Pufi veseli in 2011 (190) - LMA Luca! LMA David!
Raspunsuri - Pagina 10
miremia spune:
Ele inca nu dar azi a fost atat de maraita si agatata de piciorul meu la propriu toata ziua, incat sper la un coltisor ceva.
Buturuga aia....
Eu tocmai savurez o felie din cheesecake-ul cu visine.
==========================
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
Eleysa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia LML Daniel, Adrian, Iuria! Dece, MP M-ati distrat cu buturugile voastre. Dece rochita fu cam prea subtire pt cele -9 grade de afara, iar pantofii mei cu toc cam instabili pt gheata de afara. Am vazut artificiile frumoase din Piata Constitutiei, delfitei i-au placut tare mult (le-am vazut din masina). ========================== Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) ========================== |
Ne bucuram ca i-au placut delfitei artifucciile ...si Isabelei i-au placut...a fost un moment special ...se uita fermecata la cerul plin de artificii si eu o tineam strans in brate de parca ar fi vrut sa mi-o fure cineva si boceam de zici ca murise cineva (poate 2010 ) ...mi-am dat seama ca in ciuda tuturor chestiilor, 2010 a fost un an pe cinste ...cel mai frumos din viata mea
Spune anului ce vine,
sa-ti aduca numai bine...
si mai spune-i sa iti dea,
tot ce vrea inima ta...
fericire, sanatate si multi bani
"La Anu'si La Multi Ani!"
Eleysa spune:
citat din mesajul lui miremia Ele inca nu dar azi a fost atat de maraita si agatata de piciorul meu la propriu toata ziua, incat sper la un coltisor ceva. Buturuga aia.... Eu tocmai savurez o felie din cheesecake-ul cu visine. ========================== Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) ========================== |
la cheesecake-ul vostru ...k sa ma laud si yo ...am un tort de mere (monti) pe care abia astept sa il tai
Spune anului ce vine,
sa-ti aduca numai bine...
si mai spune-i sa iti dea,
tot ce vrea inima ta...
fericire, sanatate si multi bani
"La Anu'si La Multi Ani!"
Beatrice1982 spune:
La multi ani JIJI..........alias Luca........cavalerul cu okii albastri ca marea............
Esti un norocos ca ai un mami super ok.care te iubeste enorm si care te va iubi si mai mult de acum inainte ....
sa fii sanatos, si sa o mai lasi pe mami sa doarma mai mult noaptea......
Sa iti dea Doamne Doamne noroc in viata si tot ce e mai bun.....
La multi ani David!!!!!!!!!!!!!
SA fii sanatos is sa o bucuripe mami si toata familia si pe toti cei care te iubesc....sa iti fie presarata calea vietii numai cu petale de trandafir si cu tot ce e mai bun in lume....
Dumnezeu sa iti dea noroc si sa cresti mare si frumos.........
La multi ani!!!!!
LA multe lunite Daniel
Iuria
Andrei si Tudor!!!!!!!!!!!!!!!!!
I don't know much...but I know I love you...and I always will...'cause you're my soul and you are the air I breathe...
Happy New Year!!!
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui decenuela FETILI...TRE SA COMPUN RAPIDI CEVA.... CA MI S-A RUPT APAAAA Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
ce tareeeeeeeeee....................haiiiiiiiiii
I don't know much...but I know I love you...and I always will...'cause you're my soul and you are the air I breathe...
Happy New Year!!!
Beatrice1982 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui alicredo
sa reproduc capodopera lui bea...care ne-a lasat in suspans cu explicatia... degeaba.....nu-mi iasa...ma chinui de 10 min...tot sterg si bag majorete si tot nimic... bea oricum ai fost bestiala...pacat nu am salvat din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel ! te iubim puiule....!!! |
nu asa arata.................asta arata ca un..................:)
Happy New Year!!!
miremia spune:
citat din mesajul lui Beatrice1982 [nu asa arata.................asta arata ca un..................:) I don't know much...but I know I love you...and I always will...'cause you're my soul and you are the air I breathe... Happy New Year!!! |
Asa arata si aia.
De asta se tot distreaza alicredo cand isi aminteste.
Ivanelului dintos sa treaca usor peste dureri.
miremia spune:
citat din mesajul lui elefantica Ne bucuram ca i-au placut delfitei artifucciile ...si Isabelei i-au placut...a fost un moment special ...se uita fermecata la cerul plin de artificii si eu o tineam strans in brate de parca ar fi vrut sa mi-o fure cineva si boceam de zici ca murise cineva (poate 2010 ) ...mi-am dat seama ca in ciuda tuturor chestiilor, 2010 a fost un an pe cinste ...cel mai frumos din viata mea Spune anului ce vine, sa-ti aduca numai bine... si mai spune-i sa iti dea, tot ce vrea inima ta... fericire, sanatate si multi bani "La Anu'si La Multi Ani!" |
Cat de frumos!
Sa ai pofta la tort! M-am gandit eu ca cheesecake-ul asta se poate face si mai monti...blat din biscuiti integrali, crema facuta din smantana pt frisca + fructoza + crema de branza light, iar deasupra fructe si sirop cu fructoza.
Beatrice1982 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Asa arata si aia. De asta se tot distreaza alicredo cand isi aminteste. Ivanelului dintos sa treaca usor peste dureri. ========================== Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) ========================== |
serios?????????????
eu cand m-am uitat parca nu asa tin minte ca arata.................
aoleu ce o fi fost in mintea mea??????
da' te miri?????????????
dupa 9 luni fara..............eu nu...........
Happy New Year!!!
Beatrice1982 spune:
si noi am vz artificiile
le-am filmat....10 minute super.............
suntem la sister.mergem imediat acasa..............
ca mi-e greu fara mitzu............
va pup
o nopate linistita va doresc si aveti grija de pufi..........
puppppppppppppaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmm toata lumeaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
in cu de toate!!!!!!!!!!!bune.ma refer..........
Happy New Year!!!