Pufi veseli in 2011 (190) - LMA Luca! LMA David!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Neatza... nici nu stiu cu ce sa incep....

LA MULTI ANI LUCA sa fii sanatos, cuminte si destept sa-ti bucuri parintii toata viata.

Fetelor va multumesc mult mult pentru urari...Si ne traiasca puiutzi si sa fie sanatosi

Va multumesc inca o data pentru ca m-ati primit in familia voastra. Vorbesc cu voi de nici o luna si imi sunteti f dragi.

Imi doresc sa ne sarbatorim impreuna multi ani de acum in colo copiii.

Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
Mara si David

Felicitari pt steluta

Vroiam sa va intreb daca pufosii vostri va lovesc cu palmele? Mara imi da mereu cu palmele peste fata si se distreaza, stiu ca nu vrea sa ma bata dar nici nu ii inteleg gestul.

==========================
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
==========================

Stateam si ma intrebam.....Ce steluta bai frate....? Pe urma mi-am dat seama ca mie anul nou mi-a adus .....un statut de membru incepator

Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
Mara si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

LML LUCA!

LML DAVID!

Sa creshteti sanatoshi si deshteptacioshi si mai ales norocoshi!

Mergi la inceput

LML mamici de pufuletzi! Sa aveti un nou an in care sa v-atingeti scopurile si planurile asha cum va doriti si propuneti! Sanatate si iubire maxima!

Mergi la inceput

Noi...pe-acasa... cu un musafir surpriza ... foarte bine-venit: BABI

Si noi am vazut nishte artificii super (de pe la vecini, bugetul nostru nu includea), cu meniu nu neaprat light dar macar mai subtzirel.. pe la 2 ne-am culcat. Fetele si-au vazut de programul normal (la 21 dormeau profund ) asha ca noi am putut "motzai" in voie la tv, unde nu prea aveam ce vedea ... de filme nu aveam chef. In concluzie... inceputul de an linishte si pace...

Mergi la inceput

Aveam nishte restantze de raspuns...

Fetele care m-au sfatuit sa scot perdelele (dece, nyny, plateea)... nu se poate, absolut necesare... Nici ridicate ca draperia e cam greoaie... soluztia mi-a ramas mutatul patului (cum face si bea) dar nu prea ma incanta. Nici cu ignoratul (ideea a la ana_g) nu functzioneaza, pt ca se gasesc una pe alta si se joaca cucu-bau sau ma aud prin preajma si oricum chicotesc.

plateea Piroshtile ruseshti sunt un desert cica traditzional rusesc (sau poate doar lipovenesc, nu shtiu exact)... Un aluat subtzire umplut cu orez fiert+rahat+stafide si prajit in ulei. Sunt bestiale calde...

bea Incearca pt poze programelul descoperit de ayanna (faststone photo resizer), il gaseshti gratuit pe google... e foarte rapid si ushor de folosit.

blue_f Ce fel de incuietori de sertare si ushi ai gasit? Si cu ce pretz? Ce am vazut prin hypermarketuri mi se pare mult prea scump (30-40 ron o incuietoare de plastic) si care, dupa mine, cedeaza la prima smucitura.

dece Daca vrei itzi iau eu incaltzari pt jiji de la leonardo de la noi si tzi le trimit cumva...
Si maica-mea face o buturuga (topt dupa o retzeta din banat) dementziala... Nearatos torul dar bun... si dulce...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

LA MULTI ANI, cu sanatate si voie buna, cu noroc si liniste in familii, cu iertare si intelegere, cu credinta si putere.
Sa aveti un 2011 mai bun decat 2010 si mai putin bun decat 2012!!!

Nu am apucat sa citesc nimic din urma, pt ca bebe nu ma lasa la calculator defel.
Am petrecut cu vecinii, tatii au culcat copii de pe la 9.30 pana pe la 11.30 , cred ca se vorbisera astia micii sa nu adoarma pana la 12 noaptea....pana la urma am reusit sa bem sampanie la miez de noapte si sa ne ametim repejor - mai ales eu - care nu am mai baut alcool de mult timp...asa ca pe la 1 eram in pat. Noi sa fim sanatosi.
Acum ma doare o masea de minte de nu mai pot, stau cu algocalmine de azi noapte - cand m-am trezit de durere - sper sa rezist pana luni cand merg la doctor, daca nu...la urgente la BMF, desi nu prea vreau acolo.
In rest....Dani face 11 luni, multumim de urari tuturor. Si tot de azi nu ii mai dau lapte de la mine, ca daca tot ma indop cu algocalmine....gata, s-a zis cu alaptatul. Nu mai pot, nu mai vreau, nici el nu simte lipsa prea tare...asa ca...asta e. Fuse si se duse! A fost placut sentimentul, dar e momentul sa mai rupem o legatura cu bebeul din dotare.
Sper ca ati petrecut bine si ca nu sunt pufi prea bolnaviori.
Poate apuc sa citesc din urma.
La multi ani inca o data.

larisel - incuietorile le-am luat - cred - din Ikea. Nu au fost scumpe sigur, pt ca erau la punga mai multe, vreo 5, poti sa intri pe site-ul lor, au catalog online.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

LA MULTI ANI, cu sanatate si voie buna, cu noroc si liniste in familii, cu iertare si intelegere, cu credinta si putere.
Sa aveti un 2011 mai bun decat 2010 si mai putin bun decat 2012!!!

Nu am apucat sa citesc nimic din urma, pt ca bebe nu ma lasa la calculator defel.
Am petrecut cu vecinii, tatii au culcat copii de pe la 9.30 pana pe la 11.30 , cred ca se vorbisera astia micii sa nu adoarma pana la 12 noaptea....pana la urma am reusit sa bem sampanie la miez de noapte si sa ne ametim repejor - mai ales eu - care nu am mai baut alcool de mult timp...asa ca pe la 1 eram in pat. Noi sa fim sanatosi.
Acum ma doare o masea de minte de nu mai pot, stau cu algocalmine de azi noapte - cand m-am trezit de durere - sper sa rezist pana luni cand merg la doctor, daca nu...la urgente la BMF, desi nu prea vreau acolo.
In rest....Dani face 11 luni, multumim de urari tuturor. Si tot de azi nu ii mai dau lapte de la mine, ca daca tot ma indop cu algocalmine....gata, s-a zis cu alaptatul. Nu mai pot, nu mai vreau, nici el nu simte lipsa prea tare...asa ca...asta e. Fuse si se duse! A fost placut sentimentul, dar e momentul sa mai rupem o legatura cu bebeul din dotare.
Sper ca ati petrecut bine si ca nu sunt pufi prea bolnaviori.
Poate apuc sa citesc din urma.
La multi ani inca o data.

larisel - incuietorile le-am luat - cred - din Ikea. Nu au fost scumpe sigur, pt ca erau la punga mai multe, vreo 5, poti sa intri pe site-ul lor, au catalog online.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Ce fac fetele cochetele?Cum ati petrecut?

Noi,simplu,acasa

Am vazut ca ati scris atat de multe lucruri frumoase,a la corazon,care m-au delectat.

Sa aveti maine o intalnire frumoasa,speciala,sa va delectati cu ce e mai bun

Aveti grija de voi

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Fericirea este ceea ce privirea ta da nastere in inima mea si zambetul tau in sufletul meu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

LA MULTI ANI, dragi mamici, foste burtici!

Sa aveti parte de tot ce va doriti fiecare, caci voi stiti ce si cum va doriti! Sa va bucurati de familiile voastre si stiu ca cel mai tare va bucurati de puiutzii dragi!

Nu am hazul Decenuelei, la povestit, asa ca nu voi scrie o polologhie plictisoare, de om mahmur si zapacit . Imi sunteti fooooaaarte dragi si va citesc cu mare placere . Desi nu va cunoaste personal (decat pe cateva), sotul, va stie . Mai intreaba "ce mai fac fetele?". Asa ca urarile sunt de la noi.

Noi am petrecut cuminte, ne-am dus sa vedem artificiile de la Pta Constitutiei, la 12 noaptea, cu carutul prin metrou (noi eram nebunii aia cu copilu' treaz la ora aia, la Izvor). Kiti nu a inchis un ochi pana nu s-au terminat artificiile si nu am ajuns aproape acasa. Apoi el a dormit si noi ne-am infruptat din toate cele. Poze...mai incolo, la intrat in runda 2. Ca si asa avem restante.

Va doresc o zi minunata, precum cea de afara, cu soare si voie buna!

Miki a lu' Kiti

...alt pufulet care a vazut artificiile live in Piata Constitutiei ...dar ce curajosi sunteti ...cu carutul prin metrou ..foarte tare ...asteptam poze

LA MULTI ANI, 2011!!!

Noi suntem plimbareti. Am iesit si azi o ora, la plimbare, chiar daca arata -3 grade, ceasul de la Dimitrov. Nu stiu cat a fost azi-noapte, dar se pare ca nu a racit, Kiti. Nici noi.

Ce e mai rau la mers cu el in mijloacele de transport in comun: nu sta mult in carut. Incepe sa se agite si sa urle si ca atare il luam in brate. Dar a rezitat eroic de la Iancului pana la Izvor, n-shpe mii de statii

Am pus poze

Miki a lu' Kiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Eu nu pot veni la intalnire .

Se lasa cu vizite la tata socru. Mai trag speranta, cine stie. Daca nu...mai incolo. Vedem. Si eram asa de entuziasmata...

Miki a lu' Kiti

Mergi la inceput