Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***286***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Ce animatie si ce lucruri interesante se zic pe aici!

Ina, banuiesc ca e vorba de romanul lui Teodoreanu, nu de poemul lui Heine. Romanul l-am citit prin gimnaziu, povestea in sine mi-a placut, dar nu mi-a parut nu stiu cat de bine scris.

Tufete, ce povesti de dragoste captivante! Povestea mea e terna in comparatie cu ale voastre - de altfel se si spune ca fericirea este plictisitoare. Noi ne-am cunoscut in liceu, el ma cam iubea de-o vreme, eu aveam alte interese, dar am ajuns sa fim un cuplu. Ne-am mai certat, ne-am mai despartit, dar perioade scurte, maxim cate o saptamana. Dupa sapte ani ne-am casatorit, am trecut prin bune si prin rele si inca suntem impreuna si nu simt ca nu am mai avea nimic nou de oferit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

tufete, va promit sa va detaliez si eu inselatoria mea si luarea la cunostinta de mimi. Daca uit, sa-mi amintiti. Dar pe moment va zic doar ca am la semnatura ceva numai bun de colorat adancimile in care ne cufundaram.

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Ehehe, Pisigri, eram cam la curent cu povestea, ca am dat mai demult pe undeva pe forum de o postare a ta pe tema asta. Acum mi-am amintit de povestea cu tanti aia asa, mai "simple-minded" Dar nu stiam ca a durat asa mult paralelismul:))))
Mai, ce sa zic, io n-as fi rezistat, io-s Scorpie de-aia posesiva, ce-i al meu e al meu. Dar la persoanele pe care am apucat sa le simpatizez eu nu pot sa judec nimic, nu ma oripileaza sau revolta nimic din ce fac, chiar daca unele atitudini/valori ale lor sunt in opozitie cu ale mele, ca sa spun asa:))). Am observat la mine o tendintza cam discriminatorie: cand imi place o persoana, trec peste orice neconcordantza in gandire cu ea; cand antipatizez pe cineva, aoleu, apoi orice e motiv de critica:))) De exemplu, la tine, Pisigri, la Chatonel si cateodata la Georgiana am intalnit idei cu care eu nu sunt de acord, ma rog, unele conceptii sau moduri de abordare "a vietii" diferita; ei, nu ma intereseaza, ma-ntelegeti, va plac oricum, "beyond reason" ca sa zic asa, semi-rational, daca e pana acolo (nu ca n-as avea "motive rationale" sa va plac; chestia e ca as avea "motive rationale" sa plac si pe altii (nu ma refer neaparat la forum) dar nu pot!! asta e diferentza)
Am cam luat-o pe aratura, asa-i? Oare s-a inteles ce am vrut sa zic?:)))

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Simplyana, unde-s carliontii Lucosului?! L-ati scos din romantism si l-ati facut realist! Da' tot frumos este, doar ca mai masculin si mai feroce!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Simplyana, stai linistita, ca-ti reamintesc eu. I-ai calcat stramb boemului? Ntzz ntzzz.
Ce frumos e "Kermit"...ce-mi place cum evolueaza in primul set de poze, de la "bosumflici" la "rad cu gura pana la urechi"
Mai, dar anca_nicolae lipseste cam de multa vreme...sper ca vine cu tolba plina de povesti

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Tufete, intrebare de adagat la chestionar se mai primeste?

Zic asa: Care tatic de ghiocel vi s-a mai lipit de suflet? (exceptandu-l pe cel din propria ograda)

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

inteles, inteles ilinca :) tu ne iubesti neconditionat si noi (eu) pr tine

simply, sint numai oki si botoane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Nu, Ilinca, nu boemului! - sa poti dormi linistita la noapte - Chiar m-am intrebat in capul meu, dar nu-mi pot imagina defel cum l-as putea insela pe Mimiloi! Io-s colectionara de "once in a lifetime". Las' ca va pove in amanunt

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Zic asa: Care tatic de ghiocel vi s-a mai lipit de suflet? (exceptandu-l pe cel din propria ograda)

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

hahahaaaaaa!!! asta da, intrebare intrebatoare!
io nu am nik de comunicat, nu am facut stdiu de tatici :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Cuscru' Andrei!

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput