LMA Clopotei de ianuarie-februarie *278*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

seara buna

de maine am masina .. a reparat-o azi si a fost un senzor, nu computerul de bord cum credea sotz .. si bine ca nu a fost asta, caci nu o mai reparam la cat costa ..

laurici cea mai tare e fata ta!! auzi, dar sotu se executa cand ii cere printesa? of .. ce mi-ar placea sa fie si barbatii nostri mai implicati .. dar cum frate .. ca al meu nici acum nu a ajuns acasa ... si fetele deja dorm ..

ramo tare scump printul nostru razvi .. si ce tort .. e uimitor cum se schimba de la an la an copilasii nostri .. ce trece timpul, parca maine ii dam la scoala, facultate .. s-apoi ii insuram/maritam ..

doniro tare frumosi copii ai!!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

La multi ani fericiti si numai bucurii David, Maria si Ioana!

O zi excelenta !
Lala.

Mr B si Mr A

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Ioana, m-a innebunit Daria cu asortatul culorilor... Musai sa fie 2 lucruri de aceeasi culoare, altfel nu iesim din casa ... Numai 3 poze, ca sotul a filmat cu alta camera, iar eu am facut poze si m-a cam luat pe nepregatite...
Elle, multumim de compliment; si eu ii vad frumusei, dar stii cum e cu cioara .

Va pupam!

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

DAVIDOSU'PUFOSU'
MARIA
IOANA
DAVID ALEXANDRU

la multi ani sanatosi clopotei frumosi!!! sa cresteti mari si cuminti, sa va bucurati parintii!!!!

speciali pentru Davidosu' - posibil viitor ginere - si mesaj pentru mami lui: Ana, mai treci pe aici si arata-ne poze cu flacaul tau care nu cred ca mai este pufos deloc !!!!

ce ametita sunt.... eram convinsa ca astazi este ziua lui razvanel si i-am si scris un mesaj frumos pe facebook. am vazut fotografiile cu micutul print la petrecere. Doamne ce frumos si vesel este copilul asta !!!

doniro, si puiutilor tai frumosi. de fiecare data ca le privesc fotografiile sunt fascinata cat de deosebiti sunt si frunmosi amandoi am salivat de pofta la vederea tortuletelor

si ca mi-am adus aminte de copii- frati-deosebiti... vera din ploiesti... ce faceti? pe unde umbli ???

elle, tata ca al meu sot, asa de "detasat" si neimplicat mai rar mi-a fost sa aud ca exista nu m-am plans prea tare ( si doar stiti ca eu sunt "plangacioasa" de felul meu ) ca obosisem si asta sa o fac...
mie mi-au fost tare de folos sfaturile lui mirika dar si exemplele de care citeam pe aici... si am hotarat sa le pun in aplicare. cu tot riscul. bine, am facut-o intr-un moment in care am putut plusa... am profitat de faptul ca el trebuia sa dea mult, orice, oricat sa ne fie bine ...
in fine, nu vreau sa-mi mai amintesc. important este rezultatul.
iar rezultatul creste, se mareste pe zi ce trece spre stupefactia mea.... nu-mi vine sa cred ca se poate.
si, da. se executa cand il solicita eleni. ba mai mult aseara a venit si a facut parte din lectii cu dimitrakis cand a auzit ca-mi declaram eu neputinta de a-l face pe caposu' mic sa intel;eaga niste operatii la matematica...
imi vine sa rad ca ma extaziez si ma bucur de niste chestii care in alte bordeie sunt rutina...

ce sa zic... dincolo de programul sotului tau... incerca in continuare. nu renunta, nu obosi cum o faceam eu. stii cum se spune ca perseverenta este mama invataurii...
eu iti urez din suflet ca anul acesta sa se schimbe ceva in foarte bine la voi.... pe toate planurile. inclusiv cel al implicarii lui in cresterea fetelor...
tu cat vei sta acasa? stai 2 ani cu anna?

eladeea, cum mai este eric? oare debridatul nu este bun pentru durerile de stomacel sau ala este doar pentru intestine...? bea ceiuturi? stiu ca mie imi face bine un ceai de sunatoare sau de musetel atunci cand ma doare stomacul...
nu stiu ce sa zic... ai mei nu s-au plans de dureri de burtica...
si sa-i treaca cat mai repede!!!!

ceska, ce mai faci? unde esti ?

raly, ce baietel mare si frumos am vazut!!! ce petrecere frumoasa se vede ca s-au distrat pe cinste copiii

wow, nu-mi vine sa cred ca am reusit sa scriu un mesaj

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

2010

Mergi la inceput

IOANA

MARIA

DAVID PUFOSUL

DAVID

MIHNEA

La multi ani frumosi si veseli clopotei! Va doresc sa fiti sanatosi si mintosi, fericiti si bucurosi in fiecare zi!

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

La multi ani!

David Alexandru, David Pufosu', Ioana, Maria, Mihnea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna!

Multumim mult pt urari: LalaD, Laura Dimitris, Ellenuta si Madalina !

Va servim cu aceasta ocazie cu o felie de tort si un de sampanie.

Deasemeni uram si noi celorlalti clopotei sarbatoriti astazi: David Alexandru, Maria si David!
LA MULTI ANI! Sa fiti sanatosi si mereu sa-i bucurati pe parinti!

Avem invitati trei familii, dintre care doua vor veni cu copii..sa aibe cu cine se juca Ioana.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

roli, ti-am vazut acum fotografiile cu micutii skiori wow!!! ce abilitati au... se vede ca va mostenesc pasiunea .
si mie mi-ar placea tare mult sa skiez.... dar probabil o voi face doar in vis... e un paradox si tehnic este imposibil... nu-mi place zapada si nu ies din bucuresti iarna.

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Petrecerea s-a terminat devreme pt ca una din familii nu a venit (nu stiu ce s-a intamplat)..asa ca am descarcat cateva poze, nu sunt multe.
De-aici incep.

Blogul fetelor!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

Petrecerea s-a terminat devreme pt ca una din familii nu a venit (nu stiu ce s-a intamplat)..asa ca am descarcat cateva poze, nu sunt multe.
De-aici incep.

Blogul fetelor!

super simpatica ioana si fericita cu cadourile si cu tortul ... iustinica e o grasuna dulce si frumoasa!! sa va traiasca minunile si sa fie sanatoase.

papa bun

Mergi la inceput