Pufi veseli in 2011 (190) - LMA Luca! LMA David!
Raspunsuri - Pagina 15
micki_mica spune:
LA MULTI ANI, dragi mamici, foste burtici!
Sa aveti parte de tot ce va doriti fiecare, caci voi stiti ce si cum va doriti! Sa va bucurati de familiile voastre si stiu ca cel mai tare va bucurati de puiutzii dragi!
Nu am hazul Decenuelei, la povestit, asa ca nu voi scrie o polologhie plictisoare, de om mahmur si zapacit . Imi sunteti fooooaaarte dragi si va citesc cu mare placere . Desi nu va cunoaste personal (decat pe cateva), sotul, va stie . Mai intreaba "ce mai fac fetele?". Asa ca urarile sunt de la noi.
Noi am petrecut cuminte, ne-am dus sa vedem artificiile de la Pta Constitutiei, la 12 noaptea, cu carutul prin metrou (noi eram nebunii aia cu copilu' treaz la ora aia, la Izvor). Kiti nu a inchis un ochi pana nu s-au terminat artificiile si nu am ajuns aproape acasa. Apoi el a dormit si noi ne-am infruptat din toate cele. Poze...mai incolo, la intrat in runda 2. Ca si asa avem restante.
Dece la pus pe tava...chestii standard: bani, aur, carte, pix, ap foto, flash usb, card. Nu am vrut sa punem: pahar, foarfeca, ac+ata si ce mai era tentant sa ia si sa se intepe sau taie sau baga in gura. Pana la urma e ceva orientativ. Si distractiv.
Va doresc o zi minunata, precum cea de afara, cu soare si voie buna!
Miki a lu' Kiti
Eleysa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamidepuiuti
mami de Alex si Radu |
MP ma tot gandeam sa-ti spun decand am vazut poza cu Alex calare pe calutul lui ...cred ca tre' sa schimbi semnatura ca nu mai este bebe plangacios...acum e si el cavaler ...iar despre intarcat ... sa imi vina curajul sa incep ...ce-i drept sunt si foarte indecisa legat de ce lapte sa introduc inloc ...dpv financiar as alege LV ...si sa astept si eu pana face ea fix 1 an...pe de alta parte si asa mi-e tot timpul bolnava de cand a inceput iarna (cu toata tzatzaiala noastra) iar LP ar avea nishte suplimente de vit si asa mai departe ...offf...poate pana ma decid eu se decide ea si se intarca singura ...visez si eu cu ochii deschisi ...
LA MULTI ANI, 2011!!!
Eleysa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nyny Neatza... nici nu stiu cu ce sa incep.... LA MULTI ANI LUCA sa fii sanatos, cuminte si destept sa-ti bucuri parintii toata viata. Fetelor va multumesc mult mult pentru urari...Si ne traiasca puiutzi si sa fie sanatosi Va multumesc inca o data pentru ca m-ati primit in familia voastra. Vorbesc cu voi de nici o luna si imi sunteti f dragi. Imi doresc sa ne sarbatorim impreuna multi ani de acum in colo copiii. Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010) Mara si David |
La multi ani!!! inca o data pentru puiutul tau scump......asa sa fie cum zici tu ....la cat mai multe aniversari impreuna
LA MULTI ANI, 2011!!!
miremia spune:
citat din mesajul lui nyny Neatza... nici nu stiu cu ce sa incep.... LA MULTI ANI LUCA sa fii sanatos, cuminte si destept sa-ti bucuri parintii toata viata. Fetelor va multumesc mult mult pentru urari...Si ne traiasca puiutzi si sa fie sanatosi Va multumesc inca o data pentru ca m-ati primit in familia voastra. Vorbesc cu voi de nici o luna si imi sunteti f dragi. Imi doresc sa ne sarbatorim impreuna multi ani de acum in colo copiii. Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010) Mara si David |
Felicitari pt steluta!
Ele ce bine suna urarea ta de noaptea trecuta, aia cu odihna.
Mara a doarmit mai putin, doar 9 ore jumate, iar mie imi pica ochii in gura. S-a mai culcat si la pranz...30 de minute.
Vroiam sa va intreb daca pufosii vostri va lovesc cu palmele? Mara imi da mereu cu palmele peste fata si se distreaza, stiu ca nu vrea sa ma bata dar nici nu ii inteleg gestul.
Nikole am avut si noi mucegai. Am pus un dezumidificator din ala cu granule si vad ca totusi peretele in zona unde e ala s-a mai uscat. Cand am plecat de Craciun am dat cu Bison si a stat geamul deschis vreo 4 zile, iar acnd ne-am intors peretele era alb si uscat. Si eu incerc sa nu mai produc atata umezeala in camera si sa aerisesc mai des.
Xela o sa incerc si eu sa vin la intalnire, daca ma lasa pitica si daca nu dorm pe mine.
Haircut, xela ms de pontul cu praji.
Dece dupa ce iti da Bea reteta de praji o sa-mi fac si eu de lucru pe la tine.
==========================
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
Lillo spune:
Nikole si mie mi s-a parut f. scump dar noi aveam nevoie de ceva profesional. La umiditate de 75-80% curgea apa pe peretii interiori, de mucegai nu mai vb.
Sa ne spui si noua cand iti vine dezumidificatorul cum se descurca.
Isa cum se mai simte?
Noi am sarbatorit prin somn. Piticii s-au culcat pe la 8:30, noi ne-am uitat la un film, la 12 noaptea ne-am pupat, am ciocnit un pahar cu sampanie de copii si la 12:05 ne-am bagat la somn.
Pupam fetele!
Eleysa spune:
citat din mesajul lui micki_mica LA MULTI ANI, dragi mamici, foste burtici! Sa aveti parte de tot ce va doriti fiecare, caci voi stiti ce si cum va doriti! Sa va bucurati de familiile voastre si stiu ca cel mai tare va bucurati de puiutzii dragi! Nu am hazul Decenuelei, la povestit, asa ca nu voi scrie o polologhie plictisoare, de om mahmur si zapacit . Imi sunteti fooooaaarte dragi si va citesc cu mare placere . Desi nu va cunoaste personal (decat pe cateva), sotul, va stie . Mai intreaba "ce mai fac fetele?". Asa ca urarile sunt de la noi. Noi am petrecut cuminte, ne-am dus sa vedem artificiile de la Pta Constitutiei, la 12 noaptea, cu carutul prin metrou (noi eram nebunii aia cu copilu' treaz la ora aia, la Izvor). Kiti nu a inchis un ochi pana nu s-au terminat artificiile si nu am ajuns aproape acasa. Apoi el a dormit si noi ne-am infruptat din toate cele. Poze...mai incolo, la intrat in runda 2. Ca si asa avem restante. Dece la pus pe tava...chestii standard: bani, aur, carte, pix, ap foto, flash usb, card. Nu am vrut sa punem: pahar, foarfeca, ac+ata si ce mai era tentant sa ia si sa se intepe sau taie sau baga in gura. Pana la urma e ceva orientativ. Si distractiv. Va doresc o zi minunata, precum cea de afara, cu soare si voie buna! Miki a lu' Kiti |
...alt pufulet care a vazut artificiile live in Piata Constitutiei ...dar ce curajosi sunteti ...cu carutul prin metrou ..foarte tare ...asteptam poze
LA MULTI ANI, 2011!!!
Eleysa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Felicitari pt steluta! Ele ce bine suna urarea ta de noaptea trecuta, aia cu odihna. Mara a doarmit mai putin, doar 9 ore jumate, iar mie imi pica ochii in gura. S-a mai culcat si la pranz...30 de minute. ========================== Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) ========================== |
Si Isabela dadea cu palmele ...dar in Iaky (cainele), dadea de bucurie...dar de fiecare data ii luam manuta si faceam cu ea mai-mai ...si acum face mai-mai ...nu mai da haotic din palme ...poti incerca si tu ...poate merge asa
LA MULTI ANI, 2011!!!
Beatrice1982 spune:
Neata!!!!!!
noi maraitio nevoie mare................
din aseara am ajuns pe la 4 jumate acasa...........apoi ne-am mai facut de cap.........pana pe al 5 jumate si apoi s-a foit ivan.....apoi l-am luat cu mine, ta-su a dormit in cealalta camera...........la 8.45 i-a trebuit papa...........si am dormit amandoi pana la 11...........
aseara a adormit un pic, din cate imi povestea mami, si s-a trezit pe la 12.....deh, urma revelionul............si nu a mai adormit pana la 2................
eu am tot sunat nimeni nu a raspuns....credeam ca dorm.
a zis mami ca nu plangea, numa ne tot cauta se tot ducea de la patul lui la patul nostru............
saracu...asa de rau imi pare ca nu ne-am intors dupa 12..........dar e vina lu' ta-su ca nu l-am putut scoate de la carti.cruce...........bata-le vina..............
acu l-am adormit dupa lupte seculare.............
ii dau nurofen la 8 ore.nu a mai fc febra.saracu il dor dintii................mi-e o mila de el de mi se rupe inima in mine, dar sper sa iasa odata si sa nu il mai doara...................
of offfffff dintii astia...........
cred ca e pertotal valabil, ca nu prea au avut somn piticii astia...............in nopate de rev.cred ca asteptau o felie de buturuga de la jiji..........
mai cam tot de anul trecut sunt prajiiiiiiiiiiiii
cam putine noi intre ele...........
nu prea complicate...mai improvizate..................si ui asa
9 feluri am fc de craciun...........
de rev nimic, numa cremesu..............sa pun poza??????????
ooooooofffffffffffffffffffff
tare poza cu Stefan...............ioiiiiiiiiiiiiii ce amintire frumiiiiiii
ma mai duc un pic sa lenevesc, dar sa pap ceva pe ziua de azi, ca nu am mancat inca nik...............
apoi poate reusesc sa dorm////..............doamne da............
o zi frumoasa va doresc.....................
mai vb.......
I don't know much...but I know I love you...and I always will...'cause you're my soul and you are the air I breathe...
Happy New Year!!!
miremia spune:
Daca vreti sa vedeti a inceput la Reality Tv o emisiune cu Nadya Suleman, se numeste Octo Mom. E tipa cu octopletii.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
Nik0le spune:
micki, cu bebe in Pta Constitutiei la artificii? Sunteti curajosi, nu gluma! Sa va fie de bine distractia!
Bea, 9 feluri de praji?!! (asta retin io din ce citesc ) Pup Ivanelul, sa-i iasa repejor dintisorii!
Lillo, scuze, n-am spus esentialul, iti multumesc pentru ca mi-ai spus ca exista asa ceva, adica dezumidificator electric, sunt convinsa ca asta o sa rezolve problema noastra. Am fost asa ocupata sa ma vait ca asta se cam pierdea printre randuri. Si noi avem umiditate mare, de vreo 70%, dar apartamentul e relativ micut, sper sa faca fata aparatul asta de l-am comandat. Ma bucur ca ati petrecut frumos, ce copii cuminti aveti voi, la 8:30 in pat amandoi... sunt invidioasa. Isa s-a culcat pe la 12 si ceva, dupa artificii (si noi la fel). Ia in continuare AB, mergem pe 4 ian la dr sa vedem cum sta cu pneumonia... tuseste in continuare, dar parca mai putin.
Mire, ma bucur ca ati scapat asa usor de mucegai, io am doua aparate d-alea de dezumidificat cu pastila si sunt apa de ploaie, nimic n-am facut cu ele.
haircut, m-ai omorat cu praji aia, luna viitoare prestez si io neaparat, ca luna asta-s la regim, paine si apa.