Floricelele de Liliac mai_iun 2010 (45)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Viriniana spune:

Tatyana - eu am auzit (deci nu e testat personal) ca crema de galbenele (cu propolis sau fara) nu e recomandata pe termen lung la bebelusi din cauza posibilitatii dezvoltarii dermatitei atopice. Poate nu ar fi rau sa o mai schimbi/alternezi cu altceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Salutare

Vreau sa va intreb daca ati vandut careva dintre voi lucruri de-ale bebeilor care nu v-au mai fost de folosinta ?
Eu as vrea sa vand scoicile auto, leaganul, marsupiile, etc. cam la pret de 30-40 % din cat a fost pretul de achizitie dar nu stiu unde le-as putea posta anunturile.
Pe okazii sau altundeva ???
Please sugestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Ruxi - iti recomad, din experienta proprie, Mica Publicitate de aici de pe DC si okazii.

Ioana & Arturicii'S_Biblioteca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzicab spune:

Ruxi, eu pe Okazii le voi pune. Desi am incercat odata sa vand un carucior si inca il am.
Nu stiu exact cum functioneaza bazarul de pe DC, poate merge sa incerci si aici.

Mergi la inceput

Merci fetele de raspuns.
Mica publicitate de aici insemnand Bazarul DC ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

hmm, nu stiu, buna intrebare

vad ca doar bazar mai este. din cate stiu banii din bazar se doneaza insa verifica tu, poate sunt mai multe optiuni

pe vremea mea era altfel

Ioana & Arturicii'S_Biblioteca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana1234 spune:

ola......

La multi ani!!!!!!!!!!

Noi ne-am ratacit undeva inainte de Craciun ..cand a facut Vic un mic rosu in gat, dar a trecut rapid fara prea mari batai de cap. De sarbatori am fost cam 2 sapt. musafiri....ceea ce ne-a prins tare bine...ba la mama, la soacra la nasi la mosi....

Vic e un scump, la 6 luni avea 9 kg si 70 cm..., ne-am hot sa facem si noi prevenarul anul acesta. Nu sta bine singur in fundulet... inca se clatina..dar e pe drumul cel bun. Merge de-a busilea., se sprijina in manute si se ridica pe varfuri, pica, se ridica in fundulet,cade intr-o parte si o ia de la capt...e tare ambitios.

Am instalat si scaunul de masa.....e foarte incanta de el,d ar nu pot spune acelasi lucru si despre mancare. Cand ma vede cu castronelul radeeee deschide gurita entuziasmat pt primele 3 lingurite apoi jale....efectiv refuza mancarea...am reusit sa ii dau sucul de la o mandarina ( cred ca erai 30ml si vreo 5 cm de banana ) in rest jale.....cand ii dau supa...e dezastru..urla, refuza sa deschida gurita, plange ....zice printre buze:maaaa...amaaaa.. dar nu vrea mancare...pana la urma ma indur il iau de acolo si ii dau san. Nu stiu cum sa mai fac. Am incercat sa-l tin pana ii e foarte foame, inainte sa ii fie foame, dupa ce a supt putin...nu merge nicicum. De la inceput m-am temut de diversificare si se pare ca fiind negativista mi-am atras esecul. Inca nu disper pt ca se satura cu tzitzi...a inceput sa doarma noaptea mult mai bine...( vreo 6 ore nu se trezeste) - a descoperit pozitia pe burtica si doarme mult mai linistit.
Sper sa fie mai bine pe viitor.

Inca nu avem dintisori, dar seara e durere mare...semn ca trebuie sa apara.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosca spune:

Bubu 30
Incearca si pe Picasa,se vand o gramada de lucruri pe acolo.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rosca

Bubu 30
Incearca si pe Picasa,se vand o gramada de lucruri pe acolo.

Merci
O sa il pun pe husband in weekend sa le puna pe okazii si picasa ca eu mi-as prinde urechile

Mergi la inceput

Tot vreau de ieri sa va intreb (si tot uitam ) daca mai stiti ceva de Sabina ca eu din cate imi aduc aminte nu a mai intrat de vreo luna de cand zicea ca s-a intors de la spectacolul de la unguri ?
Mi-era dor de stilul ei mortal de a povesti

Mergi la inceput