Floricelele de Liliac mai_iun 2010 (45)
Raspunsuri - Pagina 14
r_ocsy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bubu30 Neata Aseara am admirat pozele cele mai noi de pe webshots : Ana Sofia de Rocsy - asa cum spune toata lumea sunteti leite mama si fiica, iar cularea ochilor e Ruxi super fericita de Alexandra Maria si Alexandru Andrei - 2 mai 2010 |
hehehe ... multumim .... toata lumea cand vede pozele spune ca d-ra Sofia seamana cu mine, in schimb cine o vede"live" spune ca toata e florin
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
r_ocsy spune:
Bubu : ce copii frumosi ai, m-am indragostit de ei . Sunt superbi. Cel mai mult imi place incantarea de care dau dovada cand sunt unul langa altul ... ce frumos e sa ai gemeni .
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
corinasmile spune:
Neatzaaaa,
fetelor sa stiti ca nici pe departe nu toti copilasii autodiversificati fac mizerie. Maria sta in bumbo pe masa din bucatarie cand mananca. Abia daca scapa pe jos (de fapt pe masa) cateva bucatele de fructe/legume, pe care eu le adun la sfarsit. Apoi sterg masa si faianta de pe perete, daca e cazul, cu o laveta umeda si asta a fost. Nici vorba de aspirator sau curatenie jumatate de ora dupa.
Nu a trebuie sa-i schimb hainele dupa mancare niciodata pana acum. Avem bavete din alea cu maneci pe care ramane toata murdareala. La sfarsitul mesei ii sterg fata si manutele cu laveta umeda si gataaa.
Deci chiar nu e mare problema, nu cred ca se murdareste mai tare decat daca i-as da mancare cu lingurita.
Cred ca ne-am descurca onorabil sa mancam impreuna intr-un restaurant
ancutzicab spune:
Subscriu la ce a zis Corina, a mancat acum mar si singura mizerie a fost o bucatica ramasa in coltul gurii.
biajitaru spune:
Buna,
La Multi Ani un an nou cu tot ce va doriti si multa sanatate.
Am reusit sa revin si eu :)
Alex are 70cm si 10kg. Mincam de toate si roadem tot ce prindem.
Va pup,
Bia
Ioanact spune:
Buna!
LA MULTE LUNITE SI ANISORI, sarbatoritei de azi: Alexandra Ioana!
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Dienutza spune:
Apropos de ce spuneti voi ca la autodiversificare copiii fac / nu fac mizerie cand mananca, Eva mananca piuree-uri cu lingurita si face o mizerie monstru. Se murdareste pe toata fata, pe maini, pe picioare, plus ca se mai uda cu apa din biberon, pe care, nu stiu de ce, in loc sa o inghita, o scuipa pe langa gura. Asa ca trebuie schimbata dupa fiecare masa + curatat scaunul + sters pe jos in jur (pe jos nu este chiar dezastru). Asa ca nu este nici o garantie ca, daca mananca piuree-uri de bebelus este mai bine cu mizeria.
Dienutza spune:
Ha, ha am vazut trailer-ul de la "Life as we know it" si pare foarte tare! Ma bag sa il vad si eu cat de curand! Multumesc pentru sugestie!
taty_ana spune:
buna ziua dragi mamici,
am un pic de ragaz pentru forumeala pana se trezeste picea sa-i dau legumele...azi i-am fiert carne de vita,tot am fiert la ea vreo 2 ore,mi-a zis dr ca cea de vaca e buna pt bebe nu cea de vitel,cica asta ar avea toxine...in fine...dimineata i-am pus in castronelul ei banana si portocala,a muscat ditamai bucata de banana si stateam cu inima cat un purice sa nu se inece,a mestecat-o tacticos fara probleme,insa cand a muscat din portocala i-am bagat degetul si i-am scos bucata pentru ca e atoasa si cred ca s-ar fi inecat,oricum mai mult s-a jucat cu ele,asta era si intentia mea ca sa-i pot da cu lingurita fara sa se plictiseasca iar daca mai baga si-n gura foarte bine....murdarie face destul de multa pentru ca vrea sa-si bage mainile in castronul cu piure si o las ca altfel face galagie mare,la sfarsit mergem la baie si ne spalam pe fata si maini
de mult vreau sa va intreb ceva si tot uit....de vreo 2 luni eu o dau la funduletz cu o crema de la plafar galbenele cu propolis si ii merge relativ bine,este cumva interzisa crema de propolis la bebe,da alergii sau altceva?
ma apuc sa mai citesc din urma si revin daca e cazul
va
Viriniana spune:
Salutare pici si mamici!
Nu am mai apucat sa scriu si nici sa citesc chiar tot ce ati scris...
Ma gandeam sa trec macar sa va salut si sa va spun si eu La multi ani!
Eva a facut si ea 7 luni pe 01.01 si incep sa ma simt un pic mai putin dezorientata, parca incepe totul sa se lege
Am inceput si noi diversificarea, nu am avut curaj cu autodiversificare din cauza posibilitatii de inecare...
In fine, sper sa ne mai "auzim"...sa mai povestim...