**Buburuze de 2009 in actiune(1)**
Raspunsuri - Pagina 15
madyrizi spune:
buni dimi (ce nu-mi place prescurtarea astaaaaa....)!
alic, ma bucur sa te cunosc si ca am nimerit in mijlocul vostru iecsact de ziua ta.
cris, la scoala fiecare are amoruri. nu exista unul sa nu-i zburde inima dupa cineva. fiimiu pana acum a schimbat 2 din clasa... la inimioara lui. are el o dragoste veche, de la cresa si gradinita, pe care nu o uita asa usor
. el era "urechila" si ea "pupacila", nu se certau niciodata si imparteau totul frateste
. eeee... aia dragoste.
Z e un magazin care vinde (printre altele) marca grain de ble... nu mai stiu a cui e ... dar parca e o vedeta, ceva. are reduceri de 50 % marti, dar trebe sa te duci pana duminica sa-ti rezervi hainele si le platesti marti. iti imaginezi ca n-are preturi prea mici (dar nici exagerate) daca vanez reducerile
.
lali, ai vazut ce te-am ghicit? tocmai ce-am zis ca daca mai puneti (careva) de unul mic sa anuntati ca sa urmarim sarcina
si musai sa fie dovlecel.
in alta ordine de idei... abia am facut o tura de gimnastica suplimentara ca mihaita a mancat ca purcelul si a vomat tot lapticul pe el, pe mine, pe covor si intr-un pantof de-al lui care ii place sa-l rontaie. asa ca-s fresh. ma duc sa halesc ceva ca am slabit
.
Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
Lali_mete spune:
Cat m-am chinuit sa fac aceasta cafea!!! Cica foloseam imainea ilegal
...
Fetelor multumesc pentru urari, am adormit cu zambetul pe buze si cu fericire in suflet. Stiu ca o sa fie greu la inceput,nu suntem cu banii unde am vrea,dar asa am vrut,copilasii sa fie doi( dupa sot,cel PUTIN doi
),si cu varste apropiate. Va fi diferenta intre ei de 1 an si 11 luni,ca intre sot si fratele lui
.
Ce simt? Ooh,e greu de descris,abea astept sa spun a toata lumea
! Deocamdata ma simt bine ,nu ma doare nimic,mancarea ramane in stomac dupa masa,desi am o sila continua
,imi e greata,dar acum stiu ca e normal, nu ma mai gandesc ca zilele trecute ca am mancat ceva ce nu mi-a priit
.
Mi-am facut si socoteala cam cat am ( asta dupa ce am citit doua capitole la dovlecei sa vad cand am avut ultima menstruatie
,ca stiam sigur ca ultima vizita la sora-mea cu tot cu PAul
,dar nu mai stiam cand),si sunt 5 saptamani
, presimt ca in curand transmit in direct din baie
,tot pe la 5 saptamani au inceput greturile si la Paul. Sotul e incantat,abea asteapta si el sa spuna la toata lumea. Sora-mea a spus ca vrea si el o tura cu Vali ,ca ei incearca sa il faca pe al doilea de cand l-am nascut eu pe PAul,si nimic
,dar uita ca Dragos nu prea e acasa,sau nu prea a fost in ultimul an de zile,ca e tot plecat din tara
.
Revin,merg sa il hransec pe Paul,si sa vad daca merg la biserica sa iau Agheazma.
Lali
si
de Paul ( 01.10.2009)!
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
getik1 spune:
neata am venit la
ary sa trezit o serie la 5, 30 cand aplecat tasu dar dupa ce a disp din peisaj sa culcat si eu la fel
. ne am trezit si fimea a bagat un bibi de lapte pe nerasuflate
, vad ca se intelege bine cu laptele de vaca, si o sa incep sa ii dau si paine cu unt dimineata si sa vedem ce mai facem dupa![]()
lali eu nu am putut sa vad imaginea nu apare
, dar sa sti ca a fost foarte buna
dar trebuie sa fac si una reala s
vedem cand mma lasa ariciu sau mai bine zis cum se striga mai nou adiciu
, aseara te-am iertat ca erai ff fericita, dar diseara nu mai scapi, ti-au folosit linkurile trimise?? 
mady ce sa zic asta e treaba de la prima ora sa fi in priza toata ziua
, am reusit cu factura de la bazzar
ma ajutat laura25
, pai sti ca deobicei iubirile astea mici si nevinovate nu se uita
.
crisule sper ca de luni sa nu mai fi asa ocupe, sa mai vb si noi,hai ca nu tio iei pe carca legat de soacra
asta e ce sa ii fac nu o s-o bag in seama, o las sa urle si gata si ma gandesc ca mai sunt cateva ore
si vine

in persoana
va pupacesc si revin mai incolo sa linistesc maimuta care acu face ca un porc din gat nu stiu cum sincer dar zici ca este acolo o intreaga porcarie]

ariciu a facut un anisor 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get
ary povestea unui aricy
am produse la bazar
getik1 spune:
am uitat am pus poze pe mailu comun, inclusiv crocodilu![]()
ariciu a facut un anisor 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get
ary povestea unui aricy
am produse la bazar
Picky_toto spune:
Neata si de la noi din Be..
Ema acum v-ati gasit sa va intoarceti aici? cand a inceput ploaia?!
nu zic ca-i cald afara, 7-8 grade dar e urat de la ploaie..si azi nu o pot scoate afara..poate putin mai tarziu merg cu ea pana la magazin..hai sa ne vedem sanatoase si drum bun 
Ema uitasem sa-ti zic, i-am aratat si sotului surpiza lui Lali si ma intreaba..si al ei ce zice?!
a crezut ca tu esti insarcinata...deci mama puneti-va pte treaba ca lumea vrea si o fetita de la voi ![]()

Cand am zis ca scapt de fiica mea lipita de mine ca i-am dat o banana..a reaparut in peisaj..ba frate face alergie cand ma vede la pc 

Getik imediat arunc un ochi pe mail..aa ca am uitat, painica o tai la fel in bucatele mici si o lasi pe ea sa pape..ii mai bagi si tu in gurita si tot asa pana se obisnuieste
si ai decorat casa cu baloane, benare..ca vine scopria, pardon, soacra ![]()
Lali inca o data feliictari, o sarcina usoara si fara dat la boboci
Cam asa diferenta o sa fie intre fetitele mele..![]()
Mady mai exista iubire pe acolo..ca aici nu prea vad..de fapt fiul sotului nici nu vrea sa auda de fete..ca nu-i plac niciuna..ca's urate cica
si are 13 ani 
Cris da ce zice fratitu ca tu ti legatura cu fosta lui iubita? nu se supara? Auzi mandro cate kg mai are fita? a trecut de 13? ca pe a mea am cantarit-o aseara si mai aveam putin si picam in fund..arata 13,5 kg 
(bine daca scot hainutele de pe ea si pameprsul ramanem la 13,3 kg) pune fiica mea pe ea nu gluma
si mai mult ciuguleste cand e vb de mancare..lapte insa la greu baga in ea ![]()
Alic da tu ai uitat de noi sa stii
, ai uitat sa ne mai pui poziic cu printesa mica si sa ne spui cum ati petrecut revelionul
sau acum daca ai permis vrei sa profiti cat mai mult si sa iesi la o tura prin oras
ia zi ai condus distante lungi? cum e ? hai la apel, la o barfa si cand vii sa vii si cu poze, da?!
Simina voi ce mai faceti? tot in munca esti bagata si nervi de la net?!
Anno tu astepti sa vii din minivacanta de la munte ca sa mai intri pe la noi??? sau nu merge netul?

Lavi voi ce faceti? cum ati petrecut aseara...vrem poze...hai poate reusesti sa pui cateva pe site...poate isi face usb-ul mila de tine ![]()

Mami de printesuca mica si iubita
05.05.2009...si surpriza
28+ ..o printesuca mai mica 
La Multi Ani 2011!!!

Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai
madyrizi spune:
picky, daca el spune ca nu-i plac... sigur are vreo mandra la inima... astia iubesc pe cine spun ca urasc si ca nu le suporta
.
mi-a venit baiatul de la scoala si e asa o veselie in casa... rad amandoi si se joaca fericiti. mihaita e tare trist cand alex nu-i acasa, iar cand vine e calare pe el, nu-l lasa deloc... joaca, joaca si numai joaca
.
numai cand vad asta si-mi dau seama ca 2 copii sunt o minune la casa omului. e drept ca e tare greu, mai ales cand amandoi sunt micuti, dar timpul trece repede, repede... si uite asa nu te mai lasa sa-i pupi, sa-i iei in brate, sa-i dragalesti... ca-i vad fetele
.
Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
Picky_toto spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madyrizi picky, daca el spune ca nu-i plac... sigur are vreo mandra la inima... astia iubesc pe cine spun ca urasc si ca nu le suporta .mi-a venit baiatul de la scoala si e asa o veselie in casa... rad amandoi si se joaca fericiti. mihaita e tare trist cand alex nu-i acasa, iar cand vine e calare pe el, nu-l lasa deloc... joaca, joaca si numai joaca .numai cand vad asta si-mi dau seama ca 2 copii sunt o minune la casa omului. e drept ca e tare greu, mai ales cand amandoi sunt micuti, dar timpul trece repede, repede... si uite asa nu te mai lasa sa-i pupi, sa-i iei in brate, sa-i dragalesti... ca-i vad fetele Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex![]() AlexsiMihai AlexsiMihai www.dianalaura.wblog.ro NOUTATI IN ALBUM pt. Alexandru Hapaleti si alti copii |
Da, facebook-ul, ps 3, laptopul...dar numai fete nu..cica nu-i plac..l-am mai tras noi de limba dar nu scoatem nimic de la el...a zis o data ca-i place de una dar nu e de la el din scoala si apoi o baga pe sora sa la inaintare ca ea ar avea gagii
Asa, copii sunt cele mai mari bucuri, eu de abia astept sa vina si printesuca mica sa le vad pe amandoua cum se joaca..si apoi vor creste, vor avea fitze de domnisoare...
Getik s-a intreupt ..eu nu te pot suna decat diseara..

05.05.2009...si surpriza
La Multi Ani 2011!!!

Povestea Printesucai
cris_82 spune:
doarme sectoriciulllllllll

mady eee,deci dragoste mare pe capul lui![]()
lali ce imi place cand mai apar puiuti 
sarcina usoara si bebe la termen.Cand iti faci programare la medic??Ce ai vrea sa fie?
getik ma bucur ca tolereaza bine lapticul aricica
si eu sper sa fie mai lejer de luni incolo ca deja si noaptea visez numai hartogaraie 

picky i-a trecut suparea pe ea,si daca e tantalau si nu stie cum sa se poate cu femeile,eu ce sa-i fac?Are 13,4 kg maimutica si ma rupe daca o iau in brate..
getik super funny crocodilul![]()
..fata,dar numai 4 poze??pai pana mea..tu cu atatea ma amagesti numai..
brotacul tero-sectorist
MIRUNICA TERORICA
A VENIT IARNA 

BAZAR
getik1 spune:
piky o murit telu
, asa mult imi place sa vb cu voi la tel fetelor cu fiecare, parxca va stiu de o viata nu de 7 luni
.asa sunt baietii mai marii se ascund si vin acasa cu o paiata din exp stiu nepotamiu cel mare( in aprilie face 23 de ani) prima data a venit cu una care la tocat de bani era si un pik de panarama de toate asa ca.... acu a scapat de ea intr-un final si are acu o tipa jos palaria
.
copkilu meu doarme de vreao ora
, de azi instauram program nou adica la 13 masa de pranz, iar la 13,30 o bag la nani sa vedem daca tine, vad ca zi a mers ok sa vedem de maine si acum sunt curioasa cat doarme![]()
.
cris dar telu unde il ti???
, da doar 4 poze asa ca sa te tin in suspans![]()
, acu fac un fluture decii ff putin cu voi sa pot mesterii.cat doarme zuza

ariciu a facut un anisor 
ary povestea unui aricy
am produse la bazar
Picky_toto spune:
Imi doarme copila si ma zis sa intru pe aici..Da vad ca bate vantul..frunza'n dunga....sau cum era cantecul ala 
![]()
Hai una e bagat in hartoge de a ajuns sa le viseze si noaptea..de tine vb Cris ...deci si fiica ta e tzapana bine 
, alta ii bagata la margeluit, da i s-a trezit ariciul si s-a oprit din treaba..pana i-o paseaza lu' barbasu si isi continua treaba...de tine vb Getik
, una e pe avion sau daca a ajuns e bagata la smotru...de tine vb Ema , una'i pe la munte se distreaza si nu vrea sa ne arate poze...de tine vb Anno....dar restul? ce faceti? petreceti de Boboteaza si de Sf Ion?! de pe acum? lasati mama si ptr maine ...ca si maine e o zi 

Hai la apel acum, ca ma pun pe strigat de catalog...

05.05.2009...si surpriza
La Multi Ani 2011!!!

Povestea Printesucai