Pufi veseli in 2011 (190) - LMA Luca! LMA David!
Raspunsuri - Pagina 17
nyny spune:
ufff... gata. A mai trecut o zi, a mai trecut un an.
Abia asteptam sa ne creasca copiii. Numaram zilele, lunile, anii si cand cresc parca am vrea sa fie iar mici. Parca nici n-am apucat sa ma bucur prea mult de perioda aia cand erau bebelusi pentru ca a trecut prea repede.
Anul trecut la ora asta eram la "reanimale" fericita maxim. Cu sufletul impartit in doua. Jumatate la Calarasi si jumatate la sectia neonatologie din sp Elias. Parca a fost ieri....
Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
Mara si David
xela_07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nyny ufff... gata. A mai trecut o zi, a mai trecut un an. Abia asteptam sa ne creasca copiii. Numaram zilele, lunile, anii si cand cresc parca am vrea sa fie iar mici. Parca nici n-am apucat sa ma bucur prea mult de perioda aia cand erau bebelusi pentru ca a trecut prea repede. Anul trecut la ora asta eram la "reanimale" fericita maxim. Cu sufletul impartit in doua. Jumatate la Calarasi si jumatate la sectia neonatologie din sp Elias. Parca a fost ieri.... Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010) Mara si David |
Am vazut si eu pozele voastre, Doamne ce superba e Mara
nyny spune:
Fetelor stiu ca este cam tarziu pt dulciuri. Totusi va invit la o felie de tort de la David.
sper ca n-am facut vreo prostie...
Mara si David
blue_flower spune:
citat din mesajul lui nyny ufff... gata. A mai trecut o zi, a mai trecut un an. Abia asteptam sa ne creasca copiii. Numaram zilele, lunile, anii si cand cresc parca am vrea sa fie iar mici. Parca nici n-am apucat sa ma bucur prea mult de perioda aia cand erau bebelusi pentru ca a trecut prea repede. Anul trecut la ora asta eram la "reanimale" fericita maxim. Cu sufletul impartit in doua. Jumatate la Calarasi si jumatate la sectia neonatologie din sp Elias. Parca a fost ieri.... Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010) Mara si David |
Eu nu abia astept sa creasca mare....pt ca asta inseamna ca imbatranesc eu/ imbatranim noi. Eu vreau timpurile astea, cu ei mici, sa dureze mai mult....astea sunt f frumoase, apoi....vin grijile mai mari si batranetea si nu va mai fi atat de frumos ca acum.
Of.
decenuela spune:
eu incerc sa adorm videta....k e obo dupa atata concentrila cu tava aia.
am pus: euro, dolari, lei, card, lantz aur, cheie de masina, cheia de masina( a mea), 2 carticele,pix,parfum, un patent.telefon
la prima strigare jiji parca statea cu ochii inchisi si le atingea pe toate faa a pune mana pe nik....maea suspansu.
euro
cheile de la masina
telfonul
cheile de la masina mea,
cardul
lantul
patentul
f greu cartea si pixul
hm...nu stiu cata relevantza ae insa,...cand o ajunge jiji acolo unde o sa vrea el...sper sa nu uite cei 7 ani de acasa..
am scris mai multe ca l-am lasat sa se delecteze
poate resesc sa pun ceva poze...io-s mai lenesa la ccap asta
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
haircut spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui blue_flower
Eu nu abia astept sa creasca mare....pt ca asta inseamna ca imbatranesc eu/ imbatranim noi. Eu vreau timpurile astea, cu ei mici, sa dureze mai mult....astea sunt f frumoase, apoi....vin grijile mai mari si batranetea si nu va mai fi atat de frumos ca acum. Of. de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
Sunt total de acord cu tine aici...si tot ce a trecut, trecut ramane...de-asta ma enerveaza tare cei care zic"e frumos acum, dar lasa, sa vezi cand o sa mearga/ vorbeasca/fie la gradi/scoala..." nu vreau sa vad ce-o sa fie atunci, nu inca, vreau sa ma bucur de fiecare etapa prin care trece mica
haircut spune:
citat din mesajul lui nyny Fetelor stiu ca este cam tarziu pt dulciuri. Totusi va invit la o felie de tort de la David. sper ca n-am facut vreo prostie... Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010) Mara si David |
nici o prostie...multumim, eu servesc oricand ceva bun
miremia spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui haircut
Sunt total de acord cu tine aici...si tot ce a trecut, trecut ramane...de-asta ma enerveaza tare cei care zic"e frumos acum, dar lasa, sa vezi cand o sa mearga/ vorbeasca/fie la gradi/scoala..." nu vreau sa vad ce-o sa fie atunci, nu inca, vreau sa ma bucur de fiecare etapa prin care trece mica mami de fetita finuta |
Dece asteptam pozele.
Haircut in caz ca reusesc sa ajung maine vrei sa-ti iau ceai? Vreau sa trec pe la ceainarie asa ca daca ai pofta de ceva de la ei....
==========================
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
miremia spune:
Nyny ce Thomas frumos a avut David! I-a placut si Marei bag seama.
Poate ca am sarit eu peste vreun mesaj (desi in general nu prea o fac) sau poate chiar e cazul de o prepeliteala...de ce el in Bucuresti si tu la Calarasi?
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
nyny spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui xela_07
Am vazut si eu pozele voastre, Doamne ce superba e Mara |
multumim
Mara si David