Mamici si Gravidute Italia 90 Ingerasul Gabriele!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

mi-am schimbat semnatura...si primim si voturi, nu le refuzam

de printisor Alessandro - 15.04.2010
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=5" target="_blank">Sunt CHIC! lal.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Laura...ce haioasa esti in poza! ai o burtica foarte frumoasa!
A mai ramas putin,nu???

Eu am avut membranele fisurate cu Giulia din sapt.38 dar nu mi-am dat seamna prea bine daca era lichid sau pipi.Eu aveam momente cand simteam ca curge ceva din mine si nu-l pot opri,mai ales noaptea cand stateam o perioada culcata si apoi ma miscam.La mine mirosea a clor si era putin cantitativ...Astea da detalii!
Oricum daca ai dubii fugi la medic pt ca daca ai intr-adevar membranele fisurate ai nevoie de antibiotic!

Abramburica...ma bucur ca Gabriele e un picut mai bine si ca accepta laptele tau.Sper ca problemele care sunt sa se rezolve repede si fara urmari.

Nafi..sanatate multa si tie!
Toata lumea bolnava?

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009) si 30+
Giulia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Alexandra...bine ai revenit pe meleaguri "adoptive"!

Votat dovlecelul!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009) si 31+
Giulia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

ABRAMBURIKA - hai ca va fi bine , vezi? sunt sigura ca in curand vor gasi exact sursa problemei si un tratament adecvat iar tu il vei lua acasa pe Gabriele. imi pare tare rau de tot acest stres! dar va fi bine pana la urma! fii tare in continuare! ma bucur ca cea mica nu-ti da batai de cap in plus!

LALEXANDRA - si tu brutulus?! sau cum era citatul ala? ce probleme grave sa ai mai mamico! vino-ti in fire! se vor rezolva! ah..am votat si eu dovlecelul cel chic

Eu la cat de varza sunt cu raceala am reusit sa fac si curat si mancare (fasolica pastai)

sotul e pe drum spre casa asa ca va salut si sa auzim de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Va las repede de baut si de mancat pt. maine,si fug sa-l culc pe Giorgio,ca-i mort de somn,a dormit doar 1 ora dupa-masa.Maine am o zi f. incarcata,nu stiu daca reusesc sa intru.Asa ca poftiti:

Nu-mi vine sa cred ca a trecut deja un an,a fost fffff. greu,n-am cuvinte...dar multumesc la D-zeu ca suntem sanatosi,ca restul nu mai conteaza.

Am pus si poze.

pe toateeee!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Am inceput sai dau piticei antibiotic ca nu se mai putea...febra continua si tuseste rau...muci la greu...
Nafi nu e bolnavicioasa fata, asta e a doua oara cand ii dau antib...o las anul asta fara nici un tratament ptr imunitate, doar omeopatic ptr tuse...daca va fi cazul incep din toamna un tratament omepat care l-am folo si ptr junior

Abramburika e super daca mu a varsat laptele tau, dar mai ales bine ca nu l-ai pierdut din cauza stresului
doctorii nu vor sa se exprime ptr ca nu au rzultatele tuturor analizelelor...unele apar si peste 2 saptam
eu zic cai pe drumul cel bun Gabriel si e un luptator
si ptr surioara lui cea cumintica

ALE bine te-ai intors

Luiza f bine ca nu te lasi , un control in plus nu strica...sper sa nu iti bage altceva in cap

Stefi am incarcat pozele direct de pe picasa programul descarcat de pe net
si baga tare naturiste ptr raceala sa nu ia si fata

Dana daca vezi ca se imbolnavesc lunar anul viitor incearca cu vaccinul antigripal functioneaza super

Mergi la inceput

LA MULTI ANI GIORGIO!
SA CRESTI MARE, SANATOS , VOINIC, DESTEPT SI SA O ASCULTI PE MAMI, DAR MAI ALES PE SURIOARA AMBRA
TRECE TIMPUL....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura_Luiza

Salut! Intru si eu sa fac prezenta, dar n-a nimic nou de raportat..
Va spusese ca am decis sa schimb dr, ei bine, acum merg la 2 in paralel. Am azi control si sunt tare curioasa daca or sa coincida parerile, avand in vedere ca acum 3 zile am fost la control la al doilea dr.. Azi am gasit chilotul ud...tot citesc pe net sa vad ce poate fi..sper ca nimic grav ca nu-s pregatita sa nasc!!!!
Azi a nascut cumnata mea! Primul nepotel din ambele familii 3300g si 51cm! Sunt cea mai fericita matusica!
Ambramburika, tot cu gandul la voi sunt!
Pupici multi!

Matusico sa traiesti si sa-ti traiasca nepotelul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

GIORGIO print frumos LA MULTI ANI sa dea DUMNEZEU sa fii sanataos,sa cresti frumos si sa aduci numai bucurii parintilor.andreea mamica frumoasa sa te bucuri de cele 2 comori ca sunt cea mai mare si de pret avere din lume
roxali pup pitica bolnavioara ...sper sa_i treaca repede
LUIZA ce ai facut la control mai sta bebe in burtica?sau vrea la mami si la tati?
ALE bine ai venit si sper sa nu fie grave probleme de sanatate.votat bostanel frumos
NAFI lasa ca vine sotul acasa si te trateaza el
GEORGY am vazut pozicile...cred ca ai avut niste emotii cand a binecuvantato pe GIULIA PAPATU esti in forma ca deobicei(numai eu am reusit sa ma ingras ...daca bag dulciuri la greu..da de luni gata la dieta)
STEF sper ca esti bine si ca nu a luat si strunfica raceala
DANA voi cum sunteti?baieti bine?
noi bine ..DENIS super fericit cu bunici si varasa langa el
va las ca sunt rupta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

neata!
va las cite o calda si buna

Andreea La Multi Ani ! pt Giorgio
deja are un anisor :) multa sanatate,fericire,sa creasca sanatos si voios
Alexandra-welcome
sper sa nu fie nimic grav
ce mult ai stat in tara
Dana-saraca de tine tot combati cu nasterea si cu spatele
iti doresc sa reusesti sa-ti iasa toate planurile pe cind nasti
e greu fara nici un ajutor aici
uite eu am doar o fetita deja maricica si zau ca nu ma gindesc la al doilea
apoi tu cu 3deaia esti de admirat si iti spun toate fetele ca esti o mama super
Stefy-sanatate sa te faci bine repede si revino cu cearceafurile
esti tare distractiva
Roxali-sanatate Soniei
decit sa stea tot cu febra si tusea care nu mai trece mai bine o rezolvi cu antibiotice
Georgy-ma bucur ca te-ai mai linistit un pic
ce fain ca ai ajuns la papa cu Giulia
daca ai pus poze o sa ma uit si eu
Monica-ma bucur ca se distreaza asa bine Denis
Kemsy-cum mai esti?
Luiza-felicitari pt vesti bune de la dr si felicitari ca esti matusica
hai ca tu esti urmatoarea sa aduci in familie inca un nepotel
du-te vezi ce e cu pierderile alea,poate e urina ca se mai intimpla in ultimul trimestru
si nu in ultimul rind ii transmit toate gindurile mele Abramburikai,o imbratisare si multa forta mami,sinteti pe drumul cel bun,doamne ajuta sa se faca bine Gabriele sa-l duceti acasa curind
Nafi-sanatate si tie si sa-ti treaca repede raceala
acum ca a venit sotul acasa da-ti pe aspirina saracaului cum se zice
probeaza masa sau ce mai vrei sa transpiri bine ca trece si raceala
super pozele,tare bine arati si tare scump e veveritzu

sper sa-mi dau una mossa sa fiu mai activa ca m-am lenevit si detasat un pic

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput