LMA Clopotei de ianuarie-februarie *278*
Raspunsuri - Pagina 16
emabucuresti spune:
buna, va urez tuturor un an nou bun si mai putin 'crizat'!
la multi ani cu scuze de intarziere clopoteilor sarbatoriti pana acum, sa fiti sanatosi, norocosi si fericiti dragilor!
la multi ani si ganduri bune LalaD 

la multi ani fericiti ceska, la multi ani fericiti lauraIoana!
emabucuresti spune:
eu v am mai citit de pe tel si am vazut poze adorabile din vacante, dar tot am calc. stricat uf
va
mamici si pitici si sper sa intru mai des, ca mi am iesit din mana cu scrisul si mi s-a scurtat memoria, cand citeam vroiam sa zic cate ceva dar acum nu mi amintesc, uf
emabucuresti spune:
aaa, robi la ski- foaaaarte tare!!!
marc si andrei la ski- dulci dulci!
fetele lui mari- superbe!
bineinteles am admirat si celelalte poze postate cu copilasii sarbatoriti, sunt adesea pe faza la poze 
emabucuresti spune:
elle pupici pt eva, sa ii treaca repede cucuiul sa fie fata perfecta de ziua ei
thomas eu si milan ne am uitat la poze de la petrecerea ta reusita, suntem si noi fan mickey hihi
eladea sanatate lui eric sa scape de tot de problemele de la urechiuse
sanatate bolnaviorilor !
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta ... unde gasesc un combinezon de ski frumos, colorat ptr eva si de asemenea, o caciulita cu blana in interior si fas pe afara sau ceva impermeabil? sar-mana! Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009) papa bun |
Acum ma uitam pe catalogul din Carrefour, si-am vazut geaca si pantaloni (cu bretele) pt ski, cu rosu si negru..scrie ca au diverse culori..nu stiu ce gasesti si in magazin.

ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Ellenuta spune:
buna gagix
roli e dragut costumul. merg intai la tcm si metro si daca nu gasesc ceva, o sa te rog sa-mi zici si mie unde e acest magazin.
alinat m-am uitat si eu pe bonprix si n-am vazut asa dragute ..
alinact multumesc de pont.
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
doniro spune:
Buna dimineata (chiar foooarte dimineata...)!
Sunt chiauna de somn, aseara s-a lungit petrecerea pt cei mici pana pe la 12 si dimineata a trebuit sa fiu in picioare la 6...
Multumim din nou pt urari.
Roli, m-ai dat pe spate cu ce mi-ai zis (cu panica mea cand am aflat ca mai vine un bb dupa numai 9 luni dupa ce o nascusem pe Daria). Eram disperata; e drept ca m-a ajutat si mama, care imi zicea mereu "e greu, eu nu o sa te ajut" etc, iar acum Victor e sufletul ei, nu poate sta fara el
... Mda, au trecut 3 ani
.
La multi ani pt clopoteii care "imbatranesc" azi!
O sa pun si poze de la petrecere dupa ce le incarc. Va pupam!
Roxana, mami de
Ioana Daria (3 jul 2006) si
Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
ceska777 spune:
Buna dimineata,
multumim pentru urarile care inca mai vin.
Eu stau si savurez cafeaua si ma intreb ce voi face cand gaza va merge la program lung??? Azi il iau la 13, va lua pranzul acolo, maine poate face si somnul tot acolo vedem. De saptamana viitoare e full time oricum......si eu pe-aici.
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
madalina28 spune:
La multi ani sarbatoritilor de ieri!
Yasmin-Elena
Daciana Medeea
Eric Alexandru
Razvan 

Elle eu la selgors am vazut ceva dragut pt ski, sunt si reduceri!Pt Sofi mi-a luat anul trecut cineva din uk profi, pacat ca nu-l poate folosi si la anul sigur ii va ramane mic, iti recomand din 2piese cu pantalonii salopeta, asa avem noi si sunt mai comozi dc intrati sa mancati ceva nu treb dezbracat copilul tot, dc ii vine sa faca pipi la fel.Stii de obicei ce incepe prost se termina foarte bine, asa iti doresc eu sa va fie anul acesta
!
eladea2005 spune:
salutare dragelor!
urez si eu din suflet tuturor clopoteilor si mamicilor aniversate LA MULTI ANI CALDUROS, CU SANATATE SI MULT NOROC, IMPLINIRI SI BUCURII ALATURI DE CEI DRAGI!!! chiar daca nu intru atat de des pe aici, ma gandesc cu drag la voi...
eu mai vin cu o intrebare pt voi...ca se pare ca nu scapam de belele asa usor cum as dori...
se pare ca Eric, dupa atatea zile de antibiotice si Nurofen, se plange ca-l doare stomacul...e si f sensibil, f usor da afara sau isi face greata...si mananca fff putin...daca inainte ciugulea, acu dupa toata treaba asta e dezastru....

asadar, ce-as putea face? cum sa-l ajut??? pediatrul mi-a spus sa-l las cateva zile, sa-l urmaresc, si daca nu trece, sa incepem ceva investigatii...sincer mi-e groaza rau cand aud de asa ceva...prefer sa merg in prima faza pe chestii soft, naturiste...asadar orice sfat e binevenit...
va pup si sa fiti sanatoase voi si clopoteii dragi!
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...