Pufi veseli in 2011 (190) - LMA Luca! LMA David!
Raspunsuri - Pagina 9
Beatrice1982 spune:
A trecut un an plin de tot ce se poate numi crestere de copii.............cu stres si butoi.........cu bucuria primului zambet, al primului gangurit..........al primului intors pe burta........al primului dintisor(fac exceptie stirbii se stiu ei cine) , cu primul stat in fund..........stat copacel....cu primii pasi.........prima MA-MA...primele cuvinte..............si toata bucuria de a fi mama, cu tot ceea ce inseamna pufuletele nostru drag...........viata noastra....iubirea noastra........
si urmeaza anul 2011..............cu primul anisor.......la cei ce mai urmeaza......primele experiente cu copii.............ca deja nu vor mai fi bebelusi ci copii nostri dragi.........care vor fi cel mai de pret lucru in anul ce vine.....sa ne dea Dumnezeu sanatate sa putem sa fim alaturi de ei, sila bine si la rau.liniste sufleteasca, pace in familie si iubire cat mai multa sa pluteasca in jurul pufilor nostri dragi, ca sa simta iubirea ce le-o purtam , sa poata sa creasca in asa fel incat sa fie buni, intelegatori, mereu zambitori si sa fim in continuare o familie unita..................si sa ne respecatam ca si pana acum si ...............sa nu intram in butoi!!!!!!!!!!!!!!!!
Ca o urare pentru mamicii de pufuleti........doresc, sa scot din vocabularul forumului cuvantul BUTOI..........sa dispara pe veci, si ma rog sa nu avem parte de el never ever................butoiul sa fie aici .forumul, sa ne putem spune oricand oful si tot ce ne doare.sa fim inteleese si sa ne para bine ca este undeva un loc, cu niste femei practic necunoscute, dar prietene adevarate care , cum spune proverbul ........la nevoie se cunosc...............
Eu va multumesc pentru inca un an cu voi.............pentru tot ceea ce insemnati pentru noi,..........si ca existati........
sper ca la an ul sa pot sa scriu inca asa o placinta pentru voi
la multi ani 2011!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I don't know much...but I know I love you...and I always will...'cause you're my soul and you are the air I breathe...
Happy New Year!!!
miremia spune:
LA MULTI ANI LUCA, PUI FRUMOS!
Sa cresti mare si sanatos, sa fii norocos si sa o lasi mai moale cu storfitele pana la 40!
Mami gazela sa-ti traiasca baiatul si sa fiti la fel de fericiti ca acum toata viata!
LA MULTI ANI DAVID!
Bine ai venit in gasca, sa ai parte numai de bucurii toata viata ta!
LA MULTI ANI FETE DRAGI! Sa va aduca noul an numai lucruri frumaose si multaaa dragoste!
==========================
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
ana_g spune:
dupa mesajul lui bea, orice as spune ar fi mic copil.....LA MULTI ANI MAMICI DE PUFULETI!
_
mama lui Stefan, pui scump
asteptam
Eleysa spune:
LA MULTI ANI, JIJI LUCA!!!!!!!!!!!
LA MULTI ANI, DAVID!!!!!!!
la multi ani, pufuleti dragi!!!...felicitari mamicilor voastre care acum un an aveau cel mai special revelion din viata lor!!!
m-ati facut sa plang fetelor ...mi-am adus aminte de toate emotiile sf de an 2009 ...si am de cum faceati acum galerie pentru Dece......sunteti cele mai tari ...va iubesc din suflet!!!
Spune anului ce vine,
sa-ti aduca numai bine...
si mai spune-i sa iti dea,
tot ce vrea inima ta...
fericire, sanatate si multi bani
"La Anu'si La Multi Ani!"
Eleysa spune:
Haircut...tortul Patriotului a fost de la Piticot...daca imi amintesc eu corect
Spune anului ce vine,
tot ce vrea inima ta...
miremia spune:
LML Daniel, Adrian, Iuria!
Dece, MP M-ati distrat cu buturugile voastre.
Dece rochita fu cam prea subtire pt cele -9 grade de afara, iar pantofii mei cu toc cam instabili pt gheata de afara.
Am vazut artificiile frumoase din Piata Constitutiei, delfitei i-au placut tare mult (le-am vazut din masina).
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
Eleysa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Beatrice1982 A trecut un an plin de tot ce se poate numi crestere de copii.............cu stres si butoi.........cu bucuria primului zambet, al primului gangurit..........al primului intors pe burta........al primului dintisor(fac exceptie stirbii se stiu ei cine) , cu primul stat in fund..........stat copacel....cu primii pasi.........prima MA-MA...primele cuvinte..............si toata bucuria de a fi mama, cu tot ceea ce inseamna pufuletele nostru drag...........viata noastra....iubirea noastra........ si urmeaza anul 2011..............cu primul anisor.......la cei ce mai urmeaza......primele experiente cu copii.............ca deja nu vor mai fi bebelusi ci copii nostri dragi.........care vor fi cel mai de pret lucru in anul ce vine.....sa ne dea Dumnezeu sanatate sa putem sa fim alaturi de ei, sila bine si la rau.liniste sufleteasca, pace in familie si iubire cat mai multa sa pluteasca in jurul pufilor nostri dragi, ca sa simta iubirea ce le-o purtam , sa poata sa creasca in asa fel incat sa fie buni, intelegatori, mereu zambitori si sa fim in continuare o familie unita..................si sa ne respecatam ca si pana acum si ...............sa nu intram in butoi!!!!!!!!!!!!!!!! Ca o urare pentru mamicii de pufuleti........doresc, sa scot din vocabularul forumului cuvantul BUTOI..........sa dispara pe veci, si ma rog sa nu avem parte de el never ever................butoiul sa fie aici .forumul, sa ne putem spune oricand oful si tot ce ne doare.sa fim inteleese si sa ne para bine ca este undeva un loc, cu niste femei practic necunoscute, dar prietene adevarate care , cum spune proverbul ........la nevoie se cunosc............... Eu va multumesc pentru inca un an cu voi.............pentru tot ceea ce insemnati pentru noi,..........si ca existati........ sper ca la an ul sa pot sa scriu inca asa o placinta pentru voi la multi ani 2011!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I don't know much...but I know I love you...and I always will...'cause you're my soul and you are the air I breathe... Happy New Year!!! |
...apropo de stirbi...mara are dintisor???...a mea tot stirba e ...dar face febra de aseara incepand
Spune anului ce vine,
tot ce vrea inima ta...
Eleysa spune:
Dece...buturuga aia ...eu am primit-o cand am venit acasa de la spital dupa ce am nascut...nu stiu de ce se vine cu dulciuri la lauze, daca nu au voie sa le manance...eu am mancat din ea n-am putut sa ma abtin ...este absolut delicioasa
Spune anului ce vine,
tot ce vrea inima ta...
Eleysa spune:
Vroiam sa va mai multumesc pentru raspunsurile legate de intarcat...grea decizie...offf...nush cand o sa ma mobilizez sa incep aceasta operatiune...se cere inceputa, dar in acelasi timp "e grele dom'ne" ...
Spune anului ce vine,
tot ce vrea inima ta...