Mamici si Gravidute Italia 90 Ingerasul Gabriele!
Raspunsuri - Pagina 4
kemsy spune:
Abramburika, nu te lasa acum pe ultima suta!O sa fie bine!
Noi am avut musafiri, apoi am plecat si am ciocnit la niste prieteni, iar la 2 deja dormeam. Eu as mai fi rezistat dar Loris a stat si el treaz, era ca un robotel .
Ca si bilant pe anul 2010: a fost bun insa sper ca 2011 sa-l intreaca muuuuuult!!
Va doresc petrecere frumoasa in continuare.
La multi ani de Sf Vasile!
Ahooo, ahooo, vine Anul Nou!!
slimatei spune:
neata ma grabesc sa va dau si sa va anuntz sa scoateti motatele !!!!
ci siamo!!! sta per arrivare bebe Gabriel!
DD ajuta sa fie intr-un ceas bun! Petro fii tare!!! noi suntem cu tine!!!
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania, mami de Stefania (22.12.07)
Steluta stralucitoare de Craciun
danangie spune:
Buna dimineata,
Ahh, sper sa reusesc sa trimit mes ca mi se termina bateria tocmai acum.
PETRO stii ceva? Ai vreo noutate.
Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 2 princhideiAlessio Michele(2 ani si 6luni) si Mattia Gabriel(1 an si 2 luni). Ne pregatim cu mare nerabdare ptr . Asteptam si si . Iar anul 2011 ne va aduce un cadou minunat : un fratior nou nout .
Pozici cu noi
nafi spune:
Neata' si de la noi si LA MULTI ANI PE 2011!
Slimatei - merci de cafelutza . daca mai ai vreo 2 le beau si pe alea ca am facut noapte alba cu buline (adica am mai atipit de vreo 3-4 ori) . Riccardo a avut nasul infundat si n-a dormit mai deloc sau se trezea din 15 in 15 minute dar tot aia e...
La 5 am sotul a plecat la munca pana miercuri si la 6.30 am vazut ca Ricky cam frigea , i-am pus termometrul si 38.9!! I-am dat tachipirina picaturi si acum il urmaresc sa vad cum evolueaza.
Si eu ma simt cam fierbinte si sigur n-are legatura cu sotul asa ca e vreun virusache si la mine. trebuie sa am grija!
ABRAMBURIKA - bafta multa! sa fie biiine si sa auzim vestea ca sunteti bine si nu in formula 2 in 1 cat mai curand!
Fug ca ma striga feciorul!
O zi buna tuturor!
cu musiu Ricky sa vedem cand vine tati si sa numaram ii de zapada
Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629
danangie spune:
Buna dimineata Stef , a da? Te-a anuntat PETRO ?? HAI BB GABRIEL !!!!!!! HAI PETRO !!!! RESPIRA!RESPIRA! SI PUSHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!
Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 2 princhideiAlessio Michele(2 ani si 6luni) si Mattia Gabriel(1 an si 2 luni). Ne pregatim cu mare nerabdare ptr . Asteptam si si . Iar anul 2011 ne va aduce un cadou minunat : un fratior nou nout .
Pozici cu noi
yoanag spune:
bun gasit in noul an fete dragi!
La Multi Ani!
Stefy-mi-ai luat-o inainte :))
Brambu
nastere usoara si rapida
te pup si asteptam esti! curaj!
va pup pe toate,n-am citit nimic din urma dar revin eu cind am timp
Raluca LA MULTI ANI!
Vivi e lascia vivere!
Roxali spune:
Fetelor ieri ati fost cu sorcova, dar azi unde va scundeti...
A mai trecut un an, au trecut si saptamanile mele medicale, luni am puso ma intorc la munca
Juniorul mai are ceva teme la geom si muuuuuult invatat la celelelte materii...off, nici in vacanta n-am pace
Sonia a fost chiar cumincioara la cata distractie a avut pe-afara...un pic de sanius, magazine si casa...cred ca nu.i venea sa creada ca stau atat cu ea acasa
toate fetele si numai bine
nafi spune:
Roxali - ma bucur ca suneti bine! mm..saniush! ce mi-ar place si mie! Bafta la servici! vezi cum e viata asta..mereu ne dorim ce nu avem! tu ai vrea sa mai stai acasa si eu care am timp berechet si nu ma trimite nimeni la munca..abia astept sa-mi gasesc un job ca sa am si eu de unde sa vin acasa, ca m-am saturat de viata de casnica!Cu siguranta cand voi gasi de munca o sa vreau sa mai stau si acasa!
Yoanag - f frumoase pozele de la serbare! erati 2 frumoase! si bradutul de acasa a iesit f frumos, mai ales cu globuletul acela special!
Mai fetelor..am ramas de caruta! de ce La multi ani ptr Raluk? ca ma uitashi si nu am vazut-o pe lista de sarbatoriti! clar imi scapa ceva!
Oricum , RALUK un LA MULTI ANI si de la mine nu strica , nu?
ALEXANDRA - cum a fost revelionul acasa? sper ca v-ati simtit bine!
DANANGIE - iti doresc un 2011 cu muulte bucurii si sa fii sanatoasa si puternica ptr a face fata cu brio celor 3 comori care iti impodobesc viata (al treilea in curand)
Scriu pe bucatele caci Ricky e marait. ii curge nasul ca un robinet! trebuie sa-l sterg din minut in minut! deocamdata febra a coborat la 37.4 Sper sa nu mai urce!
a dopo!
cu musiu Ricky sa vedem cand vine tati si sa numaram ii de zapada
Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629
danangie spune:
Ceva vesti??
NAFI sanatate multa lui Riky si multumesc si eu de urari. Pe 31 a fost ziua Ralukai.
Am pus si eu cateva poze pana de Craciun.....trebuie sa mai pun cele de la Rev.
Pozici cu noi