Mamici si Gravidute Italia 90 Ingerasul Gabriele!
Raspunsuri - Pagina 3
Roxali spune:
Vad ca v-am facut de lucru cu bilantul
Toate burticoasele gospodine, parca ma simt prost...
Danangie bine ca sant copii ok si nu te agita ca ai sta putin la eco (bine ca nu ai probl!)...nici eu cu a doile nu am cheltuit la privat dak nu au fost probl
Abramburika cred ca devi bulimica daca nu nasti...se vede ca ii place la mami la caldurica
Deci juniorul sa aranjat la un prieten, iar restul la o vecina la rest sper sa apuc sa fac ceva distractiv cu copiloi
Sonia e int-un extaz de cand a aflat ca merge "a ballare" , s-a aranjata, spalat, uleiat etc (noroc cu festa)
si sa ne auzim cu bine anul ce vine
abramburika spune:
Oofff, nu vreau sa va intristez, insa eu is gił, gił, gił ... Vreau sa imi fac forza sa "ma distrez" pt. sot si S., dar sunt tare preocupata. Si m-a mai mancat in c-r sa caut pe net detalii despre parto indotto. Cica durerile sunt de 3 ori mai mari decat la o nastere normala. Bine totusi ca se poate face epidurala, chiar si cu parto indotto.
mamma bis - o fetita si 40s+5 de
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">fetita mea chic
georgyiuly spune:
Buna fetele!!!
Ma odihnesc si eu putin...nu ca pana acum as fi mutat muntii din loc,dar acum dorm ai mei..si e asa liniste!
Eu cu meniu ...slabut!!!Sarmale- ca de Craciun nu am facut si ciorba de pui.Oricum ne ducem la niste prieteni unde meniul e romanesc,care aduce salata,care friptura,care sarmaua !Pentru maine seara am luat peste si cozze ...,fac si un sos de astice cu spaghete...si pa si pusi !
Abramburico...lasa netul in pace!!!Prietena mea a nascut indus...prima nastere,2 ore de travaliu,a impins de 2 ori...si gata,nu i s-a asa groaznic!Fiecare experienta e perceputa diferit de la persoana la persoana.Tu bucura-te de familia ta si de noaatea asta si vezi tu ce iti rezerva ziua de maine!
Stefania...ti-am admirat frumusete de fata,de fapt mi-am bagat nasul in tot albumul si pot spune ca tare dragalasa era Stefi bebe!!!O grasunica!
Va urez si eu LA MULTI ANI,sa aveti un an nou plin de dragoste,sa fiti sanatosi,norocosi si sa va bucurati de cei dragi!
Ne auzim la anul!!!
Georgiana
mami de Giulia (12.03.2009) si 29+
Giulia!
daviduca spune:
salutare fete dragi,
va doresc si eu din suflet un 2011 cu sanatate,bucurii,impliniri si mai ales copii sanatosi si cuminti.
BRAMBU-tu esti prima pe lista,nastere usoara sa ai,sa aduci pe lume pe gabriele sanatos.
va ,pe fiecare in parte.v-am citit mereu dar nu pre pot scrie ptr ca am la mine de vreo 10 zile una bucata soacra depressa,sedotta e abbandonata de compagno,care-mi face zilele taareeeeee,di......ca sa zic asa.mi s-a acrit si de ea,si de tot,chiar ca nu o mai suport.e a nustiu cata oara ca se muta la noi cu arme si bagaje si-mi devasteaza casa si viata,dar ce sa fac asta e.fiul ei e prea bun ca sa ma pun eu sa o arunc afara...desi manca poco......ne-a facut sarbatorile tare amare dar asta e.astept sa treaca sapt viitoare,daca nu ia o decizie,se aranjeaza cum stie ea.
cam atat de la noi,LA MULTI ANI inca odata,va ,sa ne auzim cu bine la anu.
LA MULTI ANI 2011!!!!!!!!
georgyiuly spune:
Si pentru am uitat...am revenit!Ai mei inca dorm
LA Multi Ani Raluca
Georgiana
mami de Giulia (12.03.2009) si 29+
Giulia!
slimatei spune:
nici nu am citit prea bine tot asa pe sarite..am mai fost la o tura de cumparaturi, deh..resturi..sa nu raman fara pan' la anu'
nici acum nu prea pot sta cine stie ce..desi as vrea
da' vreau si tin neaparat sa te linistesc petro...eu una sper!!!
nu e chiar asa, stai linistita nu te mai agita, o sa vezi la fata liocului..tu pleaca de la ideea ca-ti va fi usor si crede-ma ca va fi!!!!!!
eu zic din propria experienta..
depinde si aici..dar eu pot spune din punctul meu de vedere ca ntz,ntz,ntz....nu a fost groaznic ...
poate confirma si ioana si ea a avut inducere..si ....
cei drept simti toate durerile odata,si probabil de asta zic unii ca poate fi mai dureros, dar din ce mai stiu eu ca o nastere indusa e mult mai rapida... stiu prin ce ai trecut cu cele 36 de ore de travaliu saracutza de tine, de asta zic... ca sa nu-ti fie frica .. nu am acuma timp sa-ti povestesc mot-a mot cum s-a petrecut, dar daca ai citit povestea nasterii lui stefi , incearca sa-ti faci o idee..cat de cat.... eu una sper sa pot sa te incurajez...
te imbratisez cu drag si te rog sa nu te mai stresezi.
o sa fie bine !!!
va pup pe toate!!!!
si cred ca de revenit, nu cred ca mai apuc..
poate revin la anu...
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania, mami de Stefania (22.12.07)
Steluta stralucitoare de Craciun
pisellino spune:
LA MULTI ANI!
multa sanatate si bucurie fetelor!
va pupa cata si robi
POZE ROBI
www.youtube.com/watch?v=vS256hpwOSw" target="_blank">video pentru robi
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi
Un grapefruit este o lamaie care a avut o sansa si a profitat(Wilde) Robi imi doresc din tot sufletul sa fii un grapefruit si sa profiti de tot ce e bun pe lumea asta
danangie spune:
PETRO off imi pare rau ca esti giu'. Dar tre' sa tii cont ca esti la a doua sarcina. Si automat va fi o nastere mai usoara. Iti doresc sa te intareasca D-zeu.
Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 2 princhideiAlessio Michele(2 ani si 6luni) si Mattia Gabriel(1 an si 2 luni). Ne pregatim cu mare nerabdare ptr . Asteptam si si . Iar anul 2011 ne va aduce un cadou minunat : un fratior nou nout .
Pozici cu noi
danangie spune:
Scrisesem un mes de pe tel dar vad ca nu l-am trimis...booo
PETRO imi pare rau ca esti gił. Dar tre' sa stii ca la a doua sarcina oricum nasterea e mai usoara. Organismul trecand deja printr-o nastere e "altfel". Ma rog Bunului D-zeu sa reusesti sa nu fii indusa. Eu la Mattia practic am avut si eu un fel de nastere provocata. Adica...aveam 3 mm de dilatatie si un doctor ar fi vrut sa ma trimita acasa.Noroc de o doctorita care ma intrebase daca vreau sa nasc in aceea zi si asa m-au rupt ei membranele. Ca daca sigur mai aveam de asteptat. Sa dea D-zeu sa reusesti. O imbratisare de la mine.
La noi : IT'S SHOW TIME!!!!! Am adormit baietii!!
A fost frumoasa seara.Am facut poze, am aprins artificii , Alin a dat o pocnitoare de au ramas saracii baietii mei stana de piatra. Imi venea sa-l strang de gat dar am zis ca-l las macar sa prinda anul nou.
LA MULTI ANI!!!
Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 2 princhideiAlessio Michele(2 ani si 6luni) si Mattia Gabriel(1 an si 2 luni). Ne pregatim cu mare nerabdare ptr . Asteptam si si . Iar anul 2011 ne va aduce un cadou minunat : un fratior nou nout .
Pozici cu noi
kemsy spune:
Sorcova, vesela
Sa traiti sa infloriti!!
La multi ani!!
Sper ca v-ati distrat si ati papat bun.
Revin.
Ahooo, ahooo, vine Anul Nou!!