Floricelele de Liliac mai_iun 2010 (45)
Raspunsuri - Pagina 13
Ioanact spune:
Buna!
Atat Ioanei cat si Justinei nu le-am facut mancarea fina (la blender) ci pasata cu furculita si n-am avut probleme.
Ioana la 2 ani, singura a vrut sa manance cu lingura ciorbita, etc. chiar ma miram de ce nu mai vrea sa pape, ea vroia singura. Insa fructele, biscuiti, s.a..le manca m dvm de 2 ani.
Apropo de mancat, Justina a inceput sa manance f bine, fara jucarii..cand ii este foame, si ma vede cu castronelul deschide gura si papa cu o pofta..si face din gurita ca si at cand zice mama..uneori zice alteori doar imita.
bubu ce scumpi sunt gemanutii. Si mie mi-a placut poza cum se uita unul la celalalt.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
arturicii spune:
ioi, Ruxi, ce puiuti frumosi
Domnul si Doamn Mos Craciun sunt clar in pericol cu asemenea competitori!
Sunt superbi, sa fie sanatosi.
Aly, cat despre printesa ta....Are niste ochisori de te pierzi in ei. fetita faina
Ioana & Arturicii'S_Biblioteca
arturicii spune:
Mary, bun revenit cu sau fara moderare
Corina, ce frumos este slide-show-ul cu pozele Craciuneilor
Roxanici, bun revenit si voua!
Anca, neata
Sabina a avut, din fericire, o noapte mai calma. Desi haraie pe gat in continuare.
M-a apucat bucatareala, incerc niste conopida la cuptor (dar fiarta si scursa inainte ca sa fiu eu sigura ca e facuta.
Voua va place serialul Ally Mc Beal? Acum ma uit la seria 3 (1 si 2 sunt gata deja iar de la mos am primit 3-4-5). Imi place ptr ca e usurel, nu cere multa concentrare si are partile acelea amuzante.
Dienutza spune:
Ioana eu nu inteleg cand mai tu timp sa te mai uiti si la seriale. Ai grija de cei 3 mititei, faci curat, mancare, te mai ocupi si de biblioteca, iesiti tot timpul pe la diverse activitati etc., etc. Felicitarile mele! Eu sunt varza, abia daca reusesc sa am grija de Eva, sa fac cate ceva de mancare si o urma de curatenie din cand in cand (ca mai vine si cineva sa faca menajul). Si nu mai reusesc sa ma uit la televizor si nici sa citesc, din pacate. Eu eram pe vremuri mare fun seriale, le urmaream pe toate: Dr. House, Heros, Lost, Nip Tuck, Spartacus Blood & Sand, Galattica, Lie to me, chiar si Desperate Housewives etc. Ally McBeal mi s-a parut amuzant pana la un moment dat, dupa care a inceput sa ma plictiseasca (nu mai stiu pe la ce serie). In seara asta am in plan sa ma uit totusi la un film, intrucat am culcat-o pe Eva, iar sotul intarzie la birou.
Va las, seara buna tuturor!
bubu30 spune:
Diana, Vivela, Tatyana, Monica, IoanaCt, Artu multumim de complimente
Admirat poze de Eliza de Aly - ochi f. frumosi si imi place in special poza in care isi aranjeaza gulerul
arturicii spune:
Dienutza, pai de la 8 seara e timpul meu. La 8 seara dau stingerea. Apoi nu fac treaba. Ci ma ocup de celelalte proiecte personale.
Treaba, fac cat pot in timpul zilei. Insa cand doarme Sabina (ca si acum) stau pe net ptr Biblioteca, un pic de forum, etc.
Felicitari nu ai ptr ce sa imi transmiti. Sigur ca faci tu unele mult mai bine decat mine. Probabil casa iti e mai ordonata, mancarea mai variata, poate ai grija mai mult de tine decat am eu de mine, etc.
Sabina nu e ok cu secretiile astea multe. Acum i-am dat un nurofen sau panadol (care-i acela cu ibuprofen) si a continuat somnul in sling. Si parca doarme mai calm. Daca nu se amelioreaza maine iar la dr.
Madamar spune:
Si pentru a demonstra ca v-am citit, ma rezum si eu la citeva opinii.
Artu = sper ca ai tewrminat cu pb de sanatate, sorry!
Ce frumusei sunt cei 3 arturici, si cu sorcova!
Virgi - asa deci, "surioara" lui Mateo se tine de "scheme". Cum au spus si fetele, bine ca e numai asa... Ochii cit cepele imi propun sa ii fac si eu.
Roxanici, ancutzica - succes cu BLW-ul!
Cris - la multi ani, cu intirziere considerabila! Pupici si sanatate!
Oanalex82 - sa mai dai pe la noi:)!
AncutzicaB - referitor la gaggingul cu plins, ce pomenesti tu, am patit-o si noi (de la oboseala/plictis) si vazind ca se chinuie, contrar "regulilor" am "salvat" bucatica prin introducerea degetului meu in gurita... am preferat sa fac manevra asta (interzisa de ghid) pentru a ma linisti eu.
Si cum spune Artu, si la noi texturile fine sunt neinteresante iar curiozitatea de a manca orice i se ofera este prezenta. Asa se face ca a "mincat" (mozolit si inmuiat coaja, putin unsa fatza) cu mare pofta si colac, primit la "urat".
Lipsa de interes manifesta insa fata de brocoli - totala lipsa de interes... si miroase aiurea....
Ancutzica, daca nu ne alegem cu topic nou, nu Pm-ui ( doamne, cum suna!), poate ne folosesc informatiile si noua, celorlalte mai mult sau mai putin ..."practicante".
Bubu - doamne, ce frumosi si ochiosi sunt!
Fetele, Corina, vivela, imi sunteti dragi amindoua - va rog eu, da:)? fiecare a decis cum ii e mai potrivit, asa ca va pup pe amindoua si rog sa nu mai faceti pasi inapoi!
E binevenit subiectul separat Artu!
Sanatate puisorilor bolnaviori, sa auzim numai de bine!!!!
Iar despre noi: azi ne-am luat putin timp - 3 ore, pentru un film, la cinema. Nu conta ce film, doar film sa fie. Am ales o comedie... insa cum actiunea se desfasura in jurul existentei unei fetite orfane, de un anisor....asa ce-am mai bociiiittt... uf...
Mi-a facut bine, una peste alta, ca am facut si altceva... insa comedia nu a fost decit drama, pentru mine si sensibilitatea mea de tinara mamica... Am fost la "Viata, asa cum este ea", http://www.cinemagia.ro/filme/life-as-we-know-it-484678/ .
Va las acum, va urez noapte frumoasa si sa ne regasim in conditii optime! Pupici!
Mary, lui Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
Fericita, puiul
NicoletaB spune:
Neata!
O ceasca de cafea/ceai, dupa nevoi!
Bubu- admirat copii tai, niste frumosi!
O zi frumoasa va doresc!
Mamica lui Mihai Rares (12.06.10-12.55h)
NicoletaB spune:
Vreau si eu parola de la contul cu poze!
In contul de Flori de liliac nu vad decat cateva albume (sunt oare cele publice?)
Mamica lui Mihai Rares (12.06.10-12.55h)
r_ocsy spune:
Neata !
Noi mancam pireuri cu lingurita, nici eu nu am rabdarea sa stau langa ea si apoi sa curat toata bucataria si pe dansa dupa ce a terminat cu masa ... va respect pe toate cele care reusiti. Totusi, am imprumutat ceva si din autodiversificare ... fructele, gen mar, banana, para sau legumele crude le serveste singura , deci invatam si sa mestecam. Ieri la masa de fructe i-am ras o para si am zdobit banana cu furculita, in mod intentionat sa fie pireul cu bucati sa vad cum se descurca si a fost ok , stie sa mestece si sa inghita ... probabil de la exersatul in joaca !
In concluzie ... la noi e o alimentatie "mixta" cum s-ar spune ... si cu lingurita dar si cu manuta .
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."