Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***286***
Raspunsuri - Pagina 12
mireal spune:
La Multi Ani!Sa aveti un an cu multe impliniri si fericire!THE LIST:1. Daca tot m-a provocat Simplyana:)), intrebarea mea este: Va bagati? Daca da, in ce? ( by Anaan)Nu ma bag, foarte rar, imi place sa privesc de pe margine, stiu ca nu e atitudinea potrivita mereu dar asa sunt eu mai introvertita.2.Care a fost proful vostru preferat in liceu si de ce? Faceti-i o scurta descriere.(by Ilinca)Proful de chimie pt. ca ne facea sa radem.3.Numiti cel mai sexy barbat in viata (vedete, ca e mai usor de documentat, dar nu musai).(by Simplyana)Cand eram mai mica eram indragostita de Jon Bon Jovi.4.V-ati indragostit vreodata la prima vedere? Daca da, de cine?Si daca nu va place asta, raspundeti la(din aceeasi gama):V-ati casatorit cu iubirea vietii voastre? (by Anamariame)M-am indragostit de multe ori la prima vedere, faceam pasiuni, dar la fel de repede imi trecea.Acum este iubirea vietii mele, cand l-am cunoscut nu credeam ca el va fi.5.Respectati traditia de anul nou...si purtati ceva rosu pe"dedesupt"???( by Georgyiuly)Am respectat-o cativa ani, anul asta am zis ca nu mai respect nimic.6.V-ati inselat vreodata partenerul?(by Bianca)O singura data cand am venit in bucuresti, el era mai mic cu 2 ani si era inca acasa.Ne-am despartit ulterior ca au avut grija prietenii mei sa afle.7. Cu cine ati observat de-a lungul timpului ca va asemanati mai mult din clubul nostru de mamici? Dezvoltati, desigur(by anamariame)Nu pot face o lista, dar sunt ceva asemanari si deosebiri cu multe persoane.Trebuie sa va cunosc mai bine.8. Cu cine va asemanati cel mai putin din club? (by inapreda)Idem 79. Ce semnificatie are nick-ul vostru? (by inapreda)Numele meu e Mirela si pt. ca nu gaseam un nick care sa aiba mirela in continut am inversat la cu al10. Ce va place cel mai mult sa faceti ? (by novus)Imi place sa citesc, dar nu prea mai am timp,sa ma plimb si sa beau un pahar cu prietenii.11.Ce faceam la 12 noaptea?Ma pupam si beam sampanie.
Ilinca_M. spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui inapreda Am fost suparata cind am ramas insarcinata cu Ian -da, in 2008 inca existau femei care ramineau insarcinate "by accident" ca pe vremea lui Uca din 1900 toamna! Gina lu' Ian Mi-e dor... Ian -toamna 2010 Ian - Craciun 2010 |
Haha, inca o asemanare, si io am ramas "by accident"
Da' mi-am revenit din shoc rapid, iar huzband chiar mai rapid, in ciuda vrasteiCat despre cum ne-am cunoscut blabla, zic si io ca Monnvas: ati gatat toate romanele din biblioteca?

Cat despre chestiile nasoale pe care le-am facut, prefer sa nu mi le amintesc nici io, d' apoi sa mai spun si la altii! Deci pas la asta, sunt plina de "dark secrets":))))
Pisigri, m-ai facut curioasa cu drambuiu' cela, ce e? Adica-mi inchipui ca ceva alcoale, si-mi suna cunoscut, da' nu stiu de unde sa-l iau...l-as putea lua de la tine?
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever
inapreda spune:
Povestea lui Monn o pot reconstitui partial din cele povestite de ea; pe cea a Ilincai mi-o pot imagina din "scaparile" ei intentionate; le consider frumoase pe amindoua si mi-ar placea sa le "aud"...cindva 

Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010
ramona7575 spune:
La multi ani !!! Sanatate si impliniri !!
Nu am mai intrat pentru ca am fost la fratele...
Ne-am distrat frumos de Revelion, la miezul noptii am iesit in centru,ne-am uitat la artificii (fericita ca Stefi nu s-a speriat) si am dansat ca niste apucati 2 ore 
. Stefan a fost centrul sarbelor, horelor etc., dansa in centru cu cate o d.na, domn care voia sa-l tina in brate... era tare fericit, dadea si cap, picioare desi era mort de somn.
Azi la pranz ne-am dus la sanius pe Magura sus, ne-am dat cu sacul si sania;nu i-a fost deloc frica chiar daca saream la trambulina de ma doare "dosul".
A fost frumos, chiar daca tati nu a fost langa noi, il stim sanatos si asta imi alina dorul 

ramona7575 spune:
Timpul pentru raspunsuri :
1. Daca tot m-a provocat Simplyana:)), intrebarea mea este: Va bagati? Daca da, in ce? ( by Anaan)
Foarte rar, o singura data am fost la un pas sa bat o mamica din parc (cred ca v-am pove.de ce)
2.Care a fost proful vostru preferat in liceu si de ce? Faceti-i o scurta descriere.(by Ilinca)
Proful de istorie, un batranel simpatic, mare povestitor, eu si colega de banca eram singurele din clasa care aveam dreptul sa mancam covrigi la ora lui pentru ca era f.slabe
3.Numiti cel mai sexy barbat in viata (vedete, ca e mai usor de documentat, dar nu musai).(by Simplyana)
Pierce Brosnan si Enrique a lu` Iglesias
4.V-ati indragostit vreodata la prima vedere? Daca da, de cine?Si daca nu va place asta, raspundeti la(din aceeasi gama):V-ati casatorit cu iubirea vietii voastre? (by Anamariame)
M-am indragostit de fostul meu prieten si bine am facut cu nu m-am casatorit cu el. Consider ca sotul meu este iubirea vietii mele desi la inceput nu am dat nici o sansa relatiei noastre, pe parcus a dovedit ca merita o sansa, si una maare... eram super-speriata cand m-am cast.(inca cu gandul la fostul) , asa ca s-a "luptat" sa demonstreze ca el este iubirea vietii ,
5.Respectati traditia de anul nou...si purtati ceva rosu pe"dedesupt"???( by Georgyiuly)
Nici nu am stitu ca este o traditie sa porti rosu (eu am avut roz, se pune ?)
6.V-ati inselat vreodata partenerul?(by Bianca)
Nu, desi acum as putea sa o fac in fiecare zi. (Daca m-a sarutat cu fortza un coleg de-a lui de pe vas, se pune? Eu nu am vrut dar ala era lulea dupa mine si am facut cruci cand a plecat ala in vacanta, imi scris zilnic pe adresa de la servici pana s-a plictisit pt.ca ii raspundeam la declaratiile lui de dragoste; Nu i-am pove.sotului pt.a evita vre-un conflict)
7. Cu cine ati observat de-a lungul timpului ca va asemanati mai mult din clubul nostru de mamici? Dezvoltati, desigur(by anamariame)
Nu ma cunosc nici pe mine dar sa mai fac asemanari
8. Cu cine va asemanati cel mai putin din club? (by inapreda)
Idem 7
9. Ce semnificatie are nick-ul vostru? (by inapreda)
Numele meu Ramona si ultimele 2 cifre de la anul nasterii
10. Ce va place cel mai mult sa faceti ? (by novus)
Sa ma plimb, sa ies mai des din casa, uneori simt ca ma sufoc.
11.Ce faceam la 12 noaptea?
Il aveam pe Stefan in brate, buzele lipite de obrazul lui si ne uitatm la artificii (am fost in centru cu el)
- Inapreda - de ce te asemeni cel mai putin cu mine ? Eu nu ma cunosc nici pe mine
O fi de bine ?
inapreda spune:
Draga Ramona, am precizat ca nu am pretentia la reciprocitatte, pe de o parte; pe de alta parte, ceea ce facem noi sint niste remarci subiective inofensive; eu nu m-am regasit in postarile tale sub nici un aspect; asta nu e nici bine, nici rau pentru ca nu ne afecteaza in vreun fel pe nici una; si, ai dreptate, cunoasterea de ceilalti si cunoasterea de sine sint imperfecte dar asta nu ne impiedica sa...ne dam cu parerea 
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010
inapreda spune:
Ilinca, DRAMBUIE = este o bautura alcoolica mortal de buna -un fel de lichior- aromatizata cu diverse mirodenii; poate fi consumat ca atare servit cu gheata sau in diverse cocktailuri
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010
Bianca2503 spune:
Pai, sa zic continuarea. La venirea in tara am fost o toanta. Eram cu capul in nori si fluturi in stomac.
Am fost asa o perioada si apoimi-am revenit cat de cat.
Dar vedeti voi...eu cred ca daca inseli o faci pentru ca te "forteaza" partenerul. Adica daca ai tot ce iti poti dori intr-o relatie de ce ai cauta in alta parte?
Si relatia mea cu domnul inselat a mai durat vreun an si jumatate. Urmatorul am plecat eu in State pentru o vara. Sincer nu i-am simtit lipsa si bineinteles ca am trait "o iubire de-o vara".
Of mai fetelor. Acum Chatonel vrea sa zicem d-alea necurate, Ina vrea povesti de cum ne-am cunoscut partenerii.
Eu va avertizez ca povestile si intamplarile mele nu sunt deloc demne de o mama. Serios. Dar repet inca o data. Nu imi pare rau de nimic si ma bucur ca am facut tot ce mi-a trecut prin cap.
Bianca2503 spune:
Eu am multe prostii facuute (asta ca sa raspund la intrebarea lui Chatonel).
Imiaduc aminte cum "furam" prietenii prietenelor mele. Dar erammica, deci sa zicem ca nu se pune.
MAri nebunii am facut in State.
Sa va zic una dintre ele: se terminase vara, plecasem din parcul national si urma sa stau cateva zile in Seattle si apoi alte 3 zile in CChicago.
Am ajuns la Seattle. Am stat acolo 4 zile. In fiecare zi faceam altceva. Intr-o zi am plecat cu Jason (tipul cu care aveam o relatie si care vroia sa ma ia de nevasta numai sa raman in USA, dar m-amintors in tara cam-a convins mama ca trebuie saimi termin facultatea) la niste prieteni de-ai lui. Si acolo ne-am apucat sa fumam. Si am fumat nasol. Se cheama crack cocaine si si fumeaza din pipe de sticla. Sa nu fumati d-asta niciodata!
Deja se dilatasera pupilele, eram stoned cum se spunea asa ca am zis sa ies intr-un club. Dupa "couple of drinks" s-a gandit J ca ar fi bine sa luam niste Ecstasy. Zis si facut. Am luat. Am ajuns dimineata acasasi incercam sa dormim, ne era somn insa nu ni se inchideau ochii. A doua zi, ca sa nu ne vada ma'sa ca eram high-high, ne-am dus la un cazino unde ne-amjucat pana pela 6 dupa-amiaza.
Nici de asta nu imi pare rau.
Si, bineinteles candam fost in Chicago am mai facut o duda d-asta. Am fumat iarba. Dar pentru ca stateam la o prietena intr-un campus studentesc (o minunatie- DePaul University) nu puteam sa fumam in camere asa ca ne-am urcat pe acoperisul colegiului. Si am stat acolo cateva ore bune pana a plecat Maria ca sa putem sa coborampe scara de incendiu. Eram ametita tare. Eram perfect constienta doar ca nu imi puteam controla actiunile.
V-am oripilat deja.
Nu stiu dacava mai povestesc cum l-amcunoscut pe Robert ca cred ca o sa ma renegati.
simplyana_m spune:
1. Daca tot m-a provocat Simplyana:)), intrebarea mea este: Va bagati? Daca da, in ce? ( by Anaan)
Nu prea-s bagacioasa, as spune chiar ca sunt timida, dar mi se intampla uneori sa inchid ochii strans si sa dau cu capul
- ce-o fi, o fi!
2.Care a fost proful vostru preferat in liceu si de ce? Faceti-i o scurta descriere.(by Ilinca)
Desi proful de grafica era si tatal, si mama, si fratele grupei mele, si l-am iubit mult, preferatul meu era proful de istorie, un tip extraordinar, foarte distrat, cu infatisare neglijenta mereu(deseori avea cate-o gaura in nadragi ori pe la subrat), un fel de Benini romanesc, insa cu o minte brici, supercapabil, ducea toate orele de istorie din scoala (clasele 5-12), plus pachetul logica-filosofie-psiho(-si ce mai era?). Era o combinatie bestiala de umor, sarcasm si ironie, isi cunostea in profunzime fiecare elev, bun sau slab, si avea o relatie personala cu fiecare. Plus ca sistematiza materia in asa fel, ca era simplu sa pui singur lucrurile cap-la-cap, practic te invata sa inveti, si nu incuraja deloc toceala, chit ca materia ofera capcana asta. Un pedagog adevarat, pe toate planurile.
3.Numiti cel mai sexy barbat in viata (vedete, ca e mai usor de documentat, dar nu musai).(by Simplyana)
David Eugene Edwards
iar al tuturor timpurilor, insa raposat, Hendrix.
4.V-ati indragostit vreodata la prima vedere? Daca da, de cine?Si daca nu va place asta, raspundeti la(din aceeasi gama):V-ati casatorit cu iubirea vietii voastre? (by Anamariame)
Nu si Da.
5.Respectati traditia de anul nou...si purtati ceva rosu pe"dedesupt"???( by Georgyiuly)
Cand imi amintesc, da. Anul asta nu mi-am amintit, dar purtam pijamale rosii. Am uitat si ca tre sa am bani in buzunar, dar nici n-aveam (buzunar).
6.V-ati inselat vreodata partenerul?(by Bianca)
Da.
7. Cu cine ati observat de-a lungul timpului ca va asemanati mai mult din clubul nostru de mamici? Dezvoltati, desigur(by anamariame)
Pfff... pai eu ma identific mereu cu voi, fetelor (daca nu va contrazic, dar chiar si atunci). Asa, ca as avea in comun si altceva decat proiectia mea despre ea, si anume ziua de nastere, as zice ca inapreda...dar ceva de genul http://www.youtube.com/watch?v=EvIHbWUY8H4&NR=1
8. Cu cine va asemanati cel mai putin din club? (by inapreda)
Cu Novus, si mor de ciuda, ca vreau si eu talentul ei organizatoric si peopleskills.
9. Ce semnificatie are nick-ul vostru? (by inapreda)
Eu vroiam simplu, Ana, dar era luat
. M vine de la Maria, ma cheama Ana-Maria.
10. Ce va place cel mai mult sa faceti ? (by novus)
Sa contemplu oamenii si sa visez cu ochii deschisi.
11.Ce faceam la 12 noaptea?
Trageam izmenele pe copil, pe care tocmai il schimbasem, si zbieram "mimiii, adu paharele, ca vine!" Am ciocnit la si-un minut. Si mi-am dat seama ca nu m-a dus capul sa-i improvizez copilului o sorcova, si nici vasc n-am avut. Dar tot ne-am pupat si iubit toti 3 acolo.
http://www.lucamic.blogspot.com/