Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***286***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Scurt de tot: voua v-a placut "Lorelei"?

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello !!!

M-am delectat si eu cu raspunsurile voastre si abia astept altele, intru si eu mai incolo la povesti ca acum il doftoricesc pe Pisi care are febra

Anamariame tot am vrut sa-ti zic ca mie mi se pare ca semeni cu InaPreda din mai multe puncte de vedere, incepand cu aspectul fizic stilul de imbracat si pana la sensibilitate
Na ca acum nu mai uit sa o zic !

Mi-a placut cum ai punctat ideea cu iubirea vietii si casatoria cu cel ales

Revin cu neste detalii

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Io despre ce mi-e cel mai rusine ca am facut nu zic, ca nu ma pot hotari. Sint o mare maestra a gafelor. Ce imi sta insa pe creier ca o mare vina e cam asa: mare iubire mare si interzisa cu actualul sot, ma fofilam de acasa, ma ascundeam, curata telenovela. Si imi aduce mama de la servici un pui de ciine asa, la vreo luna, cu labuta prinsa intr-o poarta automata, ramasese practic aproape fara piele pe antebrat. L-am dus la medic (eu eram studenta) si i-a facut un soi de operatie sa acopere din plaga, dar aia tot intinsa era; si cum eram eu cu pacientu pe cap, mama pleaca in delegatie citeva zile, deci LIFE, libertate pe capul meu. No, cutu statea intr-o cutie de carton cite juma de zi cit eram la scoala, apoi trebuia sa il tirii upa mine peste tot, in jumatatea aia de zi tot se murdarea pe bandaj de mincare/caca/pipi, sanse sa se vindece nu prea erau, alternativa era sa ii amputam labuta dar aveam deja un ciine cu un picior amputat de cind era pui (pe la vreo 6 luni, nu la o luna) si piciorul ramas se deformase tare, ma rog, si cu acordul vetului l-am eutanasiat. Si imi pare rau si acum ca nu am fost dispusa sa ii mai dau o sansa, sa astept sa vad ce s-ar fi intimplat totusi...traiesc cu senzatia (si poate nu e doar o senzatie) ca decizia mea a fost cumplit de egoista si ca m-am descotorosit de "ceva" care statea in "drumul meu". Si mi-e cumplit de rusine, desi dpdv medical si al calitatii vietii si blabla, decizia a fost corecta...

Despre cum am cunoscut actualul sot...asta e scurt, ce a urmat o detroneaza pe Bianca, cu tot crack cocaine-ul ei :).
Ce zici, facem un concurs care dintre noi e mai horror?:))))

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Scurt de tot: voua v-a placut "Lorelei"?

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

daaaa

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

No, pisigri, nu ne lasa in suspans, spune urmarea...sa vedem daca o detronezi pe Bianca
(imi place cand va mobilizati si scrieti si voi mai mult, ca de multe ori suntem numa 2-3 care tooot batem aici din gura si incercam sa "facem atmosfera" dupa puteri...dar uite ca numai cand is multi puterea creste, vorba cantecului, sloganului sau ce naiba era)

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Inapreda, nici eu nu cred in iubirea eterna, unica, ci cred intr-un amalgam de iubiri, intr-o multitudine de iubiri care ajung sa defineasca "who we are".Lorelai am citit cu ft multa vreme in urma, n-ar fi rau s-o reincerc cu mintea de-acum.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

La multi ani!

Fetelor raspund repede la tema, ca ma duc sa servesc si eu un pahar cu sotul, ca mi-ati facut pofta

1. Daca tot m-a provocat Simplyana:)), intrebarea mea este: Va bagati? Daca da, in ce? ( by Anaan)

Si da si nu, depinde de situatia, intai analizez si apoi daca sunt sigura ca iese ceva bun, ma bag.

2.Care a fost proful vostru preferat in liceu si de ce? Faceti-i o scurta descriere.(by Ilinca)

In liceu nu-mi aduc aminte de vreun profesor preferat, in schimb imi aduc aminte din facultate de profesorul de Electrotehnica, care mi-a fost si indrumator de proiect, am fost mereu pe aceeasi lungime de unda, era alaturi de tine cand aveai nevoie.

3.Numiti cel mai sexy barbat in viata (vedete, ca e mai usor de documentat, dar nu musai).(by Simplyana)

Mie mi-a placut intodeauna de Stefan Banica si se pare ca de mult ce mi-a placut mie, i-am transmis si lui Sebi, nu va spun ca e innebunit dupa muzica lui si Mos Craciun vroia sa-i aduca imbracaminte ca a lui

4.V-ati indragostit vreodata la prima vedere? Daca da, de cine?Si daca nu va place asta, raspundeti la(din aceeasi gama):V-ati casatorit cu iubirea vietii voastre? (by Anamariame)

Da, de multe ori, eram cu capul in nori cateva zile, dar imi trecea repede.

Cred ca m-am casatorit cu iubirea vietii mele, chiar daca la inceput nu am luat deloc in serios relatia si acum dupa 12 ani de cand suntem impreuna mi se intampla sa ma mai indragostesc de la meu sot si sa simt fluturasi in stomac

5.Respectati traditia de anul nou...si purtati ceva rosu pe"dedesupt"???( by Georgyiuly)

Nu, n-am auzit pana acum de ea.

6.V-ati inselat vreodata partenerul?(by Bianca)

Da, dar chestii nevinovate in adolescenta, nu puteam sa-i consider parteneri.
In casnicie am avut ocazia de cateva ori sa calc pe alaturi, dar nu am fost in stare sa o fac, mie frica de consecinte.

7. Cu cine ati observat de-a lungul timpului ca va asemanati mai mult din clubul nostru de mamici? Dezvoltati, desigur(by anamariame)

Cred ca cu Mihaelacg avem cam aceeasi gandire si cu Novus pentru initiativa si pentru modul de a nu refuza oamenii, a gasi intotdeauna solutii.

8. Cu cine va asemanati cel mai putin din club? (by inapreda)

Cred, cu Bianca, pentru modul ei libertin de gandire si pentru a spune lucrurile pe nume.

9. Ce semnificatie are nick-ul vostru? (by inapreda)

Cand mi-am deschis contul eram profesoara si de acolo combinatia de nume plus pro.

10. Ce va place cel mai mult sa faceti ? (by novus)

Sa ma plimb, sa ascult muzica si sa dansez.

11.Ce faceam la 12 noaptea?

Ciocneam un pahar de sampanie si imi sarutam sotul si pe Sebi.

Gata cu tema facuta va urez noapte buna

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

ierea proverb, ilinca :)

gafa mea monumentala a fost tot la virste fragezi, cred ca eramsub 20 de an, dar asta nu e o scuza

pt mine iubirea de acum nu e iubirea vietii, am mai avut iubiri si poate ca voi mai avea (sper) daca aceasta se va stinge. Si da, fiecare virsta are iubirile ei, pt ca, cu trecerea timpului ne schimbam si asteptarile, stilul si iubitul :)))
Motanul actual s-a bagat in viata mea cind eu eram indragostita de un tip sic, dar care ma multumea doar la asternut, in rest ma plictiseam de moarte cu el... si-n plus, astepta noaptea ca sa ne bagam in pat, asa ca aveam la tiimp sa ma plicti Motanul era exact inves: tipul de relatie umana, de conversatii nesfirsite, de depanat amintiri si cautat puncte comune ca sa mergem mai adinc pe firul discutiei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

No, Ilinca, pai sa-ti fac un foarte scurt rezumat: Motanu meu locuia de 6 ani cu o tipa cu care nu avea nici un gind serios :)))))) (stiu, suna aiurea cind vorbim de niste unii care locuiau de 6 ani impreuna), insa tinea la ea; e o tipa foarte sufletista si care vede mereu doar partea buna a oamenilor, are o incredere nesfirsita in oameni, incredere care dupa parerea mea frizeaza prostia; ma rog, tipa avea liceul agricol terminat, mai lucra prin cite un bar, dar daca o dadea afara din casa nu prea avea ce sa faca si unde sa se duca. Desi ne vazusem prima oara cu vreo 4 luni in urma, si amindoi tot cautasem ocazii de a ne revedea "intimplator" pe la vizite la amici comuni, eu si Motanu nu am schimbat nici doua vorbe intre 4 ochi pina cind s-a deis ea sa plece la munca in italia. Atunci a inceput practic relatia dintre noi doi care a continuat intr-un "paralelism" absolut infricosator (chiar si pt mine, cind privesc in urma) timp de vreo 3 ani. Pe "vremea aia" se pleca afara pentru perioade de 3 luni, apoi trebuia sa stai 3 luni in tara, asa ca va dati seama, 3 luni o minteam doar eu pe mama, apoi 3 luni minteam amindoi (da de vazut ne vedeam in fiecare zi...). Oameni nebuni.
pina la urma tipa a facut un copil cu un italian, si-a facut acolo un mic business si s-a stabilit in strainataturi. nu stiu nici azi daca a plecat de la el de acasa pentru ca se saturase de cind tot incerca sa ne desparta si noi ne tineam tari pe pozitie sau daca el i-a sugerat in cele din urma sa plece.
In toata perioada aia mi-am gasit ca scuza povestea cu dragostea vietii mele, suflete pereche etc. Acum nu stiu daca ce am facut noi doi atunci are vreo scuza. Stiu ca daca ar fi sa o iau azi de la capat, n-as mai avea forta psihica sa trec prin tot ce am trecut 3 ani de zile, nici daca as sti dinainte ca totul se va termina cu o casatorie. Sau poate as avea, ca sa o am pe Pisilinca...

Da, am citit Lorelei, de mai multe ori. Mi-a placut enorm desi mi s-a parut atit de nedreapta...atit de trista si totusi atit de frumoasa...nu stiu sa explic, ar fi multe de dezbatut intr-un "joc de-a pisicologia" pe tema cartii.

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

La multi ani!

Sa aveti parte de un an cu multe realizari!

The list:
1. Daca tot m-a provocat Simplyana:)), intrebarea mea este: Va bagati? Daca da, in ce? ( by Anaan)
depinde ce feeling am. daca am simtit ca asta trebuie sa fac, m-am dus inainte, chiar daca toata lumea din jur spunea ca nu asa ar trebui sa fac. in 90% din situatii am mers bine.

2.Care a fost proful vostru preferat in liceu si de ce? Faceti-i o scurta descriere.(by Ilinca)
din liceu nu-mi mai aduc aminte.
in schimb am ramas in relatii foarte bune cu unul dintre profesorii mei din facultate.

3.Numiti cel mai sexy barbat in viata (vedete, ca e mai usor de documentat, dar nu musai).(by Simplyana)
brad pit

4.V-ati indragostit vreodata la prima vedere? Daca da, de cine?
Si daca nu va place asta, raspundeti la(din aceeasi gama):
V-ati casatorit cu iubirea vietii voastre? (by Anamariame)

m-am indragostit la prima vedere de mai multe ori.
m-am casatorit cu jumatatea mea.

5.Respectati traditia de anul nou...si purtati ceva rosu pe"dedesupt"???( by Georgyiuly)
da.
6.V-ati inselat vreodata partenerul?(by Bianca)
actualul partener nu.
ce a fost inainte de el, nu mai conteaza.

7. Cu cine ati observat de-a lungul timpului ca va asemanati mai mult din clubul nostru de mamici? Dezvoltati, desigur(by anamariame)
- anca_nicolae in modul de a gestiona problemele, si la dorinta de a le rezolva pe toate cat mai eficient
- bianca, la modul relaxat de a creste copilul
- si cu celelalte mamici din club care sunt la al doilea copil.

8. Cu cine va asemanati cel mai putin din club? (by inapreda)
dyanna, Ilinca si ayla

9. Ce semnificatie are nick-ul vostru? (by inapreda)
de la prenumele meu si inspiratia pe care am avut-o in acel moment

10. Ce va place cel mai mult sa faceti ? (by novus)
sa socializez, sa calatoresc

11. Care ce faceam la 12? ( by andiaroro)
ma sarutam cu sotul

Mergi la inceput