Mamici si Gravidute Italia 90 Ingerasul Gabriele!
Raspunsuri - Pagina 5
Raluk31 spune:
La multi ani,gagici!Multumesc frumos pt urari,sa va dea DD numai bucurii in 2011!!!!
Ei,Brambu,in sfarsit!!!!Sa stii ca aveam un feeling,ca nu te-am vazut pe facebookSa ai curaj,mamico,si sa fie cat mai usor!Astept cu nerabdare vestea cea mare!
Danangie,privind retrospectiv,recuperarea mea in urma cezarianei a fost mai usoara decat in urma nasterii normale.E drept ca,pe moment,e groaznic,dureaza vreo luna pana iti revii,dar pe urma zbori,nu altaDeci,daca va fi asa,capul sus,ca trece!
Va pup si ma intorc printre cartoane!
kemsy spune:
Salutare!!
Go, go abramburika!!!!!!!!!!!!!!!!!!
yoanag spune:
Inca putin si vine pe lume Gabriele
au fost ceva probleme,acum e bine
mai multe nu stiu
va mai scriu cum am vesti
hai Brambu hai Gabriele
Vivi e lascia vivere!
yoanag spune:
a mai zis ca a fost greu....
sa speram ca nu mai sufera mult draga Petro
Vivi e lascia vivere!
danangie spune:
Hai PETRO !!!! Tin pumnii sa fie totul bine. Noi am fost in Milano, si tot mai dadeam un ochi pe tel sa vad daca sunt vesti despre PETRO. Asteptam vesti in continuare. Nu a nascut inca nu? Sau nu am inteles eu bine??
Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 2 princhideiAlessio Michele(2 ani si 6luni) si Mattia Gabriel(1 an si 2 luni). Ne pregatim cu mare nerabdare ptr . Asteptam si si . Iar anul 2011 ne va aduce un cadou minunat : un fratior nou nout .
Pozici cu noi
monica2008 spune:
buna fetele
LA MULTI ANI PT ANUL NOU SI MULTI MULTI PUPIUCI
PETRO hai ca iti tinem pumnii
fetele va pupacesc si revin maine sau in seara asta in forta(abia am ajuns acasa azi si ni sa stricat si masina)
monica mami fericita de DENIS STEFAN 8.07.2009
kemsy spune:
Dragelor, astazi la 16.47 s-a nascut Gabriele DE aBRAMBURIKA.
Bine ai venit Gabriele, sa fii sanatos, sa dormi bine si sa aduci numai bucurii parintilor si surioarei!!!
Raluk31 spune:
Deci n-a mai durat nici o ora,Petro!Felicitari inca o data si refacere rapida!Ce fel de probleme au fost?Sper ca fara urmari!
Bine ai venit,Gabriele!
nafi spune:
FELICITARI ABRAMBURIKA! BINE AI VENIT GABRIELE! SA FITI SANATOSI AMANDOI SI SA AJUNGETI CU BINE ACASA!
cu musiu Ricky sa vedem cand vine tati si sa numaram ii de zapada
Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629
Roxali spune:
BINE AI VENIT GABRIEL SI REFACERE RAPIDA BRAMBU!
Acum santeti o familie f implinita, Anul Nou a intrat cu fructul dragostei voastre