Pufi veseli in 2011 (190) - LMA Luca! LMA David!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

MIREMIA eu eram cu el la Bucuresti. Eu la "reanimale" ca abia il nascusem; el la neonatologie; iar celalta jumatate: Marutza mea iubita la Calarasi (pt ca acolo locuim)
Sper sa se inteleaga ceva.... si n-am baut nimic... jur
sunt varza..

Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
Mara si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Geo76 spune:

La multi ani!!!! in Noul An. Dorim pufuletilor si tuturor copiilor sa il aiba pe Dumnezeu mereu aproape, sa vegheze visele lor si sa ii fereasca de necazuri. La multi ani! pufisorilor care au implinit deja un an.
Bucura are 10 luni si jumatate, merege singurica de o luna, deci de la 9 luni jumatate, ca si sora ei, e bunuta si dulcica, insa cam mofturica la mancare. S-a mai dat pe brazda cu papa, caci i-am dibuit eu dorintele si lucrurile merg spre foarte bine. A avut pana acum cateva raceli, spre deosebire de surioara ei care nu a racit pana la un an si o luna. Acum e inevitabil caci vine in contact cu un copil ce merge la gradinita si e purtator. In rest, zic ca nu e deloc rau cu doi, chiar nu este. Dupa 7-8 luni lucrurile se schimba mult, caci se dezmeticeste mai bine cel mic si incepe sa paseasca si zboara timpul.... Mi-a fost asa de teama ca n-am sa o pot iubi la fel sau ca nu ii voi da aceeasi atenite, dar mereu descoperi in tine lucruri pe care nu le cunosteai ca le posezi. Abia acum, dupa cel de al doilea opil, mi-am dat seama ca si trei, si patru copii daca as avea, i-as iubi la nebunie si ca pe fiecare l-as privi asa cum este si cum are nevoie de mine. Va pupam! Sper sa mai pot intra sa scriu, caci de citit am mai apucat de foarte multe ori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Geo76

La multi ani!!!! in Noul An. Dorim pufuletilor si tuturor copiilor sa il aiba pe Dumnezeu mereu aproape, sa vegheze visele lor si sa ii fereasca de necazuri. La multi ani! pufisorilor care au implinit deja un an.
Bucura are 10 luni si jumatate, merege singurica de o luna, deci de la 9 luni jumatate, ca si sora ei, e bunuta si dulcica, insa cam mofturica la mancare. S-a mai dat pe brazda cu papa, caci i-am dibuit eu dorintele si lucrurile merg spre foarte bine. A avut pana acum cateva raceli, spre deosebire de surioara ei care nu a racit pana la un an si o luna. Acum e inevitabil caci vine in contact cu un copil ce merge la gradinita si e purtator. In rest, zic ca nu e deloc rau cu doi, chiar nu este. Dupa 7-8 luni lucrurile se schimba mult, caci se dezmeticeste mai bine cel mic si incepe sa paseasca si zboara timpul.... Mi-a fost asa de teama ca n-am sa o pot iubi la fel sau ca nu ii voi da aceeasi atenite, dar mereu descoperi in tine lucruri pe care nu le cunosteai ca le posezi. Abia acum, dupa cel de al doilea opil, mi-am dat seama ca si trei, si patru copii daca as avea, i-as iubi la nebunie si ca pe fiecare l-as privi asa cum este si cum are nevoie de mine. Va pupam! Sper sa mai pot intra sa scriu, caci de citit am mai apucat de foarte multe ori.

La multi ani si voua!
Mi-a placut mult partea de mai sus...si eu ma tot intreb daca am sa mai pot sa iubesc un alt copil ca pe ea. Deci se poate!

==========================
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Eu eram cu el la bucuresti. Eu la "reanimale" ca abia il nascusem; el la neonatologie; iar celalta jumatate: Marutza mea iubita la Calarasi (pt ca acolo locuim)
Sper sa se inteleaga ceva.... si n-am baut nimic... jur

Mara si David

Am inteles...eu nu facusem unele legaturi.

Mergi la inceput

Si in sfarsit mi-am amintit, ma tot tin sa va zic de cateva zile.
La Real sunt sosetute cu antiderapant pe toata talpa la 10 ron, poate intereseaza pe cineva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

LA MULTI ANI! SA AVETI UN AN BUN, CU MULTA SANATATE, REALIZARI SI TOT CEEA CE VA DORITI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

LA MULTI ANI LUCA SI DAVID!
LML DANIEL SI IURIA!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gratiana77

LA MULTI ANI! SA AVETI UN AN BUN, CU MULTA SANATATE, REALIZARI SI TOT CEEA CE VA DORITI!

de buburuza Amaris-Stefania (26.01.2010)

Am vazut poze noi in album cu kiti si Lorena.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

De o ora ma chinui sa scriu si eu ceva.

Multumim inca o data tuturor celor care ne-au urat astazi numai lucruri frumoase.

Am un jaf de laptop care se inchide cand ti-e lumea mai draga. Daca observati cumva vreodata ca n-am mai intrat cateva zile la rand inseamna ca am aruncat laptopul pe geam

Mara si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Citat:
citat din mesajul lui nyny

ufff... gata. A mai trecut o zi, a mai trecut un an.
Abia asteptam sa ne creasca copiii. Numaram zilele, lunile, anii si cand cresc parca am vrea sa fie iar mici. Parca nici n-am apucat sa ma bucur prea mult de perioda aia cand erau bebelusi pentru ca a trecut prea repede.
Anul trecut la ora asta eram la "reanimale" fericita maxim. Cu sufletul impartit in doua. Jumatate la Calarasi si jumatate la sectia neonatologie din sp Elias. Parca a fost ieri....

Mara si David

Eu nu abia astept sa creasca mare....pt ca asta inseamna ca imbatranesc eu/ imbatranim noi. Eu vreau timpurile astea, cu ei mici, sa dureze mai mult....astea sunt f frumoase, apoi....vin grijile mai mari si batranetea si nu va mai fi atat de frumos ca acum.
Of.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Sunt total de acord cu tine aici...si tot ce a trecut, trecut ramane...de-asta ma enerveaza tare cei care zic"e frumos acum, dar lasa, sa vezi cand o sa mearga/ vorbeasca/fie la gradi/scoala..." nu vreau sa vad ce-o sa fie atunci, nu inca, vreau sa ma bucur de fiecare etapa prin care trece mica

Dece asteptam pozele.

Haircut in caz ca reusesc sa ajung maine vrei sa-ti iau ceai? Vreau sa trec pe la ceainarie asa ca daca ai pofta de ceva de la ei....

Nu gasesc un emoticon care sa sara in sus de bucurie....il pun pe asta iti dau un PM imediat...multumesc din suflet

Mergi la inceput