Pufi veseli in 2011 (190) - LMA Luca! LMA David!
Raspunsuri - Pagina 7
cris.dogarel spune:
DECENUELA, uite, te aduc eu la odisee, k mi-a ploacut asta:
//.....parca ar fi povestea noastra, a celor care in mare parte...virtual si neconditionat....de varsta, localitate, bani sau mai stiu eu ce.....stam si punem tara la cale cu vrute si nevrute....pufuletus dependentus..parca asa era, nu?
singurul aspect pe care inca nu-l pot inca aprofunda este acea schimbare si traire de care se vb atunci cand il vezi pe bb. eu sunt in faza in care ma plang, de maini, picioare, spate, ficat scos, insomnie, kg muuuulte etc...dar bucurandu-ma ca a mai trecut o zi cu bb la purtator. azi am 37 sapt incheiate...practic ultima zi din an ma gaseste pregatita sa cunosc si sa traiesc partea cea mai frumoasa de care se tot vb, intalnirea cu bb. sincera sa fiu nu stiu cum imi va schimba viata, mogaldeatza asta mult dorita si asteptata tot ce-mi doresc e sa fie sanatos ( si eu s tati pe langa el sa-l putem ajuta sa creasca).
cert este ca ceea ce-am citit a fost ca un DING....mai mult sufletesc o trezire la realitate, o realitate despre care nu poti vb..ci efectiv trebuie s-o traiasti, tu insuti.
m-a apucat melancolia..as transforma cele 9 luni intr-un roman as scrie la nesfarsit ceea ce simt....ca pufuletus dependentus...si ca gravidus terminatus....ca se pare ca jiji...s-a saturat de vaicarerile mele zilnice si se cam pregateste de...marea intalnire..caresper sa fie de luni in colo...asa cum l-am rugat...
daca tot m-am trezit..ma duc sa pun piftia la foc....si sa-mi schimb pozitia ca deja simt ca ficatul nu mai e la locul lui....
scuze de km...de cuvinte
36+ LUCA
Sa nu fii ademenit nici de Mos Craciun nici de Sf. Vasile ... nu raspund acu la provocari
si mi-a placut si de Jiji ca stie sa...provoace.
Sa-ti traiasca, mami, sa va iubiti mult!
LA MULTI ANI, LUCA!!
decenuela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamidepuiuti decenuelo,bag si io niste majorete si zi asa? ti-au placut pozele? ce? io pot sa uit ca nici o craca nu mi-ai trimis din ditamai copacul? m-as fi sacrificat cu niste crengute,dar asa...acum te las sa le dovedesti singura mami de Alex si Radu |
ai noroc ca nu tin minte nici 5 minute si nu sunt neagra la matze...hai lasa dracu' majoretele alea si vina la o.....ramurica...un paharel de horinca(nu cred c-am zis bine...dar pricepi tu)
fetili io astept o data ora 12....sa ne puparim pe aici care cu care..vax...si sa ma duc langa iubirea mea...soarele si luna si stelele...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
decenuela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris.dogarel DECENUELA, uite, te aduc eu la odisee, k mi-a ploacut asta: //.....parca ar fi povestea noastra, a celor care in mare parte...virtual si neconditionat....de varsta, localitate, bani sau mai stiu eu ce.....stam si punem tara la cale cu vrute si nevrute....pufuletus dependentus..parca asa era, nu? singurul aspect pe care inca nu-l pot inca aprofunda este acea schimbare si traire de care se vb atunci cand il vezi pe bb. eu sunt in faza in care ma plang, de maini, picioare, spate, ficat scos, insomnie, kg muuuulte etc...dar bucurandu-ma ca a mai trecut o zi cu bb la purtator. azi am 37 sapt incheiate...practic ultima zi din an ma gaseste pregatita sa cunosc si sa traiesc partea cea mai frumoasa de care se tot vb, intalnirea cu bb. sincera sa fiu nu stiu cum imi va schimba viata, mogaldeatza asta mult dorita si asteptata tot ce-mi doresc e sa fie sanatos ( si eu s tati pe langa el sa-l putem ajuta sa creasca). cert este ca ceea ce-am citit a fost ca un DING....mai mult sufletesc o trezire la realitate, o realitate despre care nu poti vb..ci efectiv trebuie s-o traiasti, tu insuti. m-a apucat melancolia..as transforma cele 9 luni intr-un roman as scrie la nesfarsit ceea ce simt....ca pufuletus dependentus...si ca gravidus terminatus....ca se pare ca jiji...s-a saturat de vaicarerile mele zilnice si se cam pregateste de...marea intalnire..caresper sa fie de luni in colo...asa cum l-am rugat... daca tot m-am trezit..ma duc sa pun piftia la foc....si sa-mi schimb pozitia ca deja simt ca ficatul nu mai e la locul lui.... scuze de km...de cuvinte 36+ LUCA Sa nu fii ademenit nici de Mos Craciun nici de Sf. Vasile ... nu raspund acu la provocari si mi-a placut si de Jiji ca stie sa...provoace. Sa-ti traiasca, mami, sa va iubiti mult! LA MULTI ANI, LUCA!! |
ai mila de mine, mami, socrii nu ma stiu ca fiind lacrimogena...ce-mi faci?
am scris eu asa ceva? eram tanara si...cam profunda...hm....acum sunt muuult mai incoerenta si dusa....dar...jiji e cu mine....
sarumana de urari....am pastrat sms-urile...intr-unul imi spuneai...ca ce-mi pasa...macar de-acu dorm pe burta...nu mai da la ficat...
ce vremuri...A...iti aduci aminte ca ti-ai luat costumatie de lamini prix? pt rev...
VA IUBESC FETILI SI DIN TOT SUFLETUL MA BUCUR CA EXISTATI
JUCARII PENTRU PITICI...
decenuela spune:
LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011
JUCARII PENTRU PITICI...