Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (182)
Raspunsuri - Pagina 14
foxy_lady spune:
Si Andrei s-a facut nazuros la mancare. Eu am incercat sa-i dau tot felul de chestii, doara doara o manca. Vad ca-l atrag betisoarele de branza (cheese stick), cate o data prefera cate o feliuta de cascaval. Carne nu prea mananca, destul de rar un pic de carne de pui sau curcan, dar vad ca-i place pestele. II iau cate o bucatica de Tilapia pe care o inabus, si vad ca mananca. Ii mai dau multe supe de zarzavat pasate, in care mai pun cate un ou sau smantana, sau supe limpezi de vaca. La desert incerc sa-l tin departe de dulciuri si-i tai mereu fie cubulete de mar, mandarine, banane, e mort dupa pepene si mango. Eu zic sa trageti un pic cu ochiu si la meniul de la day care, ca sunt anumite chestii la care nici nu va gandeati ca le-ar manca, si pt ca le-au incercat acolo, acum le mananca cu placere. Pt mine a fost o surpriza ca-i place orezul sau ca-i pot da in castronel paste (spirale) multigrain, fierte in apa si atat (fara branza sau sos, le manaca in loc de paine)
Lorich spune:
Ooooo..se scrie si aici!!!
Foxy daca nu crezi ca ajuta aparatoarea aia de patut (scandurica aia) uite o idee de la cineva ce-mi povestea mie- zicea ca salteluta de la patut nu s-a potrivit la patutl de baietel si a pus-o jos, langa; si uite asa il mai gasea dormind pe salteluta, jos, ins afara probleme. 
Doloress eu sunt dis-pe-ra-ta cu constipatia.
-eu pun miere in lapte
-papa cereale cu ovaz,
-nu e lesinat dupa fructe ca Mara, insa mai baga piureuri, aproape zilnic are cam 3 fructe, din care 1 e sucul de porto.
-papa legume, papa carne
-cam zilnic iaurt
-apa nu multa, dar bea.
-am bagat 7 zile lactuloza-ca la gard
-dat biotics- fara rzultat
Cand citesc ce scrieti chiar zic ca mananca bine Robert...dar kk doar la 3 zile cu supoz sau / si urlete. Si ma mai mir ca nu vrea la olita/wc..cand el face dansul ploii si plange!
Adriana bine ati revenit! Sa va fie d ebine!
Laura sa-ti traiasca frumosul baiat!!! 

Cleo sper ca a iesit bun, eu nu am resp f bine cantit din reteta, c anu aveam 600 g carne, ci mai putina, asa ca faina am mai pus si eu din ochi, iese moale, dar am reusit s ai tind, sa intorc peste carne.
Belle tu intrebai? Aluatul e fff pufos, moale, e ff buna si rece.
Va pup!
AAaaa ..a venit mama!!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela
38+
gabitzam spune:
Foxy, sunteti pe listuta
Chiar e tare mult de cand n-am mai actualizat lista, mi-era dor de timpul cand o faceam la cateva zile.
Acum vad ca trebuie sa mai intru o data sa mai actualizez gravidutele
Dar mai astept pina naste Loredana ![]()
Victoria_mami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Danicris Buna dimineata, fete dragi. ![]() Desiree, draga mea, m-am trezit cu gandul la tine, la voi. Ce faceti ? Cum sunteti ? Iarta-ma, nici nu ti-am multumit pentru urarile frumoase, o fac acum, multumesc din suflet pentru atentia ta, la cate ai pe cap nu uiti de nici una dintre noi. Va imbratisez si sper din suflet ca sunteti bine. Multa sanatate, sa ne mai pui poze cu frumoasa mica, imi e foarte drag de ea. ![]() Dani, mami de dongonel Vlad 23.06.2008 si dongonica Andra 31.03.2010 |
Dani si DanaH (ca si ea intrebase mai de muult si nu am apucat sa scriu) aici suntem, am terminat steroizii abia marti, deci am scuza ca nu am putut sa scriu, dar va promit ca va citesc zilnic... cu scrisul mai greu. Suntem.... bine. Am facut azi iar transfuzie de sange si acum e mai bine, era ALBA! Ma duc sa o culc. Va pup si va multumesc ca va ganditi la noi.
DOLORESS
ma bucur ca esti acasa._
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008 Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Simonix spune:
Fetelor :)
A venit vremea sa plec la casa mea de Belgia, am avut o vacanta super, m-am simtit excelent si mi-am incarcat bateriile ... nu ma asteptam. A fost iarna, cu frig si zapada, dar nu am simtit :) Am vazut fete frumoase si copii la fel, v-au spus Laura si Alysh deja, ce sa spun, copiii m-au dat pe spate la ce nivel de intelegere si de cooperare au ajuns, au fost trei baietei la varsta aia delicata
si nu s-a lasat decat cu o tentativa de canibalism (deh, fiu-miu ii intrece pe toti la fazele astea
). Dar daca ii vedeati pe pitici cum isi asteptau randul la jucat - evident ca din toata casa ei voiau sa se joace cu UNA bucata jucarie - ei bine, sa fi vazut cum unul dintre ei se juca, ailalti doi stateau pe langa el, "cersetori", apoi cel cu jucaria termina de jucat si ii intindea obeictul unui altuia, care se juca un pic si apoi dadea la al treilea etc. M-au dat pe spate :) La fel, baietii de Ro
au spus poezii si au cantat - al meu nu intelegea ce fac
si a inceput sa ingane si el repede, ba chiar a ajuns sa cante mai tare, pe limba lui
caci cuvintele nu le stia si nici melodia ![]()
Ma bucur ca nu prea vaz ca il impresioneaza ca nu stie ceva, se descurca el
Am fost si la Mara buboasa, o frumusete de fata, s-a jucat cu Robert minunat, doua maimutele, o colaborare perfecta :) Ma bucur tare ca le-am vazut si pe mamici, m-au cam complexat ele, cu siluete, skilluri, bucatareli etc :)
Sunt convinsa ca toate mamicile M&M sunt cam la fel
Visez si eu la vremea cand vom avea o intalneala majora
Poate cand or avea piticii 18 ani ha!
In rest, Romania e cum o stiam :) Aceeasi oameni agresivi si suparati pe strada, am avut cateva incidente (un vecin ne-a lovit masina cand am plecat din parcare pt ca trecusem peste un morman de zapada pe care el il facuse in drumul nostru sa isi delimiteze locul, ne-a asteptat apoi cu lopata in mijlocul strazii si ne-a injurat, apoi cand m-a vazut "Aaa, tu erai ... scuze". Sa mai zic ca habar nu aveam ce era cu mormanul ala de zapada si il pusese acolo astfel incat era imposibil sa il eviti...), aceeasi nepasare fata de clienti (de ex imi venea sa mor cand plecam cu taxiul si nesimtitul de sofer vorbea la telefon cu diverse persoane pe tot parcursul traseului... si noi aveam un copil de 3 ani aproape in spate, fara scaunel, evident... imi venea sa ii trag una), aceleasi blocuri gri si o harmalaie de constructtii, de carpeli, de buticuri etc. Dar sunt si chestii faine, m-am spart cu kataifurile si savarinele si am iesit in oras, si am cumparat carti, si am fost la shopping, in malluri etc. In plsu mi-am cam vazut toti prietenii si nu inteleg de ce lumea pe strada e asa ciudata cand toti prietenii mei, bucuresteni si ei, sunt asa cal;zi si normali ![]()
![]()
Robert e bine, a fost incantat si i-a incantat pe toti, a fost rasfatat de doua perechi de bunici, a intrat in program de Ro, cu somn la pranz si culcat la 11 noaptea
A fost indopat si a ajuns la 14 k 400 
(era cel mai baban dintre baietii M&M, am constatat cu uimire), a capatat noi skilluri
(batemm oamenii care nu ne plac, ne incruntam rau la ei etc, din astea invatate din jocuri de bunici - ah, si io sunt aia nebuna cand ma apuc sa ma rog de ei sa nu il mai invete tempenii uf), s-a obisnuit cu ciocolata la fiecare masa, ba chiar cand are domnul chef, ca de-aia e copil, sa manance cioco, nu?? 
Am experimentat viata la 30 de grade
in casa, statul cu caloriferul duduind de caldura si geamul deschis, am crezut ca ;esin de cald in primele zile... si cu toate astea toti urlau sa ne imbracam si sa ii punem lui Robert sosete ca pe jos "E FRIIIG" (pe jos fiind parchet si covorashe iar gresie doar pe hol - dar era o incantare gresia aia la ce cald era in casa). Copilul se culca in pijama si invelit pana in gat si se scula UD, nu exagerez. Groaznic din pctul asta de vedere...
Uf si ar mai fi atatea... m-am simtit insa minunat acasa, mirosul de aici, senzatiile pe care le am in casa parintilor, imi place de mor. Of, ce dor mi-a fost si o sa imi mai fie ... Acum ma duc acasa oarecum fara chef, sper sa imi treaca repede depresia asta post vacanta ![]()
Dolores Bine ai venit acasa, am citit si peripetiile tale, l-am vazut pe Patrick si ma bucur ca sunteti bine, 2 in 1 
Lori - eu pe tine nu te-am vazut din cauza de fifi in burtica
dar data viitoare, prin vara, vreau sa va vad pe amandoua 
Iti urez nastere usoara, sa stii ca ma gandesc mult la voi, mereu intru sa vad daca ai nascut 
Esme - vin acush
pupam Lorelei scump iar tu... sa fii mai cuminte ![]()
Prag - ti-am admirat copiii, sunt superbi 

Foxy - bine ai venit la noi
Cu terorile nocturne noi am avut pe la 11 luni, un an. Au trecut de la sine, nici noi nu reuseam sa il linistim, eu il luam in brate si il strangeam tare, il plimbam in timp ce urla, ii vorbeam in continuu incet, ii spuneam ca mami e aproape si ca o sa treaca, ca poate sa planga si sa scoata din el frica, este normal etc etc. Eh... succesuri 
Gata, plec si eu, maine am avion la 7 dimi 
Ah, cu supozitoarele, fetelor, mii de scuze, dar nu am adus, caci in zilele alea eram cu Robert cu otita, cu reactie de la Augmentin, nu mi-a stat capul la supo, si nici nu mai stiam daca venim... Insa va pot trimite prin posta 
Simona cu Robert
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti
Victoria_mami spune:
| citat din mesajul lui Doloress La multi ani celor ce-si sarbatoresc azi onomastica, pupici lui Mirci! Ce sfaturi imi dati in ce priveste constipatia? Piticul aseara s-a invartit toata casa, a stat pe toaleta, s-a bagat sub masa, nimic. A plans saracul de durere de burtica. Niciodata n-am avut asa problema, facea el mai greu (ca nu pune gura pe fructe si pe mancare gatita) dar tot facea normal. Tare ne-a fost mila de el! |
DOLORESS SI LORICH (Lorich, nu stiu daca bioticsu' ala de care vorbesti tu e fibre... nu stiu ce e.
FIBRE! Cum e fff greu sa isi ia necesarul de fibre din ce mananca el (ca si Victoria, stai linistita), eu ii dau Victoriei o lingurita de fibra in suc sau in apa si pe cuvant ca functioneaza la fel de bine ca si laxativul pe care i l-am dat de un an jumate. Asadar, am introdus fibre (praf, eu iau de la Shoppers Drug Mart/Pharmaprix la voi, Life Brand, Inulin Fibre, ii zice Clear Fibre) am scos laxativul. Se dizolva mai greutz, dar insista, mesteca mai mult. Doar sa ai grija sa bea ok, de ex., eu pun fibra (o lingurita) la vreo 200 ml. apa/suc de porto.
_
Victoria_mami spune:
| citat din mesajul lui foxy_lady Si Andrei s-a facut nazuros la mancare. Eu am incercat sa-i dau tot felul de chestii, doara doara o manca. Vad ca-l atrag betisoarele de branza (cheese stick), cate o data prefera cate o feliuta de cascaval. Carne nu prea mananca, destul de rar un pic de carne de pui sau curcan, dar vad ca-i place pestele. II iau cate o bucatica de Tilapia pe care o inabus, si vad ca mananca. Ii mai dau multe supe de zarzavat pasate, in care mai pun cate un ou sau smantana, sau supe limpezi de vaca. La desert incerc sa-l tin departe de dulciuri si-i tai mereu fie cubulete de mar, mandarine, banane, e mort dupa pepene si mango. Eu zic sa trageti un pic cu ochiu si la meniul de la day care, ca sunt anumite chestii la care nici nu va gandeati ca le-ar manca, si pt ca le-au incercat acolo, acum le mananca cu placere. Pt mine a fost o surpriza ca-i place orezul sau ca-i pot da in castronel paste (spirale) multigrain, fierte in apa si atat (fara branza sau sos, le manaca in loc de paine) |
Rapid iti scriu si eu: BINE AI VENIT!
si daca vrei peste super gustos eu as recomanda Haddock. Daca vrei peste super bun ptr. ei care ii ajuta mult la dezvoltarea creerului, e somonul.
ptr. Andrei._
Victoria_mami spune:
Si acu' ca am 2 minute, va scriu si eu ce mamanca Victoria (aveti in vedere faptul ca ea manca super diversificat candva... inainte de iunie
): paste cu branza (mac&cheese alea ordinare de care pomenea cineva mai sus), paste sau spaghete fara nimic pe ele, ca pe cuvant daca au vreun gust, dar la ea sunt la ordinea zilei, carnat facut pe gratar (am si eu unu' in casa electric ptr. cand e Daddy la lucru si ptr. ca ii fac aproximativ de 5-6 ori/zi! mda.. (bine, cate un sfert de fiecare data), slanina (dar NUMAI grasimea, carnea o da la o parte), smantana goala, bacon si supica de pui, dar puiul din supa il papa mami... ca ea e la dieta, si bineinteles nelipsitele sushi si caviar.
_
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Victoria_mami spune:
Am uitat fructele: pepene rosu si mere, cand e luna plina ![]()
Edit: cum inainte de Craciun (cam toata luna decembrie toata lumea a adus biscuiti ptr. copii la clinica, saptamana trecuta noi am dus o tava mare cu fructe ptr. toti copiii. Am avut asa: pepene de trei feluri: rosu, galben si verde, ananas, capsuni si struguri. Victoria a papat cred ca jumate din pepenele rosu. ![]()
_
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
cleo78 spune:

la multi ani ieri, pt toti Ioanii si Ioanele noastre

- ca pur si simplu am uitat! Noroc ca m-a trezit tati si am mai sunat 1-2 ioane aseara.
edit: Desiree, e bine ca mananca fata si asa, cu mofturi. In timp, sper sa 'diversificati'.
Despre mara....mananca de rupe. Orice. Stiu,stiu, mai bine tac ca ma bateti ![]()
Despre dormit, la Mara am renuntat din primavara la tzarc. Sarea in cap. Un timp am dormit impreuna, si asa cadea din pat, apoi am pus saltea jos, si dormea pe saltea, acum are patutul f. jos, fara picioare, practic e salteaua direct jos, groasa de 25cm. Din pacate, si in somn se muta sa doarma cu mine in pat.
Simonixule, ne-a prins tare bine vizita voastra!!! Nimeni nu are curaj sa vina la fiica mea, desi si medicul si pe net gasii ca de cand apar coji - nu mai e contagioasa..nimeni nu se risca. I-a prins enorm Marei un partener de joaca - ne tot zice de fluturasu' si baietelul care uite asa dormea etc. etc.
De azi o sa iesim in societate...vai ce dor imi ie.
Mai va intreb inca o data, stiti vreun magazin in Buc. de unde sa iau chiloti de antrenament, impermeabili? am gasit pe net, am sunat la 2 magazine online, reclamamascata si inca unu, dar nu raspund la tel.
(cred ca sunt inca in vacanta), si marti as intoarce copilul la gradi.. fara pempers, evident.

de dongonel Vlad 23.06.2008 si dongonica Andra 31.03.2010