LMA Clopotei de ianuarie-februarie *278*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta ... unde gasesc un combinezon de ski frumos, colorat ptr eva si de asemenea, o caciulita cu blana in interior si fas pe afara sau ceva impermeabil?

sar-mana!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Robert
Saara Maria
Antonhy Gabriel
Sacha Dimitris
Victor Mihai
Adelina Mihaela

La multi ani pentru mamicile noastre Ceska,Lalad,Laura Ioana
La multi ani tuturor care poarta numele Sf. Ion!!pentru ieri.
Elle of imi pare rau ca ai un inceput de an un picut mai dificil dar sigur toate se vor linisti,trebuie sa fi optimista ca tot raul sa terminat si de azi inainte totul va fi bine.Ce mai face Eva?
Nemary ai 2 fetite minunate,multa sanatate la toti.
Grati superba perechea ta mami,cred ca esti tare mandra cu ei.Imi place tare mult cum ai renovat apartamentul, modern,aerisit si ai facut uz de tot spatiul.
Raly uau ce mare sa facut Thomas si tare frumusel,frumoasa petrecere a avut de ziua lui.
La noi nimic nou deocamdata Bianca imi tot tuseste si nu stiu ce sa ii mai dau,vreau sa fie ok pana in febroarie cand incepe sa mearga la nursery.Sunt curioasa cum se va acomoda,sincer am inima cat un purice caci ea nu stie decat cateva cuvintele in engleza.Daca ea a vorbit mai tarzior nu am vrut sa o fac mai confuza decat era invatand-o si engleza.
Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna!

LA MULTI ANI, Yasmin-Elena, Daciana Medeea, Eric Alexandr si Razvan (sa ai o petrecere frumoasa azi)! Sa fiti sanatosi, cuminti si sa va bucurati parintii!!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta ... unde gasesc un combinezon de ski frumos, colorat ptr eva si de asemenea, o caciulita cu blana in interior si fas pe afara sau ceva impermeabil?

sar-mana!

papa bun

Eu in anii trecuti le-am luat de pe net, dar acum nu am mai vazut. Dar am vazut ca al lui Marc la un magazin langa mine in vatra luminoasa, chiar acum 2 zile cand am trecut sa le iau niste ciorapei.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

La multi ani fericiti si numai bucurii Yasmin, Adelina si Razvan !

Mergi la inceput

YASMINE

ADELINA

RAZVAN

La multi ani cu multa sanatate si noroc! Sa fiti isteti si bucurosi in fiecare zi si sa fiti tare fericiti alaturi de cei dragi!

papa bun

Mergi la inceput

buna fetelor

cris eu incerc sa fiu optimista si sper sa fie ok anul asta .. sunt satula de belele ..

roli si cum e costumul .. colorat frumos? ce am vazut pe net numai rozuri sterse, costume iuni .. o sa dau o fuga la tcm si metro zilele urmatoare (sper sa-mi repare maine masina, au tractat-o deja pana in fata servicului auto).

of .. sufar de o lene groaznica .. as sta sa zac alla day long ..

pupici

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

roli si cum e costumul .. colorat frumos? ce am vazut pe net numai rozuri sterse, costume iuni .. o sa dau o fuga la tcm si metro zilele urmatoare (sper sa-mi repare maine masina, au tractat-o deja pana in fata servicului auto).

of .. sufar de o lene groaznica .. as sta sa zac alla day long ..

pupici

papa bun

Uite aici: http://entertainment.webshots.com/photo/2768614470103911837tjHJrV
Daca-ti place, trec luni sa-ntreb de marimi.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Razvan
Yazmin
Daciana
Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

helou,

elle, e tare frunos combinezolul aratat de roli, ..
eu i-am luat lui fyfy anul, trecut de la tcm..si la miniprix am mai vazut...
tie iti trebuie repede? ca pe bonprix punct ro am vazut chestii faine...

si acum: vreau sa urez la multi ani mamicilor care au fost sarbatorite zilele astea si clopoteilor, sa fiti sanatosi, sa va bucurati de fiecare moment impreuna cu familiile voastre si sa fim anul asta mai buni, mai relaxati,...si mai zambitori

Mergi la inceput