Pufi veseli in 2011 (190) - LMA Luca! LMA David!
Raspunsuri - Pagina 8
rox_y spune:
LA MULTI ANI FETELOR!
LA MULTI ANI LUCA!
LA MULTI ANI DAVID!
Mami de Diana - 31.12.2009 -
Sarbatori Fericite!
povestea nasterii micutei Diana
alicredo spune:
LA MULTI ANI LUCA
LA MULTI ANI DAVID
SA CRESTETI MARI,SANATOSI SI FRUMOSI SI SA VA BUCURATI MAMICILE
LA MULTI ANI 2011!!
din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
rox_y spune:
LML IURIA
LML ADRIAN
LML DANIEL
Mami de Diana - 31.12.2009 -
Sarbatori Fericite!
povestea nasterii micutei Diana
xela_07 spune:
LA MULTI ANI 2011!!
Multa sanatate si tot ce va doriti sa va aduca noul an!
LA MULTI ANI DIANA!
LA MULTI ANI NATALIA!
LA MULTI ANI LUCA!
LA MULTI ANI DAVID!
M-a luat si pe mine melancolia citind ultimele pagini, tb sa ma apuc de povestea nasterilor zilele astea.
Pana una alta ma bag sa mai beau ceva cu al meu (am intrecut masura in seara asta ).
Ne-am vazut putin in seara asta cu familia haircut si am inca un obiectiv pana ma culc ... sa termin toate prajiturile de la ei. Sunt bestiale , pot eu sa le las singure in frigider ?
Petrecere frumoasa fetili!!
Beatrice1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nyny Bea ati trecut deja la masele?!?? Aveti toti dintii? Cand ma gandesc cati trebuie sa ne mai iasa si noua.... avem doar 4... si la fiecare eruptie a fost jale mare Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010) Mara si David |
are 4 sus...........2 jos...unde mai ies 2..unul e out si celalalt scoate capul...
e jale un pic.numai eu pot sa ii alin durerea....dar e ok
ii dau nurofen.sa roada diferite chestii....ca e tot timpul cu degetul in guritza....
da sper sa traca repede......
I don't know much...but I know I love you...and I always will...'cause you're my soul and you are the air I breathe...
Happy New Year!!!
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui sorina_bz Multumiri fetelor care ne-au urat sanatate...sper sa nu fie nimic serios..Nu are nici muci, nici febra...doar ca se cutremura cand inghite..nush..poate fi de la dinte? Bea, wow...si maseleee!doamne, doamne...zic si eu ca Nyny...pai Iris se tavaleste de 2 luni pt cei doi incisivi centrali de sus. Nu vreau sa stiu ce va fi la masele si canini! Felicitari! La cat mai multi fara durere! Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) Noi 4 |
poate se mai obisnuieste cu durerea....dar, saracii .vai capul lor ce tare le poate durea....
unii copii sunt mai sensibili.....
de exemplu noi la primii 2 de jos.nimic n-a fost.......doar i-am vazut........
sus de ex, au iesit toti 4 deodata in interval de o saptamana.........acolo a fost un pic de jale............
mersi.pup
I don't know much...but I know I love you...and I always will...'cause you're my soul and you are the air I breathe...
Happy New Year!!!
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti mai,mai...m-am uitat la poze...decenuelo,ultimele 2 poze din albumul lui bea le-ai vazut? mami de Alex si Radu |
Happy New Year!!!
haircut spune:
LMA Luca!!!!
LMA David!!!
Sa fiti sanatosi, sa fiti fericiti si iubiti!
LML Iuria, Irina, Adrian, Daniel
Xela multumim de invitatie, ma bucur ca iti plac prajiturile, eu aproape am dovedit o farfurie(singura...)
Ma bucur ca s-au terminat artificiile si M nu s-a trezit, au fost foarte faine
Sa aveti un an frumos