Floricelele de Liliac mai_iun 2010 (45)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancutzicab spune:

Artu, !
Prezent!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienutza spune:

Ruxi ce dulcici mici aveti voi acolo!!! Ce frumos - gemeni fatita si baiat!!! Va pupam !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

eu credeam ca se poate purta o discutie calma si civilizata pe subiect, cu pro si contra, din care sa tragem toate niste concluzii. nu mi-a trecut prin cap ca cineva ar vrea sa ma converteasca la ceva. eu doar mi-am spus punctul de vedere, argumentat punctual pe unele aspecte. evident, doar prin prisma experientei cu proprii copii, deci o experienta deloc vasta in domeniu.
scuze daca am deranjat pe cineva, nu am avut deloc intentia asta .

bubu, sunt foarte frumosi copiii tai .

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Mie nu mi se pare ca discutia a iesit din limitele calmului si a civilizatiei, sincer.
Doar ca eu nu prea mai am timp pentru dezbateri teoretice. Cunosc avantajele si dezavantajele ambelor metode (de fapt cunosc un singur dezavantaj al blw, cu care sunt 100% impacata).
Mi-am ales calea si mergem inainte. Daca intervine vreo schimbare, o voi aduce in discutie.
Dar pana atunci, nu mai vreau deloc sa fac lobby pentru nimic din ceea ce practic. Am obosit sa fiu numita "curajoasa" (cu sens de inconstienta) si acuzata ca fac experimente pe copil.
In schimb stau oricui la dispozitie ca si resursa pt documentare (stiti ca am trimis de fiecare data mail sau pm cu informatii, cand s-a cerut).

Vivela, sper ca nu te-am suparat, n-am nimic cu tine, chiar imi esti sincer draga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_ spune:

Bine v-am regasit!!!

In primul rand urez si eu un an nou fericit,plin de bucurii si impliniri,cu bebei si parinti sanatosi,mancaciosi(diversificati sau autodiversificati) si voiosi

Vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Corina, chiar nu m-am suparat, am fost doar surprinsa de reactie. tocmai pentru ca nici mie nu mi s-a parut ca s-au depasit limitele calmului - dar m-am gandit ca na, oi fi eu in alta stare si oi fi zis lucrurile intr-un fel in care deranjeaza.
si se pare ca da, din moment ce am stricat pana si mood-ul lui Artu pt noul subiect . Artu, scuze daca am ofensat teoria , n-a fost asta intentia mea. chiar eram curioasa - ca mi-erau si inca imi sunt multe neclare. (practic, nu doar teoretic...in ultima vreme citesc muuuuulta teorie, numai buna de pus pe foc, ca nimic nu mi se aplica in practica. sofisme , lucrurile suna bine, dar sunt atat de departe de realitatea mea...).

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_ spune:

Ne-am reintors si noi acasa la rutina zilnica.A fost foarte frumos in tara,a revazut familia si neamuri dragi,am mancat de am spart,Eliza a fost o cuminte si pe tren si acolo,statea la oricine in brate si a dormit bine noaptea in ciuda unei raceli cu niste muci pacatosi.

A pus si noi poze pt cine vrea sa ne vada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

hihihi, hai mai Vivelule, stai calma. Nu-ti bate tu capul cu "mudurile" mele .

M-am necajit ca v-ati contrat acilea insa nu e bai ca trece.

La noi reincepe agitatia cu Biblioteca. Avem transportul la sf de luna si cum trebe toate aranjate de aici...

Ioana & Arturicii'S_Biblioteca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

hellooo,

bubu m-am indragostit de puii taidoamneee cum se uita unul la celalalt,cred ca e tare greu cu doi deodata dar si tare frumos cand ii vezi cum se joaca impreuna

in legatura cu autodiversificarea mie una imi plac discutiile pro si contra,bine in limita bunului simt,nu de alta da mai invat si eu ceva de ici de colo....astazi la masa de fructe pe langa castronasul din care ii dadeam eu cu lingurita i-am pus o farfurie cu cateva bucati de banana sa vad si eu ce face,binenteles ca a fost interesata imediat insa n-a facut decat sa le ia in mana si sa le striveasca,in gura n-a dus nimic si ii era foame rau ca mi-a mancat 200g de piure de fructe...i-am aratat eu ce trebuie sa faca cum sa duca la gura da ea era axata sa se joace cu ele....in fine i-am mai dat eu sa muste si mi-a placut cum mesteca asa ca un om mare,o sa incerc la fiecare masa sa-i pun bucatele in farfurie,poate incetul cu incetul invata sa manance singurica cate ceva plus ca isi face ocupatie cu bucatele si eu ii bag in gurita lingurita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Mie asta mi se pare o atmosfera normala, in care sunt pareri pro si contra, ca daca toate am fi mereu pe aceeasi lungime de unda si am avea aceeasi parere despre orice n-am avea despre ce sa mai discutam.

BUBU, sunt minunati gemanutii, preferata mea e prima poza, in care sunt Craciunei amandoi si se uita unul la altul

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!

Know you what it is to be a child? It is to be something very different from the man of to-day. It is to have a spirit yet streaming from the waters of baptism; it is to believe in love, to believe in loveliness, to believe in belief; it is to be so little that the elves can reach to whisper in your ear; it is to turn pumpkins into coaches, and mice into horses, lowness into loftiness, and nothing into everything, for each child has its fairy godmother in its own soul. (Francis Thompson)

Mergi la inceput