Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***286***
Raspunsuri - Pagina 11
Ilinca_M. spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pisigri Completari: La 12 ciocneam un shot de Drambouie cu motanul din dotare Cel mai sexy barbat al tuturor timpurilor, din pacate not alive, este Yul Brynner. In ipostaza fara par, daca o mai fi avut si altele :)). If you can't say something nice, then don't say nothing at all "In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
O, Doamne, tu si maica-mea!!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever
chatonel spune:
| citat din mesajul lui Bianca2503 neata, Ilinca stiam de omul sexos, dar nu stiam cum il cheama. Nici nu ma interesa ce-i dcrept, ca aveampoze cu el in calculator. Si povestea. Eram cu un tip (iubirea din liceu bla bla). Eu eram in facultate, anul 2002. Actiunea se petrece in 2004. Prietena mea si colega de grupa cu mine avea un gagic libanez dar care traia in Paris (si acu e tot acolo si sunt inc aimpreuna). In primavara anului 2004 ne invita pe amandoua la Paris (era prima mea iesire din tara).Trebuia sa stam vreo 4-5 zile. Ziua omul era la lucru si noi colindam strazile orasului, vizitam muzee (mare dezamagire Mona Lisa) samd. Cu o seara inainte de plecarea noastra vinepe la el un prieten, tot libanez, medic dermatolog. Fetelor, cand l-am vazut mi s-au flescait picioarele ca lui Tom in desene animate. Nu stiu cum naiba am facut, am stat putin la bara si apoi, in urmatoarele 2 ore eu ieseam cu el pe usa. Ajungem la masina, afara. Ce sa vad? O minunatie de CLK. Eu crescuta cu Dacia la bloc, eram picata ca musca. Ne urcam in masina si ajugem la un restaurant, unde imi recomanda o bautura. Se numeste Kir, buna la gust, dar la cat de indragostita la prima vedere eram, m-a cam luat de cap. Sincer nu mai stiu exact ce am discutat dar parca ne stiam de cand lumea si ne iubeam nespus si nu mai stiam ce sa facem sa ne mutam impreuna. Vrajeala! Acum nu as mai repeta experienta. Noroc ca erammica si cu capul in nori, ca altfel regretam si acum ca nu am facut-o. Cert e ca omul m-a vrajit. Mi-a zisca ma duce acasa (adica acolo unde statea cu prietena mea), dar a facut un ocol prin Parisul luminat si a zis ca trebuie sa ia ceva de la el. Alta vrajeala pe care eu am muscat-o. Am ajuns la el acasa...cica nu stam mult. Dar am stat pana a doua zi dimineata. Noroc ca aveam avionul dupa-amiaza ca altfel veneam la pachet cu tiganii in Romania. Acum preamulte picanterii nu pot sa va dau. Stiu ca unele dintre voi o sa ma judecati. Sincer, si eu as face-o cumintea de acum. Dar asa bine imi pare ca am fost mica si naiva de multe ori. Ca doar asa am putut sa fac nebuniile la timpul lor si acum sa gandesc cat de cat matur. |
nu ne-ai spus cum a fost "revenirea la realitate", adica linga prietenul de acasa.
Povestea e f frumoasa.
pisigri spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ilinca_M.
O, Doamne, tu si maica-mea!! ![]() mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 18 luni 19 luni Manole forever |
si mamei tale ii place drambouie?:))))))
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
chatonel spune:
io as putea pune o intrebare asa:
"care e cea mai nasoala kestie pe care ati facut-o si de care inca va amintiti asa
de ea".
Si si raspund: unei prietene bune i-am "suflat"noua achizitie. Abia ce agatase un tip, am mers impreuna la resto si lui si mie ni s-a pus pata instantaneu. Si ... nici macar nu ne-am mentinut la o limita decenta. A suferit mult din cauza asta prietena mea. Si mie imi e si acum rusine cind imi aduc aminte ce vaca am fost.
inapreda spune:
THE LIST:
1. Daca tot m-a provocat Simplyana:)), intrebarea mea este: Va bagati? Daca da, in ce? ( by Anaan)
De obicei nu ma bag; insa, daca imi pasa, se schimba situatia!
2.Care a fost proful vostru preferat in liceu si de ce? Faceti-i o scurta descriere.(by Ilinca)
Domunul diriginte din clasele 11-12, desi in clasele 9-10 imi era tare antipatic. Dupa treapta a 2-a, cind am aflat cine imi este dirig, am vrut sa ma mut la alt liceu; am inceput demersurile si -norocul meu!-intre timp m-am indragostit de Brumi! Il cheama Brumarel si, desi in excursii eram la "per tu", imi place si acum sa-i spun "domnu' diriginte" (articulat hotarit, adica, Dirigintele prin excelenta, The only one!). Ne asemanam, oarecum, eu si Dirigintele meu. Si pe mine, la prima vedere, ma retii ca fiind extrem de antipatica, lucru care poate tine chiar mai multe "vederi"
Dar, daca reusesti sa ma cunosti, ma iubesti 4 ever si devin si extrem de...modesta
. Revenind la Brumi, este prof de filosofie, destept de numa', cinta si danseaza demential si are un umor incredibil. O zi in care ma intilnesc cu el este si acum o zi "mai buna".
3.Numiti cel mai sexy barbat in viata (vedete, ca e mai usor de documentat, dar nu musai).(by Simplyana)
Anthony Hopkins este extrem de sexy (si, desi consacrat pentru privirea lui albastra, e incredibil si cu privirea intunecata pe care a avut-o cind l-a interpretat pe Picasso care este idolul meu la categoria "trecuti in nefiinta"). Imi place si Sean Connery la maturitate; in tineretile lui nu-mi spunea nimic.
4.V-ati indragostit vreodata la prima vedere? Daca da, de cine?
Si daca nu va place asta, raspundeti la(din aceeasi gama):
V-ati casatorit cu iubirea vietii voastre? (by Anamariame)
Da.
5.Respectati traditia de anul nou...si purtati ceva rosu pe"dedesupt"???( by Georgyiuly)
Nu.
6.V-ati inselat vreodata partenerul?(by Bianca)
Da. Oarecum; uneori, ca sa-ti fi fidela tie insati, tre' sa "tradezi" pe cineva...
7. Cu cine ati observat de-a lungul timpului ca va asemanati mai mult din clubul nostru de mamici? Dezvoltati, desigur(by anamariame)
Nu am pretentia de reciprocitate dar simt ca as avea afinitati cu mai multe fete:
-pisigri pentru "ratiune si simtire"
-novus pentru abilitatile organizatorice, placerea unui "pahar de vorba", si "viziunea" asupra cresterii copilului;
-ela pentru ca "tace si face"
-rezonez cu majoritatea postarilor Ilincai;
-cu dyana pentru disperarea de a cumpara mormane de jucarii;
-ma identific cu sensibilitatea pe care o simt in postarile lui Anaan;
-cu pisik intru "interogarile" mamicesti;
-in Monnvas ma vad pe mine la virsta ei; faina virsta! faina tufata!
-ma sensibilizeaza, fara sa ma regasesc neaparat, Olga, Anamariame, Mababei, Gaza
8. Cu cine va asemanati cel mai putin din club? (by inapreda)
Cu Ramona si Georgiana.
9. Ce semnificatie are nick-ul vostru? (by inapreda)
Parafrazind, "maman c' est moi"; inapreda e numele de fata al mamei mele; Ina este Gina -nu-mi place!- fara G.
10. Ce va place cel mai mult sa faceti ? (by novus)
Sa petrec timp si sa-mi consum energia cu prietenii. Cei adevarati.
Sa am seri -tot intre prieteni- de "dolce far niente" in care sa nu "consum" nimic altceva in afara de vin ![]()
"Clasicele":citit, muzica, calatorii si...mincat ![]()
10. Nu mai stiu cine intreba ce faceam la ora 12: il culcam pe Ian si plingeam. Ma gindeam la mama.
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010
Monnvas spune:
LA MULTI ANI!!
| citat din mesajul lui Anaan THE LIST: ( actualizata!) 1. Daca tot m-a provocat Simplyana:)), intrebarea mea este: Va bagati? Daca da, in ce? ( by Anaan) |
Nush cum pushca mea se intampla, ca io nu ma bag, dar tot in materie maronie ajung.
| 2.Care a fost proful vostru preferat in liceu si de ce? Faceti-i o scurta descriere.(by Ilinca) |
He he ar trebui sa zic de sotz, ca m-am maritat cu dansul
| 3.Numiti cel mai sexy barbat in viata (vedete, ca e mai usor de documentat, dar nu musai).(by Simplyana) |
Aci m-am pronuntat deja: Sean Connery. Si musai cu sonor
| 4.V-ati indragostit vreodata la prima vedere? Daca da, de cine? Si daca nu va place asta, raspundeti la(din aceeasi gama): V-ati casatorit cu iubirea vietii voastre? (by Anamariame) |
Nu m-am indragostit la prima vedere, in schimba am avut parte de prietenie la prima vedere cu neshte fomei.
Cat despre a doua parte, well, inca nu s-a terminat viata ca sa pot evalua, nu?
| 5.Respectati traditia de anul nou...si purtati ceva rosu pe"dedesupt"???( by Georgyiuly) |
Nici nu stiam de asta...
| 6.V-ati inselat vreodata partenerul?(by Bianca) |
Numai cu gandul si cu ochii la televizor (a se vedea intrebarea 3). Acum, pe bune, si dac-as fi in contextul potrivit tot n-as putea s-o fac.
| 7. Cu cine ati observat de-a lungul timpului ca va asemanati mai mult din clubul nostru de mamici? Dezvoltati, desigur(by anamariame) |
Am zis asta deja, temperamental ma simt cel mai aproape de Denisamada pentru balanceul intre introverire si extrovertire. Si pt ironii, doar ca io ma abtin. Si cred ca si la bautura
Si, iarasi, cu Anaan - nu doar din cauza profesiei, ci am io impresia ca ne muncesc cam aceleasi intrebari despre lume si viata
| 8. Cu cine va asemanati cel mai putin din club? |
Cu mai multe fete la care tin. Cu Chatonel ca ea e ferma, io sovai; cu Novus, ca ea e comunicativa, io cam butucanoasa; cu Ilinca, ea e relaxata, io-s angoasata (deci taman invers decat zice ea). A, si cu Bianca, fiindca ea e spontana si io-s cam calculata. No, dupa cum se vede, io admir cel mai mult ce n-am.
| 9. Ce semnificatie are nick-ul vostru? (by inapreda) |
E adresa mea de iahu din care am mancat un s, ca ma grabeam. Si aceea e o combinatie intre nume si prenume. Deci imi puteti spune Monn...
| 10. Ce va place cel mai mult sa faceti |
Pfff. Plimbari, citit, chestii de-astea pe care nu le-am mai facut de mult.
| 11. Care ce faceam la 12? ( by andiaroro) |
Pai io cred ca ma pupam cu sotz.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
inapreda spune:
Am fost suparata cind am ramas insarcinata cu Ian -da, in 2008 inca existau femei care ramineau insarcinate "by accident" ca pe vremea lui Uca din 1900 toamna!
- pe motuvul de kkt ca "nu-s pregatitia" ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
| citat din mesajul lui chatonel io as putea pune o intrebare asa: "care e cea mai nasoala kestie pe care ati facut-o si de care inca va amintiti asa Si si raspund: unei prietene bune i-am "suflat"noua achizitie. Abia ce agatase un tip, am mers impreuna la resto si lui si mie ni s-a pus pata instantaneu. Si ... nici macar nu ne-am mentinut la o limita decenta. A suferit mult din cauza asta prietena mea. Si mie imi e si acum rusine cind imi aduc aminte ce vaca am fost. Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose ![]() |
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010
inapreda spune:
Mai am si o intre-curiozitate: cum si in ce imprejurari v-ati cunoscut sotii? Ce peripetii ati avut pina sa fiti impreuna?
Nu-i graba, cind si daca aveti timp/chef...
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010
novus spune:
| citat din mesajul lui Anaan Novus, capsator zici?!!! Tu mi-ai oferit, azi noapte, primul hohot de ras pe anul asta! Multumesc!![]() ![]() |
revin dupa ce se culca balerina ....
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Monnvas spune:
| citat din mesajul lui inapreda Mai am si o intre-curiozitate: cum si in ce imprejurari v-ati cunoscut sotii? Ce peripetii ati avut pina sa fiti impreuna? Nu-i graba, cind si daca aveti timp/chef... Gina lu' Ian Mi-e dor... Ian -toamna 2010 Ian - Craciun 2010 |
stai sa terminam romanul, ca la noi e de scris, nu gluma!Cat despre chestii rusinoase, ca si Ina, ma incadrez la categoria "ganduri, nu fapte" si cel mai adesea is indreptate inspre omul cu care-mi impart zilele si casa... Dl. Sotz.
Ma duc la nani ca io am dezertat de la Revelion la 5.30.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Izia, 23 mars 2009