**Buburuze de 2009 in actiune(1)**
Raspunsuri - Pagina 13
Picky_toto spune:
Neata
Sunt prin zona ..mult ati mai scris incep sa o iau de la coada la cap...ca altfel nu mai termint
...imediat imi scot si copii la parc(a se citi si picky) sa se mozoleasca cu nisip, ca zapada mai sunt doar palcuri ici colo
apoi pana la magazin si dupa ce o culc voi fi la apel pe net..am de calcat, dar nu calc inca pana nu termin de spalat ..deic asta pe vineri incolo ![]()
La multi ani Irina
ce mai faceti? nu ai mai intrat nici pe mess nici pe forum? cum mai e cu timpul tau? ce face Reby?
Si tot azi fiica mea face 1 an si 8 lunite 
[s$ tacsu a inceput sa se mire de ea ca e cam inalta si tzapana
. Cand a dus cainele la tuns a fost si stefi cu el..iar tanti aceea cand a vazut-o a zis ca-i mare, ca nu trebuie sa ne facem griji ca tinem cainele in living unde e si ea...dar cand sotul i-a zis ca are numai 1 an si 7 lunite a ramas cu gura casca..credea ca are peste 2 ani jumate
. ca si ea are o fiica de 22 luni dar nu e asa inalta si tzapana...si ca de abia la 1 an si 8 luni a inceput sa mearga
.cand sotul i-a zis ca stefi merge de la 11 luni deja ajunsese cu gura la podea
..copila ei merge dar nu sa fuga sau sa mearga portiuni mari..cum merge stefi de acasa la parc si inapoi ..pai se vede diferenta dintre un copil tinut permanent intr-un tarc/patut la cresa/acasa si un copil de care se ocupa parintii/bunici etc
Cineva de pe aici intreba de vigantol..e vitamina D in Ro?! Lavi parca tu intrebai?! Aici se da vit D pana la 2 ani.
Lavi salutari Ioanei si Stefaniei..si poate mai dau si ele un semn pe la noi..macar asa ca sa zicem si noi ca nu ne-au uitat
multam cam i-ai vizionat pozicile 
Ema nu te mai enerva mama ca nu ai ptr cine..asa e, e mai usor sa te rogi dar unii nu prea stiu asta...uite ca eu nu am trimis pachete mari din be in ro si nici invers nu am primit..doar o data ni s-a stricat decoderul de la digi si l-am pus pe autocar ...a ajuns cu bine dar a trebuit sa specificam ce este..inca putin si veti fi la voi acasa. chiar o sa vreau sa te intreb ceva despre apartament..dar asta cand vei ajunge acasa si vei avea timp mai mult 
Lali ce frumos e sa ai o astfel de prietena si sa ramaneti si peste ani la fel
...ma bucur ca pastrati legatura si ca te-ai simtit bine cu ei...batrano
. drum bun cumnatului tau 
Getik trebuie sa o inveti ca nu are voi sa o loveasca si daca e sa o pedepsesti..nu stie ea ce e inca pedeapsa dar trebuie sa nu mai dea in catel..e si el o fiinta si sufera..uite stefi se joaca frumos cu picky din contra si lui picky ii place..deja o miroase si o linge pe cap
sta numai dupa ea..ce mai sunt prieteni..asa trebuie sa o inveti si tu pe ari..incepe cu inceputul..pune-o sa-i dea si lui paty sa pape din manuta ei
..si nu dai petrecere in cinstea lu' soacra ta?! asa de bun venit..
multam de vizionat pozici 
Vad ca aici se vb de Boboteaza..adica joi si vineri e sarbatoare?!
Ok sa stiu..deci ca sa nu am multe de calcat ma apuc azi de ele cat doarme fata
si nu aveam chef.;dar ce sa-i faci
Adina spor la trebaluit 
Mady cred si eu ca are emotii mai ales ca el duce invitatiile si e foarte entuziasmat ca se apropie ziua lui
..sa ne arati si noua invitatiile... super programul lui Mihai asa a fost mereu?! 
Cris tu se vede ca ai inceput anul cu munca.macar sa fie is banos, nu?!
Faza ca i se da na-na la orice dupa ce s-a lovit ea e trecuta..mai nou cand se loveste nu mai vine la mine sa o pup(decat daca o doare foarte tare) ci se pupa singurica ..de ex bate cuiele cu ciocanelul ei..si-si mai da peste degetele ..o doare dar si le baga in gurita si apoi le pupa..gata..i-a trecut durerea contuna cu batutul. si ea cand ridica mainile sa dea tacsu o altoieste peste manute..si incep lacrimile de crocodil si vine la mine..
..ca mami o apara..dar de multe ori incerc sa-l sustin pe tati..oricum nu tine..eu sper sa fie odar o faza si atat...sper ca sa-si schimbe comportamentul cand vine bebelina si sa nu se comporte asa si cu ea
multam, multam..nu era telecomanda aia neagra ci fixul ..vb at cu oma la telefon(soacra mea)
pai vezi de aceea nu mai are bebelina loc in burtica ![]()
Getik nu stiu..posibil.in casa sunt capete tari si se impung la greu...fiica mea are de multe ori castig pe front..deci vom vedea pe parcurs ce si cum ...![]()

Simina la multi ani si tie ..nume inca nu..deja ne gandim amadoi separat la nume si cand vine seara ni le "aruncam" in fatza si le cam taiem pe toate ....a ramas doar in picioare Anna, dar nu stiu ptr cat timp
nu ciocolata..am facut si eu greseala asta si ce am tras dupa
avea o energie si maraieli 

si asta ca i-am dat profiterol si avea cioco neagra pe deaspura
..da' nu ca nu mai fac niciodata prostia asta 
off pai ce concediu ai mamico daca ai si de munca ptr acasa
pana cand esti in concediu, ca am uitat?!..dau vina pe neuronul gravid, da?!![]()
vrem pozici da?
Getik ati facut si voi ultimul vaccin si ati scapat 
intepatura sa-i treaca durerea..sper ca nu mai e in faza aia tafnoasa, da?!
Mady asa e, e bine ca sa fie intepata dar nu cu cei care tin la ea...
v-ati gandit bine la mc' sa-i faceti party...aici se face si party ptr cei mari la piscina, la cinema dar trebuie sa-i spuraveghezi bine de tot, mai ales la piscina
..la anul am zis ca-i fac lu' fiica mea petrecerea de 2 ani in alta parte decat acasa..sper doar sa avem mai multi copii
da ce harnicuta ai fost ieri...cum reusesti?! 
Getik cand vii la be?! pai mai bine suni, nu?! hai ca te sune eu diseara ..sa fi pe faza ![]()
Anna distractie placuta la munte si nu ne uita..cred ca o sa aveti niste amintiri frumoase mai ales ca aveti parte de zapada;.sa nu uiti de poze..cat mai multe ..vremmmm 

Gata cred ca ma recuperat tot...merg sa-mi imbrac printesa sa o scot la balaceala in nisip..azi ii iau si galetusa si lopatica ![]()
Va pup pe toate si incerc sa intru pe dupa amiaza..asta intre calcat si culcat fata 
Mami de printesuca mica si iubita
05.05.2009...si surpriza
28+ ..o printesuca mai mica 
La Multi Ani 2011!!!

Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai
madyrizi spune:
picky si lavinia , eu am noroc ca lucreaza sotul in ture. adica lucreaza o zi de dimineata 7-19, o noapte 19-7 si apoi are liber 2-3 zile (2 zile daca e vreunul din ei in concediu, 3 zile daca sunt in formatie completa). asa ca el sta cu copiii, iar eu fac treaba. invitatiile sunt cu ben10, o sa le scanez si va trimit o mostra pe mail.
apropo... dati-mi si mie parola... sa vad si io poze
ca io n-am vazut nik si-s
.
mihaita are programul asta de la 1 an fix. adica avea 2 reprize de somn si le-am combinat, ca altfel se culca la 12 noaptea si eu eram chiauna. problema e ca mi-a stricat programul de mancare. adica acum papa lapte dimineata, fructe la 10-11, lapte la somn, mancare gatita la trezire (16), ceva cam pe la 18 (biscuiti, pufuleti, rar reusesc sa-l ademenesc cu gris) si apoi cereale cu lapte la culcare. mi se pare ca mai trebuia ceva, dar abia reusesc sa le bag si pe astea peste somnul lui.
revin mai tarziu ca acum pregatesc culcarea
Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
Lali_mete spune:
Am fost afara,la zapada, ne-am tavalit amandoi de se uita lumea si radea
. A fost placut pana i-a intrat zapada la gat si in manusi,si s-a pus pe plans. Am facut cateva pozici ,dar deja era obosit in ele. Rog sa faceti abstractie de moaca mea obosita,asa arata in ultimul timp
! Si mai am si niste pozici cu mine si prietena mea,facute aseara,eu cu bebicul ei in brate,ea cu al meu
: Tot cu abstractie
.
Lali
si
de Paul ( 01.10.2009)!
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
madyrizi spune:
lali, ce obosit era printisorul!

abia astept sa vrea si mihaita la zapada. deocamdata se agata de gatul meu cand vreau sa-l dau jos prin zapada si maraie la mine.
am terminat de facut mancarica exact asa cum am avut comanda de la familion: ciorbita de poulet (nu-i injuratura, da? e pui pe franceza... adica alternativa la poop), tochitura cu mamaliguta+ou+smantana+branza+ ceapa prajita. am mancat ca o animala (sa nu jignim vacile
) si acum m-am rostogolit la calculator
.
mai incolo ma duc pe la Z (sau sambata) ca sunt reduceri marti la produse si vreau sa vad daca pot sa rezerv ceva pana atunci, ca are nasa lui mihaita talon de reducere ca-i clenta fidea.
Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
Picky_toto spune:
Helau, Helau ![]()
Eu doar ce am terminat un castron de cereala(pranzul meu
) si am inceput sa balesc la mancarea ta Mady, aia cu mamaliga 
..trimiti si la mine o portie?!
ti-a dat careva parola? daca nu zi si ti-o dau eu pe pm...ca tot stau sa lenevesc putin. Cat despre Mihai ca nu vrea in zapada, nu-l forta..eu am avut probleme cu Stefi si nisipul..acum e prima la balaceala in nisip 
Lali vazut pozicile..mama cata zapada e la Cta
ingheata fratimiu de frig la munca
...cate grade sunt?! Cris tu nu zici nimic ca e asa zapada pe acolo?! eu aflu ultima?!
Asa si revenim la pozici...imi plac, chiar ca a obosit mititelul ..cred ca o sa-ti doarma acum 
vizionat si pozicile cu prietena ta si bebele ei ...da' ia zi cum s-au inteles prichindeii?!![]()

Mady uite ce am uitat eu..sa-ti zic ca am vizionat pozele cu picaturile tale de ulei si apa si imi plac...amandoi sunt frumusei foc...vor frange multe inimioare mai ales cu ochisorii lor
.da ia zi cel mare are "gagica" asa pe la scoala?!![]()
Noi am fost in parc fiica mea s-a jucat cu Ana (o fetita din Bosnia) si cu Tijan(nu stiu cum se scrie sigur..un baietel afro).le-a dat lopatica si grebla iar apoi striga cat o tinea gura "teti" ca sunt ale ei ..i-am explicat ca trebuie sa se joace si cu ceilalti si a inteles..apoi sa vedeti cum o striga pe Ana...cum pleca putin de langa ea cum Ana in sus, Ana in jos
iar cu Tijan alergau de colo colo..el inainte, ea dupa...
. Ieri a avut neplacerea ca ceilalti copii din parc sa nu se joace cu ea...dar azi si-a intalnit "prieteni" de parc ..asa ca 2 ore am stat afara. Acum imi doarme inca, eu m-am relaxat cu un dush si astept sa vina pititci sa imi calce rufele...dar vad ca nu mai apar asa ca tot eu trebuie sa le calc...

vad ca pe aici e cam slaba activitate..nici macar frigul nu va tine in casa?! ![]()
Mami de printesuca mica si iubita
05.05.2009...si surpriza
28+ ..o printesuca mai mica 
La Multi Ani 2011!!!

Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai
madyrizi spune:
picky, normal ca e dragaleala mare la scoala... lui ii place de una, alta il place pe el si tot asa...
eu nu stiu nik, e doar
. problema e ca la ziua lui e invitata si mandra din gradinita, deci prima iubire... asa ca o sa iasa
ca aia e tzepoasa.
iti pun pe avion o mamaliga
? and stuff... normal ca nu goala...
n-am parolaaaaa
.
Mami
de
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
emanouela spune:
shi cancer ii afaraaaaaaaaaaaa...valeleuuuuuu![]()
am iesit dintre bagaje....cu bine![]()
getik ce sa zic...pt 2 l de tuica si 2 de vin am zis pas....ce sa ma targuiesc cu aia ca la usa cortului...asta e cu ungurii, mai intotdeauna ne intreaba la vama cand merem cu masina daca avem bauturi, tigati, etc...niste ...beeeeeeeeeeeeeppp![]()

picky mai sigur pe luni voi fi mai linistita...vineri shopping si curatenie, sambata si duminica om mai vedea noi, luni raman cu programul meu de mama in beljica

am vz pitic de lali
....al meu paseste pe zapada de parca ia lectii de balet....nu cumva sa se murdareasca...ii place in schimb pe gheata
, ca aluneca si se dezechilibreaza si noi pe langa el![]()
mady malai se gaseste la beljica....niste branza pune-i si niste carnaciori
...de oua, smantana se invarte ea
...hai picky am pus pe autocar niste chestii din astea...branza framantata si afumaturi....asa ca sa te hotarasti sa ne vedem![]()
madyrizi spune:
mey, branza buna nu gasesc nici eu. am pile la magazin si-mi spune cand nu e buna...
. carnati imi face socrelu' cand are kef.
Mami
de
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
Lali_mete spune:
SURPRIZA
Lali
si
de Paul ( 01.10.2009)!
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
getik1 spune:
salutare,
lali am vazut piciu la zapada deabia misca picioarele
cat a dormit dupa.
piky e bine ca sa mai linistit puca si nu mai face atata scandal, si pup dulce gurita care zice pa-pa
, da maine si poimaine este sarbatoare si vineri este ziua lu ary sa vedem cu ce sare la cap soacramea[voma]
mady deabiastept sa ne spui cum au decurs intrevederile lu alex cu titizele
,e bine ca sotu face la tura, azi a venit si cez acasa la 4 dupamasa
si a stat o orajumate cu fisa si la terminat
sa vad cun este sa fi singura
.
cris iar ai dat bir cu fugitiiii

ema drum bun in beljica, si sincer m-am amuzat tare cu bestiuta si zapada
si cu lectiile de balet
fug sa margelesc niste martisoare maine pun poze, plus pozele cu ari si capra de la rev ca am uitat de alea

ariciu a facut un anisor 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get
ary povestea unui aricy
am produse la bazar