LMA Clopotei de ianuarie-februarie *278*
Raspunsuri - Pagina 17
doniro spune:
Andreea, cred ca e normal sa il doara stomacul dupa atatea medicamente. Eu i-am dat lui Victor PROTECTIS, sunt niste tablete care se dau dimineata pe stomacul gol (una); pe el l-a ajutat enorm.
Sanatate multa!
Roxana, mami de
Ioana Daria (3 jul 2006) si
Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
Ioanact spune:
Buna!
eladea dupa antibiotic (chiar si in timp ce-i dadeai) sa-i pui in laptic un pliculet de Biotics, pt reglarea florei intestinale.
Ati terminat cu tratamentul?
Sanatate multa! 
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
laura_dimitris spune:
Hello hello zuzulici dragi!
am ratat cateva evenimente deosebite zilele astea cand nu am intrat
dar imi spal pacatele acum si sper ca sarbatoritii sa primeasca urari intarziate dar din inima facute:
LALA D

LAURICI 

LA MULTI ANI, SA VA DEA DOMNU SANATATE, BUCURII, IMPLINIRI, SA FITI VESELE SI SA VA MEARGA DIN PLIN TIZELE MELE DRAGI !!!!
SAARA MARIA 

SACHA DIMITRIS 

VICTOR MIHAI 

YASMIN ELENA 

RAZVAN 

la multi ani clopotei frumosi!!!! sa aveti sanantate, sa aveti viata plina de raze de soare si sa va faceti parintii la fel de fericiti cum sunt acum!!!!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
2010
eladea2005 spune:
roxana, alina,
....da, i-am dat Biotics pe timpul tratamentului...cu toate astea, a facut si candidoza de la antibiotice...tratam cu glicerina cu nistatin....
protectis cred ca e tot un fel de biotics, nu?
cred ca o sa incep sa-i dau Digest de la Tiens, sunt f bune si eficiente...sa vedem...
Digest natural este un supliment alimentar ce contine atat prebiotice, cat si probiotice, indicat ca favorizant al echilibrului florei intestinale. O utilizare regulata ajuta la mentinerea unei flore intestinale sanatoase si echilibrate, beneficiile fiind o digestie completa, protectie contra infectiilor intestinale, inhibarea germenilor patogeni, intarirea sistemului imunitar, etc.
Compozitie: inulin, anason verde, seminte de in, pectine din mar, fibre vegetale, bifidobacterii, Lactobaciluss acidophilus.
Digestul este indicat in:
- disbacterioza;
- ulcer stomacal si duodenal, gastrita;
- colita ulcerativa;
- intoxicatii alimentare;
- boli ale ficatului si vezicii biliare;
- obezitate;
- leziuni neoplazice ale colonului si rectului, diverticuli
colonici;
- pietre la rinichi si vezica biliara;
- diabet;
- stari de oboseala;
- migrene;
- ateroscleroza;
- incetinirea cresterii si dezvoltarii sexuale;
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
ramonab spune:
Ceau!
Va multumesc fetelor pentru urarile de ziua lui Razvan.
Uram si noi La multi ani Eric, Daciana, Yasmin!Sa cresteti mari voiosi si sanatosi.
Am reusit sa scriu si pe blog in sfarsit, gasiti acolo cateva pozici de la petrecere.
Fug, mergem cu niste prieteni la Baia Mare la Mall la cinema sa vedem un film, aici in Sm nu avem nici un cinema 
(slideshow)
Razvan 2+
laura_dimitris spune:
Asaaaa, eu am norocul ca sunt sefii plecati din unitate si nu am cui sa prezint "raportul" si sa cer indrumari ca altminteri nici astazi nu aveam timp sa intru pe DC...
in week-end, arar am posibilitatea sa intru pe net.
si-a luat eleni un obicei sa vrea sa stea si la "cacatol" ( calculator) unde sa priveasca la albumele de fotografii sau la desene animate - si, in acelasi timp, sa aiba si DVD-ul ( sau "vividiu'" cum spune ea
) deschis si mergand la nesfarsit cu cate-un disc cu oraselul lenes intr-o alta camera...
rezultatul... frate-sau nervos si plangacios ca el nu poate sa stea la calculator, tata-sau nici el prea fericit ca in camera cu DVD-ul are si el jocul lui Xbox
, nici eu prea fericita pentru ca desi tine liniile deschise la calculator si DVD... ea tot dupa poala mea sta... prin bucatarie sau unde stau eu...![]()
in alta ordine de idei... sunt extrem de fericita ca a invatat o fraza pe care o repeta din ce in ce mai des: " nu tu! tata vreau sa faca...." 

mare victorie!! Doamne ce buna este copila asta a mea!!!!
si uite asa... nu vrea sa doarma cu mine ci cu taica-sau, aseara nu a vrut sa o usuc la par eu ci taica-sau ![]()
sunt in culmea fericirii. si apoi... evolutia merge mai departe... deja tatal ei executa comenzile ei resemnare, fara proteste, ba chiar intrevad si o fericire si mandrie ca este solicitat...![]()
Jelimoni ,am scapat si aniversarea puiului tau. La multi ani, sanatate si fericire sa-i dea Dumnezeu!!!!
elle, offff !!! Imi pare tare-tare rau ca necazurile si problemele se tin scai de voi. Fruntea sus. Vorba unei zuzulici... ce incepe prost se termina bine!!!
trebuie sa reusisti. trebuie in primul rand sa se faca bine, sa fie sanatos si apoi, cu serviciul... stii tu... un sut in fund un pas ianinte. Sa va ajute Domnu sa gaseasca un job mai bun, mai bine platit unde sa se simta si sa munceasca cu placere!!!
ma rog pentru voi!!!!!
cristina, tot cu tusea va luptati?!
nu stiu ce sa zic...nu o fi alergica la ceva...?? sanatate multa!!!!
ema, 
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
2010
doniro spune:
Am pus cateva poze de la ziua piticilor, pt cine are chef :)
http://community.webshots.com/album/579491018ATSOTF
Roxana, mami de
Ioana Daria (3 jul 2006) si
Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui doniro Am pus cateva poze de la ziua piticilor, pt cine are chef :) http://community.webshots.com/album/579491018ATSOTF Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)POZE |
Frumoase poze..
Dar numai 3 Ce la asorte e Daria, gloss-ul cu pantofiorii.

ALINA
de
JUSTINA (14 Aprilie 2010)Blogul fetelor!
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramonab Am reusit sa scriu si pe blog in sfarsit, gasiti acolo cateva pozici de la petrecere. ![]() RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL Micul print-blog www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow) Razvan 2+ |
Am vizionat si blogul vostru si-am vazut si pozele cu verisorii la implinirea celor 3 anisori, cat si pozele pe parcursul celor 3 ani.
Ce s-a schimbat!
Sa fie sanatos si sa va bucurati de el!
ALINA
de
JUSTINA (14 Aprilie 2010)Blogul fetelor!
Ioanact spune:
Stateam si ma gandeam ca anul acesta e ultimul an la scutece. De anul viitor cand vor implini toti clopoteii 4 ani ne vom muta In Floarea copilariei. Ce trece timpul..
ALINA
de
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!

09.01.2008