonconformism - as vrea si eu sa fiu mai lipsita de prejudecati, da' nu-s; cu Chatonel la informare si capacitatea de a sintetiza esentialul; cu Georgiana cu care nu sunt pur si simplu pe aceeasi lungime de unda.
9. Ce semnificatie are nick-ul vostru? (by inapreda)
Al meu e un nick lipsit de imaginatie: Ana + An(drei)= Anaan (dar se pune si Anaan, muma de Sabian, Palosan si Iatagan, semnificatie sugerata de Ilinca)
10. Ce va place cel mai mult sa faceti ? (by novus)
Sa citesc, sa pup Gulia, sa ma intalnesc cu voi.
11.Ce faceam la 12 noaptea?
Pupam Andreiul, pupam consortul si-mi venea sa plang, nici nu stiu exact de ce...ma simteam emotionata.
Si la mine unele ganduri sunt mai jenante decat faptele. A, sunt prea modesta! Fapta jenanta: am cazut sub catedra in clasa, in fata copiilor si radeam de acolo ca o nebuna, tinand o mana sus, cu geanta, sa o salvez!

inapreda spune:
Am uitat de Simply
si am inceput sa completez "the list" cu ea in gind, planuind s-a las la sfirsit pentru ca nu stiam ce sa zic
; e un soi de "non si vede ma si sente"; si, nu vreau sa te dezamagesc dar nu cred ca are neaparat legatura cu zodia 
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010
inapreda spune:
Noi am fost afara dar Ian nu prea a fost incintat; chiar nu ma asteptam la reactia asta -dau, ma rog, de lipsa oricarei reactii!- pentru ca nu l-am mai scos lately, la recomandarea pediatree; vorbesc acum de "aia buna" de la Cluj ![]()
Tocmai mi-am amintit un banc care, mie imi place de mor: "A fost odata o zina buna si o zina rea. Si zina cea rea asa buuuuuuuuuuna era!"
Gata! ![]()
PS. Anaan, sa-ti traiasca socrul si sa-i intri in voie mereu fara sa faci vreun efort! ![]()
La multi ani pentru toti cei cu numele Vasile, Vasilica!
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010
simplyana_m spune:
12.Care e cea mai nasoala kestie pe care ati facut-o si de care inca va amintiti asa de ea? (by Chatonel)
Pai eu am facut una nasoala prin liceu, s-a terminat cu bine, dar tot mi-e rusine. In vremea aia era moda ca pentru admiterea la facultate, sa se faca musai-musai meditatii cu un prof de la faculta respectiva, si daca il mai "nimereai" si prin comisii, te scoteai. Asa ca gasca noastra de pretendenti fusese pusa in legatura de proful de atelier cu unul strong de la fac. din TM, si faceam "pregatire" cu el la sfarsit de saptamana. Sistemul era: un weekend mergeam noi la Tm, unul venea el la Severin, samd. Si intr-unul din ultimele we (s-a dovedit chiar ultimul, din cauza mea), in care a venit Muntele la Mahomed (adica proful la noi), si cum era in plina vacanta de vara, iar noi abia terminasem liceul, numai chef de elipsele, perspectivele si studiile lui de ureche n-aveam 

. Omul era ok in mare, cam riguros si cam scortos, insa era prieten la catarama cu proful nostru de atelier, cu care noi beam-fumam-radeam cot-la-cot. Si cum proful nostru tocmai era in tabara -practica cu "copiii" la Mraconia, la o aruncatura de bat, ne-am apucat sa-l combinam pe Proful din TM sa dam si noi o fuga acolo cu totii, dupa ore ( aveam sambata 6 ore de lucru, iar duminica dimi inca 4 de corectura), cu propunerea ca orele de corectura sa le scurtam si sa la transformam in ore de crochiuri "in natura"
. L-am convins, promitand solemn ca ne intoarcem pana in pranz a doua zi. Si am mers, si ne-am destrabalat cum se cuvine, mahmuri toti dimineata, de la profi la elevi (crochiuri, cica!), insa eu mai tare ca restul gastii, ca reusisem sa ma combin cu un tip supermisto, vanat demult, prin coincidenta aflat si el acolo cu cortul (eu stiam de "coincidenta", ca era acolo cu gasca unei prietene bune), cu care ma pupasem toata noaptea. Dimineata, eu "fresh", ca nu inchisesem ochii, ma duc la proful de atelier si intreb: ce facem, dom' profesor, Remus ("soferul" nostru) nu se scoala neam, e beat mort, nu-i chip sa prinda Cata (profu' al-lalt) trenul la 12, poate mai pe seara, pot sa ma duc sa fac o baie? Il convingeti dvs pe Cata sa mai stam un pic?
Si proful, mahmur si el, zice "aha", iar eu plec la balaceala (si chicoteli) pe lac cu prietena mea, care e o extraordinara inotatoare, si m-a carat si pe mine in spinare pana pe sub barba lui Decebal (statuie). Ei, dar Cata, capsoman, n-a vrut sa ramana, ca avea omul program, a strans gasca, a dat cu Remus pe bancheta din spate (inca beat, cu mustati desenate pe fata, praf) si mai lipseam eu: ia-ma de unde nu-s! Timp de juma' de ora toata tabara ma striga/cauta in sus si-n jos, degeaba, eu faceam pluta pe spate. Verde de furie, Cata s-a urcat la volan, si a plecat! M-a lasat acolo! (asta a fost cam naspa din parta lui) Si a facut ca toate visele- povesteau ceilalti. Iar eu cand am aparut, ca o panseluta, si "indragostita" pe deasupra, am fost luata la trei-pazeste si facuta cu ou si cu otet, de nevasta profului mai tare decat de prof (el era cu musca pe caciula, ca el imi daduse verde sa plec), apoi facuta pachet si trimisa acasa cu masina de paine - noroc cu gasca prietenei mele, ca m-au dus ei cu masina. Acasa, inspirata, i-am spus tatei ce-am facut si ce-am patit, asa ca era pus in tema cand a sunat nevasta profului de atelier (tot ea! enervanta fiinta) sa-i spuna ca ce fufa de fata are! A calmat-o tata pe "nevasta", dar proful de la TM a ramas suparat pe mine, ne-am mai intalnit in toamna la o expozitie (mai erau 2 sapt pana la admitere) si nu mi-a raspuns la salut. Va imaginati voi ce emotii aveam eu la admitere, cu el in comisie?

Mi-a mai venit inima la loc atunci cand, la proba de analiza a mapei, unde eram eu, el si inca o profa -el statea pe scaun in spatele unei catedre (mic de statura si negricios, cu o barba zburlita, arata total!) si ma sfredelea cu privirea, in timp ce eu raspundeam la intrebarile profei, care parea incantata, si cand am ajuns la crochiuri, dupa primele 5 a zis "gata, e suficient, strange", cand Cata a intervenit "ba mai scoate, mai scoate", ea " gata, e ok", el " ba mai scoate, mai scoate"![]()
![]()
. Aveam vreo 100 selectate, iar proful era tare mandru de ele. Asa ca in momentul ala am stiut ca m-a iertat. Am intrat a doua. Apoi mi-a fost profesor de an toata faculta.
http://www.lucamic.blogspot.com/
Ilinca_M. spune:
Fain povestesti, Simply, mi s-a perindat totul prin fatza ochilor! Artistii astia...![]()
Mai povestiti cate ceva, tufete, ca io mai vin, mai bag un ochi...si tare ma bucur cand mai dau de-o povestioara sau de o "tema" facuta...
Sophiphi s-a culcat de pranz la 17 si s-a trezit...la 20!! Cred ca are impresia ca mai urmeaza un Rev, un fel de bis, ceva...Cata vreme a dormit am apucat sa ne uitam la un film aproape intreg (nu ne-am pus chiar de cand a adormit), "Shutter Island",ca zilele trecute am vazut "The Inception" si vroiam sa vad ce-o mai facut Leo di Caprio. Mai, Leo asta s-a dovedit totusi un bun actor, chiar imi place. Cand ma gandesc in ce hal ma putea enerva moaca aia a lui trapezoida de pisoi si ce-l mai dispretuiam pentru "Titanic", bietul...dar chiar e tare, imi place.
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever
anamariame spune:
The Test: 1. Daca tot m-a provocat Simplyana:)), intrebarea mea este: Va bagati? Daca da, in ce? ( by Anaan)In general nu ma bag, imi place sa analizez de pe margine ceea ce se intampla, insa nu pot generaliza intru totul, sunt situatii in care eu preiau initiativa. Raspunsul cel mai potrivit ar fi "si da, si nu, pentru ca ma mulez pe situatie si fac ceea ce consider eu ca e mai indicat la momentul respectiv, filtrand, desigur, totul si prin starea mea de spirit de atunci"2.Care a fost proful vostru preferat in liceu si de ce? Faceti-i o scurta descriere.(by Ilinca)In liceu nu am avut pe nimeni preferat, insa in scoala generala da, pe profa de engleza, o adoram pur si simplu, ea m-a invatat cam toata engleza pe care o stiu (si am facut facultate de profil), imi placea de ea pentru ca stia sa se impuna in fata noastra, dar si sa se bulgareasca cu noi in parc. Stia sa ne ofere detalii din viata ei privata, dar si sa pastreze acea doza de mister (ma fascinau pe atunci oamenii de dincolo de "dl sau dna prof"3.Numiti cel mai sexy barbat in viata (vedete, ca e mai usor de documentat, dar nu musai).(by Simplyana)Am fost indragostita lulea de Toto Cutugno cand a avut concert la noi in tara si inca ma sensibilizeaza Kevin Costner. 4.V-ati indragostit vreodata la prima vedere? Daca da, de cine?Si daca nu va place asta, raspundeti la(din aceeasi gama):V-ati casatorit cu iubirea vietii voastre? (by Anamariame)Da, odata pe strada de un tip, al carui chip l-am retinut perfect pe retina pentru zile bune. Ma indragostesc mereu de cate un personaj de film, nu se pune la "prima vedere", dar daca tot vorbim de indragostit, marturisesc ca o fac. 5.Respectati traditia de anul nou...si purtati ceva rosu pe"dedesupt"???( by Georgyiuly)Nu am stiut de ea6.V-ati inselat vreodata partenerul?(by Bianca)Da, recunosc. Si cred ca explicatia Ginei este si cea care mi se potriveste si mie, desi pentru mine e mai mult o scuza...Asta e unul din lucrurile de care imi e rusine, dar pe care, asemenea Biancai, nu il regret.7. Cu cine ati observat de-a lungul timpului ca va asemanati mai mult din clubul nostru de mamici? Dezvoltati, desigur(by anamariame)Cu inapreda, cand vine vorba de intrebari si ganduri referitoare la relatii, calitatea de mama, sotie etc.Cu Ilinca la sinceritatea fata de propria persoanaCu pisigri la sentimente fata de propriul copilCu Monnvas simt ca ma aseman la lipsa de incredere in propriile forte, e posibil sa o fi citit gresit pe ea, astept sa vad ce zice, dar asta am dedus eu din unele scrierile de-ale ei.8. Cu cine va asemanati cel mai putin din club? (by inapreda)Ma tot gandesc si nu stiu ce sa raspund aici. 9. Ce semnificatie are nick-ul vostru? (by inapreda)E un ID de yahoo mai vechi. Cand am vrut sa imi deschid cont, imi sugera yahoo-ul diverse id-uri legate de numele meu, iar unul dintre ele era anamariayou, si am zis nu, anamariame
10. Ce va place cel mai mult sa faceti ? (by novus)Sa petrec timp de calitate cu mine, sa fac ceva pentru si de suflet. Sigur, asta pe langa a-mi privi copilul cand doarme, a-i spune ca-l iubesc, a face dragoste...Edit: suna cam ciudat alaturarile astea, dar stiti voi la ce ma refer...11.Ce faceam la 12 noaptea?Pai pe la fara 2 minute ma uitam a Eva cum doarme si cu lacrimi in ochi il imploram pe Dumnezeu sa mi-o tina sanatoasa, sa nu mai trecem niciodata prin ce am trecut, si il rugam sa imi dea mintea (the sanity) necesara sa o cresc cum trebuie si sa ii ofer ceea ce are nevoie.Pe la fix cred ca eram la baie, pentru un shushu scurt
Chato, la intrebarea ta eu refuz sa raspund mai in detaliu, de altfel asta e unul din lucrurile care nu imi plac la mine, si anume faptul ca nu pot trece peste anumite situatii jenante...Bianca, Pisigri a scris foarte fain pe blog despre inselat, e un punct de vedere pe care nu il impartasesc, insa care e foarte frumos si clar exprimat. De altfel, acesta este un subiect care merita discutat mult mai pe larg decat o facem noi aici prin raspunsurile da sau nu oferite, pentru mine este o intrebare care genereaza alte intrebari: unde incepe acest "inselat"? In suflet, printr-un sarut, in pat? Suntem femei si ne place sa despicam firul in patru...Monnvas a prins cel mai bine nuanta intrebarii mele referitor la iubirea vietii noastre. Nu am vrut nici pe departe sa sugerez ca un raspuns negativ la aceasta intrebare inseamna ca v-ati casatorit din interes, ci ca exista poate, printre noi, fete care au ramas cu gandul la o fosta iubire, mai intensa, mai aprinsa, sau poate cu regretul lipsei acestei flacari. Asta neinsemnand, din nou, ca relatia pe care o avem e una nesatisfacatoare sau intermediara. Nu stiu de ce, dar am o banuiala ca o sa ma inteleaga foarte bine inapreda, desi explicatiile mele nu sunt cele mai potrivite in momentul de fata. Am baut 2 pahare de vin si un campari.Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
Bianca2503 spune:
Am citit pe blogul lui pisigri despre inselat. Adevarul e ca e complicata chestia asta cu inselatul. Cand am pus eu intrebarea cred (acum imi pun si eu semne de ntrebare desi nu are rost sa filosofez)ca ma refeream doar la partea superficiala a actiunii in sine.
Anyways, fiecare sa raspunda cum intelege.Asta chiar a fost o tema complicata si complexa
anamariame spune:
Pai tocmai de asta e mai interesant...oricum, se vede clar cat de diferite suntem doar citind aceste raspunsuri si moduri de a interpreta intrebarile.Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
inapreda spune:
Eu nu cred in iubirea vietii, in iubirea unica, eterna; in italiana se spune "l' amore e' eterno finche dura"; imi place mult acest adevar; ma rog, acest adevar "al meu". Eu cred ca fiecare virsta are iubirea ei. Mi-a placut in "Lorelei" "...si virsta mea iubeste virsta ta" dar nu la asta ma refeream cind spuneam ca fiecare virsta are iubirea ei. Nu mai pot dezvolta ca sint solicitata. Revin.
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010